Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz
Avicularia #11104 üzenetére
Szintén XI. ker.: a Vuze (régebben Azureus) klienssel, RC4 titkosítással okés, azaz a letöltés mindig jól jön, a feltöltést meg néha elkapja, ha van olyan user, aki szintén ezt a klienst használja. Egy próbát megér.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Avicularia #11100 üzenetére
1.9.. hagyjad.
Nyomd fel az 1.8.3-at, már nem beta, és újabb is mint amivel szenvedsz. Már van 2.0 beta, meg van 1.8.4 RC is.De szerintem mindegy a kliens, nekem nincs korlát már egy jó ideje, pedig mindenféle klienst használtam már. Ezzel arra célzok hogy nem a kliens számít hanem hogy hol laksz, és azon a területen priorizálva van-e.
#11101: ugye tudod hogy a 120/10-es net csak akkor 7700 Ft ha társasházi kedvezményben van..
-
g@bo
nagyúr
válasz
Avicularia #8729 üzenetére
naná.... xar az összes nagy csomagjuk, semmire se jók. honlapokat nézni? haggyukmá.
halite már nekem sem megy, deluge egy színtiszta hulladék.
jövöre muszály lesz adsl re visszamászni, mert ez vicc. ( arról nem is beszélek, hogy nem leszek új ügyfél nekik, szal.... )
nincs egy normális adsl se, datanet yoneked csomagjai ( nem kell faktáv vonal ) 2 éve ugyanazon a shit áron vannak, röhejes sebeségekkel. 256kbit fel....
-
useless
aktív tag
válasz
Avicularia #7946 üzenetére
Elszomorító, hogy ettől hullámzanom kéne az örömtől
-
tomp
félisten
válasz
Avicularia #7946 üzenetére
-
jerry311
nagyúr
válasz
Avicularia #7942 üzenetére
Valahova elraktam már az enyémet. Inkább "szolgáltatói hűség".
Egy papír, amin raja van, hogy x dátumig y áron adják a szolgáltatást. Nincs benne előfizetőre vonatkozó kötelezettség. Egyszerű, 1221-et felhívod, elmondod mit akarsz, kiküldik a papírt. Ha nem tetszik, akkor nem küldöd vissza nekik és marad minden a régiben. -
jerry311
nagyúr
válasz
Avicularia #7940 üzenetére
De ha olcsóbban akarod kapni ugyanazt, akkor azért szerződésmódosítást alá kell írnod.
-
judzsin
tag
válasz
Avicularia #7934 üzenetére
Avicularia:
Így ahogy mondod, bármikor felmondhatod. Egyébként nem muszáj megvárni míg lejár a szerződésed. Nekem január végén jár le, bementem kértem eggyel erősebb netet minden maradt az addigi (kedvezményes) áron a net lett drágább 6000 ről 7500-ra ugrott (10/2).
Véletlenül sem akarlak rábeszélni semmire, de ha benne vagytok a társasházi kedvezményben, akkor az addigi kedvezményeken felül még 30% árengedményt tudnak biztosítani. Nekem telefont 20/3 as netet és kábeltv bronzot akart ajánlani 9900 ért a csajszi, persze ehhez alá kellett írni két évre a hűséget. Aki maradni akar annak korrekt ajánlat.
Én nem akarok, legalábbis még két évig
-
Csapi007
veterán
válasz
Avicularia #2575 üzenetére
Hello
Nekem tökéletesen működik. kop-kop
Zenty: Reméljük. -
Csapi007
veterán
válasz
Avicularia #2326 üzenetére
Én még csak 19-nél tartok de szintén korlátozás nélkül.
Szerintem kis óvatosággal állítjhatom hogy ebben a hónapban nem korlátoznak.
[Szerkesztve] -
Trak
addikt
válasz
Avicularia #2326 üzenetére
64 GB Classic-al és hagytak.
Nem szoktam ennyit tölteni, de most volt egy kevés másolnivalóm, gondoltam megpróbálom. Bejött. -
Csapi007
veterán
válasz
Avicularia #2253 üzenetére
-
Chili7
őstag
válasz
Avicularia #1491 üzenetére
Bocs!
Alapból azt feltételeztem, hogy mindenkinek van hűsége. Azért anélkül +2pénz havonta.
Ha szigorúan vesszük, akkor Te már azt kifizetted! -
Chili7
őstag
válasz
Avicularia #1486 üzenetére
Ez csak tipp, de szerintem le kell még adnod a ''belépési dijat'' is!
Nálunk csak a netre 25 pénz, ha felmondom 2 éven belül. -
jerry311
nagyúr
válasz
Avicularia #1486 üzenetére
A modemet és minden tartozékát, amiket ugye egyetlen szép dobozban kaptál bekötéskor. (modem, tápegység, tápkábel, utp kábel, usb kábel, driver cd)
-
FefeeX
veterán
válasz
Avicularia #1182 üzenetére
hosszabbits szerződést, és akkor 9ropi havonta. A korlátnak meg annyi, legalábbis nagyon valószínű. És a sebesség is nő... Ja és hosszabbítással a tv előfizu is olcsóbb lesz...
Kérdés hogy bevállalod-e, vagy másnál vállalsz be 2 évet...
-
Littletiger
tag
válasz
Avicularia #1177 üzenetére
Ez nem igaz. A T-com is szolgáltat. Én például régebben T-Kábel előfizető voltam. Csak azért mentem át a UPC-hez, mert az optikán nem tudtak ADSL-t szolgáltatni (egyébként erre is van módszer, kihelyezett mini DSLAM), és akkor még a kábeltévé hálózat nem volt visszirányúsítva. Azóta ezt is orvosolták, szóval van kábelnet a T-comnál is a nyóckerben.
Aktív témák
Hirdetés
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged