- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz
Laca19 (a) #11683 üzenetére
Barátnőmék házában még mindig az 50/25ös ajánlat van kirakva... De talán ennyi késés elnézhető nekikÍgy viszont már 2 kört vernek a UPC-re...
Apropó, bár most hűséget írtam alá a UPC-nek, amint a Digi elérhetővé válik nálunk a 7kerben, azonnal lemondom ezt a sz@rt, 20ezer asszem az ára a bontásnak, de ennyit megér, hogy eltakarodjanak az @nyjukba a p2p korlátozásukkal együtt...
-
dokee78
félisten
válasz
Laca19 (a) #7133 üzenetére
Hogy dupla a havidíja? (A 6000-es netet köttetek akkor 12000 lesz?)
Plusz pénzt kérnek a bekötésért? -
Macilaci457
őstag
válasz
Laca19 (a) #6965 üzenetére
Mégis hol látod, hogy neked válaszotlam volna?
De ha már szóba hoztad, elmondom, hogy nem a review jellegű videókkal van bajom, attól még nem lenne annyira leterhelt.
-
jerry311
nagyúr
válasz
Laca19 (a) #6962 üzenetére
Há' ezt benéztem gyerekek. Úgy tűnik lemaradtam erről a részről.
Bocsika!! -
jerry311
nagyúr
válasz
Laca19 (a) #6955 üzenetére
(tudtommal) A dolgozónet változatlan.
Ha akar valaki, akkor biztosan válthat pl. az új 10 M-es csomagra DN-ről is. De ez nem automatikus.
Senki sem kapja az új csomagokat automatikusan, azokra csak előfizetői kérésre váltanak. Ez egyben csomagváltást is jelent. Aki DN-ről megy 10 M-re az bizony csomagot váltott és valószínűleg hűségszerződést is kötött. -
DonDragonka
őstag
válasz
Laca19 (a) #6951 üzenetére
No azért itt megemlítenék egy információt amit pont a napokban olvastam.
A YTB. ma akkor a forgalmat generál egyedül mint pár éve az egész internet. No most ha egy ekkora forgalomra nincsenek felkészülve akkor az nem a szolgáltató hibája, ez gondolom egyértelmű.Persze ez még nem magyarázza a sebesség csökkenést egyéb esetekben. Pusztán csak azt akartam ezzel mondani, hogy nem feltétlenül a YTB. a legalkalmasabb a sebesség tesztelésre...
Ha már amúgy is telcsizned kell a sávszélemelés miatt akkor már ezt is megemlítheted hátha vmi. az elosztó dobozban szaraxik...
-
DonDragonka
őstag
válasz
Laca19 (a) #6955 üzenetére
Az ÜSZI-s csajszi elmondását én is így értettem. Lehet, hogy csak le akart koptatni, hisz Ő volt az aki nem állított át abban a pillanatban míg a kollégája szinte azonnal felajánlotta.
Marad a betelefonálás és némi szerencsével olyan kezelőt fogsz ki aki nem beszél mellé, és hamar elintéz mindent.
-
jerry311
nagyúr
válasz
Laca19 (a) #6950 üzenetére
Ne legyél már ennyire korlátolt!
Nem volt sebesség emelés. Senkinek. Érthető?
Új csomagok vannak, amire lehet váltani, ha akarsz. Ha nem akarsz akkor lehet fizetni azt, ami eddig volt.
-
capafog23
őstag
válasz
Ez így megy, aki betelefonál annak emelik, aki meg nem az le van ejtve.
-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz
Már nem tudtam szerkeszteni.
Csak azt nem vágom, hogyha egy hétig jó tudott lenni, akkor miért b@szták el megint az egészet?
Előbb néztem Youtube-ot, kattintás után fél percig mereven áll a video, majd ennyi várakozás után elindul lejátszik 2 mp-et, majd megint megáll és mint egy fénykép megint merev 30-40 mp-re. Szörnyű, nem tudom más tapasztalt ilyet?
Sebesség a korábbi 600 helyett 450-500 között van, most nem is az a problémám, hogy kevés, de ha egy hétig tudott jó lenni, akkor most miért nem? Olyan, mintha direkt visszafognák. -
DonDragonka
őstag
válasz
Laca19 (a) #6860 üzenetére
Még nem néztem meg.
Az első körben az Üszi-s maca azt mondta, hogy április 07-én realizálódnak a dolgok, de ezt támasztja alá némileg az is, hogy az ÁSZF is akkortól hatályos. De ez mint mondta nem biztos, Ő így tudja. -
Scoobyka
addikt
válasz
Laca19 (a) #6734 üzenetére
a diginek a lannetje ezzerszer jobb,akárcsak a tvnetwork lannetje....onnantól kezdve el fogod felejteni a chellot és csak vmi sz*rként fogsz rá gondolni....hidd el tapasztalat.
nekem most tvnetwork 30Mb/10Mb-es net van és soha semmi gond nem volt vele....előtte chello volt(extreme 10/1)....már csak rossz emléként van meg a fejemben és többet tuti nem váltanék vissza rá....
én a 30/10esért fizetek 6500Ft/hót tvnewtrok....hűség nélkül......és korlátlan adatforgalom...és nincs p2p korlát sem (4hója tökéletesen megy!).....a digi is hasonlóan jó.....szóval az arculatváltás még mindig kevés lessz a upc-nek....a digi szépen megeszi őket továbbra is reggelire.
-
Rowboy
csendes tag
válasz
Laca19 (a) #6746 üzenetére
Mi úgy másfél éve próbálkoztunk ezzel, de "egy cím egy előfizetés" ürüggyel nem engedték, úgyhogy inkább vettünk routert, meg nagyobb csomagot.
-
shabbarulez
őstag
válasz
Laca19 (a) #6743 üzenetére
Technikailag megoldható, hogy bürokratikus szempontból hogy reagálja le upc, az csak rajtuk múlik. Nem kellenek új kábelek, elég az az egy coax. A coax egy osztott közeg, több száz előfizető közösködik az osztott kapacitásán. Az teljesen mindegy hogy ezek az előfizetők hol helyezkednek el, lehetnek akár közös háztartásban is. Két modemet kell telepíteni két végpontra, azokhoz külön előfizetést venni, amit természtesen eltérhetnek.
-
jerry311
nagyúr
válasz
Laca19 (a) #6743 üzenetére
Megoldható. Műszakilag biztosan. Lehet próbálkozni az ügyfélszolgálaton, hogy bekötik-e.
-
Uthenger
aktív tag
válasz
Laca19 (a) #6734 üzenetére
a diginek a lannet-je stabilabb, hiszen teljesen más technológia, sokkal kevésbé érzékeny a zavarolkra.
ha válthatsz, akkor ne filózz rajta, válts.
Ha kiderül hogy beetetés amit a digi művel és ott is problémák lesznek, meg hűség, akkor váltasz, addig meg hűség nélkül tudod használni, és orrba szájba tőtikézni.szerk:
nem nagyon vergődnek a kábelezéssel.
levágják az upc-s kábelt és rákötik a sajátjukra.
az utp-t meg elég bénán oldják meg, ajtón belül 1 toldó, és onnan viszik tovább, tehát annak keress helyet, a tv-ket csak újra kell hangolnod, más dolgod nincs vele.
Ebből kifolyólag ha csak a tv-t használod tőlük, akkor az upc-től semmit nem fogsz kapni, hacsak nem kéred meg őket hogy húzzanak másik kábelt neked digiék, különben úgy levágják kint az upc-s kanócot hogy csak na. -
jerry311
nagyúr
válasz
Laca19 (a) #6731 üzenetére
Ha megvolt a sávszél, de a youtube akadt, akkor:
a, probléma a UPC külföldi sávszélességével
b, probléma a youtube-bal.Tippelem inkább "a".
Ha jön a digi akkor szerintem újrakábeleznek. Nem hiszem hogy kihagynák ezt a nagyszerű és egyszerű pénzszerzési lehetőséget. Mondjuk azzal az indokkal, hogy csak a saját kábelezésükön garantálják a TV és internet minőségét. Hozzáteszem fogalmam sincs hogyan csinálja a digi. Kérdezd meg őket és írd meg nekünk.
-
BTO
őstag
válasz
Laca19 (a) #5152 üzenetére
az nem palotán van ha nem pesten ,mert ott lehet hibás az átjáró.vidékről optika fel pestre és ott vannak az átjárók.
néha előfordul hogy valamien oldal nem jönle ha van net kapcsolat akkor valahol az átjáró behalt vagy tulterhelt. -
BTO
őstag
válasz
Laca19 (a) #5150 üzenetére
tüzfalat nem használok,tán a ruteré bé van kapcsolva -SMC barricade-Nod 32 középszintüre konfigyuzva és spaywer terminátor kémprogi irtóm van.
nincs a hálózatodba beépitve bolti gagyi 150Ft-s elosztó?
mert attól szakadozhat a net vagy hibás ,sérült adatok jönnek mennek,és attó ugy látccik hogy nem stabil a net. -
BTO
őstag
válasz
Laca19 (a) #5148 üzenetére
kémprogik???
-
jerry311
nagyúr
válasz
Laca19 (a) #2926 üzenetére
Adblock kitűnően megoldotta a sok spetest.net-es kép problémáját.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Laca19 (a) #2776 üzenetére
Nézd, én is örülök annak, h 5mbit lett, viszont annak nem, h a dolgozónetet kinyirták... (800ft-ért a kutyát nem érdekli kb). Szal a dolog akkor lett volna korrekt, h ha igy mondjuk kellene fizetni max 6.5k-t, arra azt mondom, h tényleg kedvezmény, ez igy, hát, nevezhető annak is, de igazából lófing.
Az, h jössz a plusszal, az lol, a világ fejlődik, amikor 768/256os netem volt, meg 2ghz-es cerkám... most akkor a 3.8as amd-nek annyira örülnöm kell? Aránylag semmivel nem komolyabb proci, mint az volt akkor, csak fejlődünk.
Hüségnyilatkozat nélkül, igen. Ez szép és jó, de ugyanannyiba kerül. Ezt irtam ez elején, h ez igy nem anyagi kedvezmény, max vevőcsalogatás.
Azt aláirom, h 250giga korlátlan, mert soha nem töltöttem még annyit. Ez valóban tiszta sor. -
EQMontoya
veterán
válasz
Laca19 (a) #2773 üzenetére
Értem, mire gondolsz, de a lényeg, h ez árkedvezményt akkor sem jelent már, csak lekötelezettség belit. Márpedig átlag ember nem váltogatja hetente a szolgáltatóját.
-
Chieftec
őstag
válasz
Laca19 (a) #2765 üzenetére
Kezd erdekes lenni: Capaszaju DN Apeh aztan classic te ugyanez aztan standard.
-
Chieftec
őstag
válasz
Laca19 (a) #2737 üzenetére
Csak papir ment neki, hogy 10/1 lesz, de meg nem emeltek.
-
Melafoto
senior tag
válasz
Laca19 (a) #2731 üzenetére
Én Szolnokon lakom, de nem vettem észre, hogy gyorsúlt volna....pedig modem restart is volt -
Chieftec
őstag
válasz
Laca19 (a) #2626 üzenetére
Enis most bontottam ki 5/768. Joez 2,5 evvel ezelotti 768/256 hoz foleg. A szamlara mer classic van irva? Vagy az meg a mult honapi?
K szar ez a hibajavitos cucc, fel kepernyo piros lesz.
[Szerkesztve] -
shev7
veterán
válasz
Laca19 (a) #2628 üzenetére
es azert a huseg hianyat nem kell annyira lebecsulni. Pl amig husegszerzodesed van, nem szuneteltetheted a szolgaltatast, ami azert neha jol tudna jonni...
-
jerry311
nagyúr
válasz
Hmmm, most hogy így mondod, az utolsó dolog, hogy csak 300 HUF-fal több mint a kétéves hűséggel és bármikor felmondhatod.
Valamit valamiért. -
shev7
veterán
válasz
''így nem vagyok lekötelezve semmilyen időszakra hűséggel és bármikor felmondható.''
itt a kedvezmeny. Mennyi is a standard/medium lista ara?
jety91: inkabb ne is emeltek volna, szoljal is nekik, hogy neked nem kell az emeles.
[Szerkesztve] -
jety91
őstag
válasz
Laca19 (a) #2215 üzenetére
Hmm...
Tán lehet igylesz de akkor viszek énis ak-t aztán berontok
Még meglátjuk ezt a dolgot de nagyon kivi leszek hogy ha a rossz utat választják mennyire szívják meg(UPC-re értendő)
[Szerkesztve] -
jerry311
nagyúr
válasz
Laca19 (a) #1984 üzenetére
Akárhogyis nézem 800*12 az 7600 ami majdnem egy hónap ára.
Nekem pl érne ennyit, hogy kérjek egy munkáltatói igazolást a dolgozónethez... Meg mondjuk én nem szívesen írok alá 1 évnél hosszab hűségnyilatkozatokat. -
EQMontoya
veterán
válasz
Laca19 (a) #1984 üzenetére
Főleg h a dolgozónethez is alá kell firkálnod 1 évre...
-
jerry311
nagyúr
válasz
Laca19 (a) #1645 üzenetére
4 csomag van, abból eddig a harmadikat kapták, tehát valószínűleg 10/1-es netjük lesz.
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Synology NAS
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged