- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Külföldi SIM-ek itthon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
válasz
Tomaaasz #14939 üzenetére
Ez az, hogy húztak egy riportot. Abban azt látták, hogy a 2 megás csomagra előfizetők kevesebb, mint 5 GB-t forgalmaznak. Legalábbis a többség, akiket meg akar nyerni a cég a gyorsabb csomaggal.
Nos, a fent említett előfizetők ezután gyorsabban tudják letölteni azt, ami érdekli őket, amivel eddig is kevesebb mint havi 5 GB-ra hozták ki a forgalmukat.
Akinek nem tetszik az új csomag, az mehet máshova vagy válthat nagyobbra.
Lehetetlen olyan változásokat véghez vinni, ami mindenkinek tetszik. Az előzetes tervekbe nyilván beleszámolták, hogy lesznek akik hőbörögnek, meg kiabálnak a fórumon, hogy nem jó, de az a többség, aki a cégnek számít pozitívan fogadja a változást. -
jerry311
nagyúr
válasz
Tomaaasz #5799 üzenetére
Oszt az ijje' telefonos játék aza hallo3? Emlékeszem vót valami növényes régebben. Valami moha vót benne vagymia rák. Meg aztat is monták lehet vele jáccani az interneten. Hát én mekpróbáam, de mindig meghaltam, hát mijjen játék ez? Hát így nem lehet jáccani. Oszt az a 250 gigabáj az mi? Az ilyen csajozós társkeresős óldal?
-
jerry311
nagyúr
válasz
Tomaaasz #5795 üzenetére
Dehonnem, csak a szívás van. Jön 20 Mbps-sel a zadat és állandóan betellik a vinyóm. Vehetem drága pízért a dvd-t meg a zírók se bírják sokáig ennyi munka mellett. Kifizetek egy rakat pénzt a netre és akkor még dvd-re is meg íróra is. Erről a UPC nem tájékoztatott, hogy ez így lesz. Szerintem emgyek és feljelentem őket mindenhó. Sőt kiperlem belőlük a netfüggőségem gyógyítására szükséges pénzt és utána még a dvd-re költött kisebb vagyont is.
-
Laraxior
titán
válasz
Tomaaasz #5642 üzenetére
Hmm..konkretizálni csak egy filmre tudom ..eddig.
Transformers.megvan DVD-n és 720p-s HD-ben.
Amikor a DVD-t kiteszed teljes képernyőre,mert otthon mozizol,akkor nagyít rajta,tehát csúnyább,homályosabb lesz a kép.
A HD-n meg nem is kell nagyítani,pont akkora mint az én monitorom felbontása.Mondanom sem kell egy fél szemű is látja hogy mennyivel élénkebbek a színek,és mennyivel élesebb! Próbáld ki ezt mondom
ui.: a DL DVD 8GB,szal a 4-5gigás is ráfér bővenKíváncsi leszek a véleményedre.
-
Laraxior
titán
válasz
Tomaaasz #5632 üzenetére
Talán mert nem akarok heteket várni azzal hogy megnézzek egy új filmet
Most pl. letöltöttem az összes james bond DVD-t (dcről már elkezdtem divxben..)
22x4GB
szedem a gyűrűk urát is díszdoboz verzió:12 dual layer DVD
aztán egy halom új game amit ki kell próbálni...
Megjelent a HD....a kedvenc filmjeimet le is töltöm.
Ami a lényeg torrenten többnek kell lenni a feltöltésnek mint a letöltésnek,szal ez a letöltött mennyiség duplázódik vagy épp triplázódik.
adatforgalom:
november:427GB
december:341GBhoripeti_80: csak 20 évig éltem Szhelyen,itt debrecenben sem jobb ne aggódj
-
cerberushu
csendes tag
válasz
Tomaaasz #5625 üzenetére
Ezt én is csak megerősíthetem, sikerült végleg szakítanom a Magyar Telekommal, és soha többet ADSL(8Mbit ami netto max. 7Mbit és 12900.-HUF), T-Home TV amely csökkenti a net sebességét pláne ha két tévén 2db STB használsz és a full csomag sem olcsóbb mint a UPC-é, és a vez. telefonért min. 3900.-HUF szakítottak le havonta, a mobil üzletága pedig külföldi tartózkodás esetén sem érik a Vodafone által nyújtott lehetőségeket (Vodafone Passport, Vodafone Connect Roaming), belföldi perc és net díjai ált. drágábbak. De visszatérve a UPC minden téren előnyben van, nálam 20Mbit hasít, 10-25 ping szinte mindig, kábeltévé képe kifogástalan kiv. néhány selejt adót leszámítva, már nagyon várom a HDTV adásukat 720p-ben egyelőre, és a vezetékes díjai is verhetetlenek!
Úgyhogy sohatöbbé a nagy T-t!!!!!! -
shabbarulez
őstag
válasz
Tomaaasz #5160 üzenetére
Ha hűségszerződésed van az adott szolgáltatásra, akkor addig amíg a hűség tart a szerződésben foglalt árat fizeted, függetlenül attól hogy a szolgáltatónak a listaára vagy egyébb akciós árai ezen időszak alatt hogy változtak, amely változás lehet számodra akár kedvező akár kedvezőtlen is. Ha lejár a hűséged akkor listaárat fogsz a továbbiakban fizetni vagy ha bevállalsz egy újabb hűséget akkor kedvezőbb áron kaphatod a szolgáltatást az adott akciós feltételek szerint egy újabb időszakra. Gyanítom nálad ez utóbbi lehet a helyzet.
Ha nincs hűségszerződésed és határozatlan időre vagy szerződve, akkor az aktuális listaárat fizeted. Ha ezt megváltoztatja a szolgáltató akkor onnantól a te havidíjad is ennek megfelelően módosul. Árat minden szolgáltató úgy változtathat ahogy akar, ez szabad áras termék. Természetesen a piaci versenykörnyezet behatárolja azt a mozgásteret amiben az adott szolgáltató mozoghat komoly ügyfélvesztés nélkül.
-
jerry311
nagyúr
válasz
Tomaaasz #5160 üzenetére
A dolog egyszerű. Aláírtad a szerződést, aminek elválaszthatatlan része az ÁSzF és annak mellékletei. Az ÁSzF és mellékletei tartalmazzák az árakat is meg azt is, hogy a szolgáltató módosíthatja a benne foglaltakat. Meg az is benne van, ha nem mondod fel a változtatások érvénybe lépése előtt a szerződésed, akkor elfogadtad a változtatást.
-
janos1988
addikt
válasz
Tomaaasz #5000 üzenetére
Nalam hetkoznap delelottol kore estig higfoskaka a chello. Pedig torrent nem is megy, 100-200-as pingek jatekban, medium sebessege kb ~200-250kb...pedig a fejleszteseknek mar reg vege... Semmit nem tudunk csinalni csak sirni, mert szarnak rank. (meg a szerzodes jol van megfogalmazva) Na mind1, marketing...
-
jerry311
nagyúr
válasz
Tomaaasz #5000 üzenetére
Kellemetlen.
Próbáld a 1221-es telefonszámon az ügyfélszolgákat. Nyilván nem fogja őket érdekelni a torrentes sírás, de a magas pinggel együtt már jelenthet hálózati problémát, amit orvosohatnak.(Mellesleg a 30 kb/sec a szolgáltatás garantált sávszélességénél magasabb. Ha 1500 ms alatt van a pinged, akkor az is megfelel a szerződésben foglaltaknak.)
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Parfüm topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Xbox Series X|S
- bambano: Bambanő háza tája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged