- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
válasz
linus89 #8759 üzenetére
Viszont nem is mehet nekik valami jól... Szerintem több mint 1 éve hirdetik nálunk a liftben, hogy ne írjunk alá hűséget, mert jönnek. Idén nyáron (és ősszel) sikerült bekábelezni a lépcsőházat. 4 lakás emeletenként = 4 koax + 4 UTP kábel szépen szerelve. Így áll szeptember közepe óta.
Ha hívom a Digi-t, akkor közlik, hogy nem tudnak semmit az indulásról, majd ha megtalálom az üzletkötő szórólapját a postaládámban, akkor elindult a szolgáltatás abban a lépcsőházban is. Környéken ugyanez van a több tízemeletesben is.
Gyakorlatilag előkészítették a terepet, hogyha majd lesz pénz megépíteni a vonalakat a házakig, meg lerakni a switcheket a házakba, akkor már ne kelljen ezzel bajlódni. Mindenesetre ez volt az olcsóbbik beruházás. Switch + vonal viszont drága, úgy tűnik arra nincs pénz. Ha lenne biztosan nem hagynák, hogy hónapokig álljon egy frissen bekábelezett tízemeletes. Így nem termel, csak áll benne a pénz. -
bnss
veterán
válasz
linus89 #7967 üzenetére
Nekem 4Mbps letöltésem volt ADSL előfizetésemhez, ez közel sem a technológia határa. Ugyanennyiért kapom meg a Chello Silvert, mint már mondtam nem technológiát hasonlítgattam, hanem pusztán a szolgáltatás árak alapján vetettem össze a kapott sávszélességet.
Gondar: kapcsold be a protokoll titkosítást. Én egész nap tudok teljes sávszélességgel letölteni, ha van elég seeder.
-
Sirandrish
legenda
válasz
linus89 #7963 üzenetére
én nem hasonlitok semmivel semmit..10/1es Chelloról váltottam 30/30as Gigara..nem hasonlitok..nincs értelme..fényévekkel jobb ez...nekem..
Lehet hogy pesten ki van nyalva a feneke az előfizetőknek de sajna Nyíregyházán nem ez a a helyzet...itt semmibe sem néznek és ha hibát jelentesz be (amiről egyébként ők tudnak) akkor nem elnézést kérnek vagy azt mondják hogy hát igen a mi hibánk 10%engedmény ebből a hónapból hanem még téged néznek hülyének hogy biztos a géped szar meg cserélj hálókarit meg kábelt meg ilyenek..
Azért amikor 9K-t fizetsz egy szolgáltatásért és pl 3 honapig FOLYAMATOSAN szar...lassu..200as ping..akkor nem ezt várná az ember..de ha 2 napot késel a befizetéssel a kövin már ottvan a plussz 60forint késedelmi dij..hát kapják be...
és nemértem milyen lanos dolgoról beszélsz mikor Ugyanolyan kábelnet ezis mint az volt annyi különbséggel hogy ez jóval gyorsabb illetve jóval olcsóbb...egyszóval jobb...
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HP notebook topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged