- Mobil flották
- Yettel topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple Watch
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
Aktív témák
-
Teljesen egyertelmuen Diginet a 2 kozul. (persze csak akkor ha LAN csomagrol beszelunk)
Nagyon kimerito valaszt nem kell ahhoz irnom, hogy miert Diginet.
UPC korlatoz (lasd ASZF 300GB) Diginet nem
UPC priorizal, Diginet nemErgo Diginet-el tolthetsz amennyit akarsz, ahogy akarsz, teljes savszelesseggel, senki nem fog Digi-tol zaklatni, hogy "mit kepzelsz".
Ellenben UPC nettel kulonbozo hazi praktikakat kell hasznalni pl.: torrentezeshez (pl.: utorrent 2.0-s / deluge torrent kliens, proxy, vpn .... stb). Raadasul hab a tortan, hogy me'g ha meg is oldod, hogy full savval torrentezhess, ott a 300GB-s korlat, ami szvsz enyhen nevetseges a mai HD / Lossles vila'gban....
-
n0tb4d
tag
Szerintem először érdemes lenne megérdeklődnöd a DIGI-től,hogy mikor vezetik be a bérházatokba vagy családi házatokba és aztán döntsd el.Ha viszonylag hamar,akkor a chellotól a cuccokat továbbra is tartsd meg,de hűségnyilatkozat nélkül,aztán amint elérhető lesz a DIGI rögtön válts.
-
jerry311
nagyúr
Igen, rövid időn belül változni fog. Április 1-től mintha már csak az új csomagok lennének.
Nem hiszem, hogy azért akarnak megfogni girtelen sok embert 2 évre, mert azok a csomagok drágábbak lesznek ár/érték arányban.
Valami változni fog az biztos, különben nem lettek volna új árak és csomagok az ÁSzF-ben.Két év pedig sok idő, bármi megtörténhet. Az első két éves hűségem után megfogadtam, hogy ezentúl legfeljebb 1 évre írok alá bármilyen szolgáltatói szerződést.
-
Apollyon
Korrektor
Igen, én most írtam alá egy évre, ha ilyen olcsón kijöttem volna mint Te akkor 2-re is aláírtam volna...
De azért írtam hogy neked kell eldönteni mert nehogy az legyen hogy szerintem ilyen jó meg olyan aztán neked mégsem tetszik és akkor érted.
Ha 2 évig 9600Ft a net+telefon+kábeltv simán jó, én eddig 18ezret fizettem, most csak kb 16 lesz, jeee... -
Apollyon
Korrektor
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged