- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
sly105
aktív tag
válasz
BlacKSouL #7443 üzenetére
helló
nekem kb 1 évig volt olyan gondom amilyet te leírtál aztán valami csoda folytán (már kb 4. alkalom után) kijöttek és kicserélték a modemet és láss csodát azóta semmi bajom a nettel de azelőtt 1 évig azthitték hogy hülye vagyok mert amikor pingeltek meg amikor beszéltünk telefonon a upc-s technikussal addig minden rendben volt rá egy pár percre megint szarakodott.. próbáld meg kicseréltetni a modemet velük. nekem a szerelő srác azt mondta hogy ezek a motorollák szép lassan kezdik felmondani a szolgálatot mert már régi konstrukció.remélem segítettem valamenyit. -
Kiskutya
veterán
válasz
BlacKSouL #7443 üzenetére
ilyen dolgok velem is megtörténtek már
most ezért vagyok gázos helyzetbe mert nemtom melyik szolgáltatót válasszam. Úgy hallottam hogy jön a vdsl is arról tudtok valamit?
Ha mégis a chellot választom akkor alá kell írnom 1 év hűséget és várhatok 1 évig hogy átmenjek 1 jobb helyre.(ha lesz jobb lehetőség) -
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #1079 üzenetére
Na, mivel már távolraktam és még mindig(már megint) összevissza szakadozik, ezért tuti megint más gondja lesz.
De kurvára idegesítő hogy óránként meg-megszakad 20-25 percekre. Viszont nemtom hogy ez most helyi probléma lesz, vagy központilag szar.
Ha valaki ért a modem log kibogarászásához, annak szívesen elküldeném kivizsgálásra a történések logjait miközben kínlódott a modem. (Én csak annyit látok belőle hogy failed, meg denied, meg exhausted, meg no response, meg unrecognized. De ez számomra csak annyit jelent hogy nincs internetem.) -
-
satomee
senior tag
válasz
BlacKSouL #807 üzenetére
Megnéztem a számlám-pár napja jött,de most bontottam ki. Ki van számlázva egy chello light, a fölötte lévő sorban egy ''chello light -31/31'' kezdetű sor (gondolom itt jóváírták), majd legfelül egy chello standard kezdetű sor,és a végösszeg a szokásos 5250Ft...
Örülök én,és kussolok is, de nem fogják ezt később rámverni...???
[Szerkesztve] -
-
satomee
senior tag
válasz
BlacKSouL #789 üzenetére
Na ezt ki fogom próbálni,köszi!Amúgy a netbroadcasting (ha jól írom) nevű oldal sebességmérőjével mértem.Nem tom az mennyire megbízható,de eddig a ''megfelelő'' értékeket mérte...
MOD:Ja,és egy 4megás file letöltésekor tűnt fel a dolog,mivel a megszokotthoz képest marha gyorsan lejött,ezután próbáltam ezt a mérőt.
[Szerkesztve] -
kennyke
aktív tag
válasz
BlacKSouL #782 üzenetére
Ja igen, azt hogy classicom van, elfelejtettem mondani...
Köszi a linket, el leszek vele egy darabig! Így elsőre nem tünik hüleségnek.
Azt tudtam hogy a letöltés is elvesz a feltöltési sebességből, de hogy ennyit, nem gondoltam volna
Ja, mégvalami: a moden mennyire bírja a meleget? A routerem alá van rakva, és néha amikor megnézem, olyan meleg mindkettő, hogy huzamosabb ideig nem bírnám a kezemet rajta tartani. A gép ritkán van kikapcsolva, pláne a router/modem. -
jerry311
nagyúr
válasz
BlacKSouL #643 üzenetére
Ha elolvastad a hibaüzenetet és meg is értetted, akkor nem értem miért van itt ez a hozzászólás...
Ha még nem olvastad el vagy nem értetted meg, akkor itt a lényeg angolul és magyarul is:
''account is locked by another session or for maintenance, try again''
''a fiókot egy másik munkafázis vagy karbantartás zárolta, próbálja újra.''
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garmin Fenix 6 Sapphire
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged