Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
válasz
szab.tam #16404 üzenetére
nálam 2 lehetőség van: UPC, melynél van havi 300gb korlát és priorizálja a forgalmat, és van a matáv, mely extrém mértékű, senki által nem dokumentált forgalom után szerződést bonthat. mellesleg az adsl sebessége, főleg a feltöltéséé nagyon rossz, a letötés még elfogadható, de sosem fogja elérni a jelenlegi előfizetésem szintjét.
A havi korlát szintjét akár 100Gbyte-al sem közelítettem meg (fel+le) sosem, szóval
Meg mit mondjanak a mobilnetes előfizetők
-
Apollyon
Korrektor
válasz
szab.tam #16389 üzenetére
Nagyjából tökéletes a szolgáltatás, azt kapni amit ígérnek. Néha megszakad, de modem restarttal orvosolható.
Ha lopják a neted, akkor azt a router beállításaiban láthatod (192.168.1.1) persze attól függ milyen routered van. Arra is gondolnék hogy a környékeden terhelt lehet a hálózat, de ilyenkor szombat este mindenki bulizik, szóval kb ilyenkor kéne a legjobban mennie, úgyhogy mégse
De ha lopnák a netet, fogod és kihúzod, és vársz valamennyit. Modem, router restart, MAC szűrés a routerben, jelszó változtatás, stb.. csak rájössz mi lehet a gond...
-
Spancho
senior tag
válasz
szab.tam #14369 üzenetére
Gondolhatod hogy nem úgy fogok bemmeni hogy hékás most került fel a ... ra a dead space 2 ami 18gb és le akarom tölteni de igy 1 hét mire lejön
Csak szolidan megkérdezem hogy a lassulás hiba e vagy korlátozták a p2p-t a sima mezei upc dolgozó is csak ember ha jófejet fogok ki biztos elmondja ha korlátozás van,ha valami öregasszonyt aki még pötyögni se tud a gépen az meg azt se tudja mi az a p2p
És amúgy is csak 30mbitem van a 60 helyett szóval már csak azért is megéri nekem azt az 5 perc várakozást (szerencsére van időm bemenni egész nap)...
Ja és nem rég hosszabbítottam kb 2 hónapja +1 évet ,6hónap félárért (mindenre)
(annyira azért nem zavar a torrent most per pill,de reménykedek hogy nem lesz örökéletű ez a dolog)
-
morpheus133
tag
-
szab.tam
nagyúr
-
válasz
szab.tam #12947 üzenetére
azért nem annyira egyszerű a dolog, van még néhány csűr meg csavar abban az előfizetői szerződésben! az ilyen szerződéseket mindig összességében kell nézni, nem csak egy - egy mondatra koncentrálva!
szerintem amúgy sem az a cél, hogy bontsanak, de biztosan zokon vennéd azt is, ha csak lassítanának adott intervallumra...
amúgy van itt a fórumon is néhány olyan tag, aki szinte folyamatosan túllépi a korlátot, mégsincs követkeménye! mondjuk ezt ne vedd garanciának... -
F e Z o
veterán
válasz
szab.tam #12367 üzenetére
30-án, 1-én nekem is csinált ilyen dolgokat a torrent kliens. Portot változtattam, s akkor ment minden tovább majdnem max sebességgel. Épp az ilyen helyzetekre állitottam be a WEBUI-t a kliensben, hogy ha esetleg nem vagyok itthon, akkor is legalább a portot meg tudjam változtatni, s menjen tovább a kliens normálisan.
Neketek megy az adatforgalom mérés, mert nekem november 10 óta nem méri a forgalmamat a UPC, mondjuk nem mintha akkora baj lenne.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
szab.tam #12367 üzenetére
Nálam továbbra is szakad a full net, és csak modem restart segít. Ezek a kis trükkök akkor marha jók, amikor elmegyek reggel, hagyom a gépet, aztán csak este jövök haza, és reggel indulásom után nemsokkal megszakad a net, és egész nap habira megy a gép mert nincs net és nem tölt semmit...
De telefon meg továbbra is van, csak a gépet tiltja a netről.
-
-
tomp
félisten
válasz
szab.tam #10968 üzenetére
Akkor jó. Igazából nekem nincs routerem, csak hallottam.
Sikerült más ip címet kapni? Vagy ugyan azt kaptad vissza?KiflingerHát a youtube. Egy rakás gané az egész ahogy van. 5perces videót percekig tölt. Vimeo-n meg egy 10perce HD kevesebb mint 1perc alatt betölt.
Youtube nálam kb 2-3Mbitet használ. Vimeo meg 20-30Mbit! -
tomp
félisten
válasz
szab.tam #10962 üzenetére
A upc adja az ip címeket, de akár évekig is ugyan azt kaphatod meg!
az ip csere a upc-nél picit bonyolult
először parancssorba beírni: ipconfig/release
Modem áramból ki. Várni pár mp-et, majd modem be. Ha már majdnem fellépett a modem a hálózatra, parancssorba: ipconfig/renew
Lehet, hogy 3-5x kell megismételni
A legtutibb: Még mielőtt visszadugod a modemet, beírod az ipconfig/renew parancsor, de nem enterezed le. Modem be, és ha már az utolsó ledek villognak, akkor enter. Így max 2x kell megismételni.(hogy ne kelljen beírkálni a parancsot, "fel" nyíllal kilehet választani a legutóbb használt parancsokat)Az is előfordulhat, hogy a sok modem újraindítások miatt(a sok fellépés, és config fájl lekérdezése miatt) ideiglenesen bant kap a modem!!
Ez max fél óráig tart. Mármint nekem addig tartott egyszer.
-
shev7
veterán
válasz
szab.tam #10956 üzenetére
"nem akarom azt a süket dumát tolni, mint az 1 magos cpu-val rendelkezők, hogy mire jó a 4 mag, de tényleg mire jó a 120mbit, amíg forgalomkorlát van?"
Attol, hogy tudsz 120mbittel letolteni, nem kell 24/7-ben 120mbittel letolteni. Viszont ha valami kell akkor gyorsan lennvan.
-
tomp
félisten
válasz
szab.tam #10958 üzenetére
Ja hát igen a blu-ray. Szerencsére én csak 720p-ben szedem az anyagokat. Nagyobbat nem bír a vas.
Még 1előfizu aszem lehetséges. Már halottam ilyenről.De aszem nem kell még1 kábelt behúzni.
A forgalom mérőre visszatérve: Amikor én tavaly ip-t cseréltem nagy nehezen, hóvégéig mindig megállt a mérésNem tudom, hogy most is így van e. Párszor megcsináltam és mindig megállt
-
shtml
őstag
válasz
szab.tam #8666 üzenetére
Ha gyakoriak a hibásan lejött részek (piece), akkor simán lehet, hogy 5%-kal többet töltesz le. Olyan is van, hogy redundancia, vagyis amikor ugyanazt a csomagot vagy csak egyes részeket több peertől is megkapod.
Abban biztos lehetsz, hogy ezért egyetlen tracker sem fog kizárni. Kizárások a túl gyakori frissítésért szoktak lenni, na meg a hamis forgalmi adatok miatt, de ahhoz már hackelt kliens is kell.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
szab.tam #8444 üzenetére
Elvileg a letöltési listában kattints a torrentre, és ott meg tudod adni. Eléggé fapados a halite.
Egyébként megnézegettem az ncore szabályzatát, nem találtam semmi utalást a kliensekre, egyszer volt korábban egy komplett kliens kizárása (talán bitcomet, v. valami hasonló neve volt), de semmi egyéb. Töltöttem fel tegnap uTorrent bétával, a feltöltési adatok stimmelnek, nem lett több giga plusszom. Azért, mert az 1.8 bétája hibás volt, szerintem nem kellene elásni az összes utorrent bétát.
-
válasz
szab.tam #8375 üzenetére
fogadd is fenntartással, mert butaság!
de ki is próbálhatod, ha van ennél a szolgáltatónál ismerősöd; mozgassatok át egy látványosabb mennyiséget egymás között - ami az aznapi egyéb forgalom mellett is figyelemmel követhető -, és másnap már jelentkezik is a részletes adatforgalmat mérő/mutató résznél! -
CWorm
aktív tag
válasz
szab.tam #8298 üzenetére
Az kísérletezésem egyelőre kimerült a Deluge kipróbálásában, ami néha gyorsabb, mint az utorrent, de nem mindig... A Halito-t is ki kéne próbálnom, de egyrészt lusta vagyok, másrészt nem akarok hatszázmillió klienssel teleszemetelni a gépet...
Majd meglátjuk milyen az új végleges utorrent.
-
Spancer RE
aktív tag
válasz
szab.tam #7392 üzenetére
Keres más embereknél (akiknek be van kapcsolva a DHT) a neten ugyan azt a fájlt amit te töltesz és nekik is töltesz fel vagy töllük le. Ha más trekkeren van a másik egyén/ek akkor az az adatforgalom nálad és nála sem számít be az arányhoz, de feleslegesen fogy a sávszéled. Én legalábbis így tudom egy tőlem tanultabb embertől.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
szab.tam #7381 üzenetére
Először is:
Nekem már napok óta "befagyott" a mérő oldal, egész nap megy a torrent mégis egy ideje 108 gigát mutat. Annyira nem izgat, volt már ilyen.
Másik:
"vagy az egészet átirányították a BSA-ra, és ott mérik, hátha valami warezolós genya vagyok, mert 3 mbites feltöltési csomagot vettem?!"
Kizárt. A szolgáltatónak semmi köze hozzá mire használod a neted. Azt nézel rajta amit akarsz, és ahogyan.Használj forgalommérő progit: BWM meter, ingyenes.
Aktív témák
Hirdetés
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Asustor NAS
- Politika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Melyik tápegységet vegyem?
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest