- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
-
jerry311
nagyúr
Érdekesss...
Az új routeremen nincs uptime, csak connection uptime, azt meg még sosem láttam úgy kezdődni, hogy 2 days... A régi routeren viszont csak uptime volt, ami általában hónapokban volt mérhető, de abból meg nem látszódott, hogy a connection is up volt-e végig.
Lényeg a lényeg: egyik routerrel sem volt gond, net mindig volt. -
WonderCSabo
félisten
Ha van felhasználód itt tudsz bejelentkezni, egyébként regisztrálj!
[OFF]Modem ip címe: 192.168.100.1
Ha az összes funkcióját el akarod érni:
Írd be a böngészőbe:
192.168.100.1/_aslvl.asp
Felhasználónév: admin
jelszó: W2402Ezután az Access Level-t állítsd 3-as szintűre, utána megint felhasználónév, jelszó, Submit és végül 192.168.100.1
Ja és el lehet érni, legalábbis én el tudom.[/OFF]
-
joe2005
senior tag
Így már világos számomra is:
Itt olvass utánaDe igazából a haladó beállításoknál kellene beállítani ami a 1.8.1-ben is van
How to enable and disable it:
Preferences > Advanced, set bt.transp_disposition to:
255 - both TCP and uTP (default) csak az 1.9-nél az 1.8.1-nél engedélyezni kell!
10 - uTP only
5 - TCP onlyui.: nálam csak halite megy, de várni kell pár percet, mire rátalál a gyorsfeltöltőre.
-
linus89
tag
semmi baj, csak ezalapján fölösleges következtetéseket levonni.
ilyen 5ezerért 30mbitféle szolgáltatók nagyon jók, csak sajnos iszonyat kicsi a lefedettségük, mivel technikailag megoldhatatlan.
egyébként az adsl azért olyna lassú mert elérte a határait. ezért jön/van a vdsl, meg a gpon nemsoká.
-
Sirandrish
legenda
a TV-vel nekünk se volt sose baj
egyébként mikor még az első chellot kötöttem 1 évig hibátaln volt..mindenkinek ajánlottam..1 év alatt 2szer emeltek sávszélt plussz a 30gigés korlát is megszünt szóval imádtam...ezen felbuzdulva alá is írtam 2 évre..nah az nagyon nagy hiba volt..szakadásom az sose volt...de lassulás illetve szar ping...számát se tudom hányszor...mindez 9K-ért.Nah de lejárt a 2év...lehet ez is szar lesz..hát második napja van de ehhez legalább nincs hűség így akkor mondom le amikor akarom
...bár sávszélességet tekintve elég stabilnak néz ki plussz haver aki 30méterre lakik már jópár hónapja használja és még nem panaszkodott..mondjuk neki csak a sávszél kell mivel ő online nem igazán játszik így a ping kérdése az én felfedezésemre vár
-
Sirandrish
legenda
igen tudom...a legtöbb helyen annyi van..ha szerencséd van mert regetegen meg csak T-online.
5K 30/30...szerintem korrekt még ha "csak" 150giga is a megengedett..mindemelett városi a szolgáltató így pl a céget 2vel pingelem
És mindefele nagyon jó a ping...német szerveren(cod4) chelloval olyan 60-70volt átlegba...ezzel 55felé még nem ment..de ha jól van konfigolva az adott szerver akkor 40 körüli..magyaron még nem néztem..gondolom ott mégjobb -
Sirandrish
legenda
állitólag korlátlan..legalábbis a cégnél dolgozó ismerősöm aztmondta
de amugy nekem a 150giga is elég..főleg hogy a chelloval én rengeteget szoptam...a pingem(ami nekem nagyon fontos) folyamatosan szarakodott...
ezzel 20al kevesebb a pingem 1M/s fel illetve letöltés melett is
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Anime filmek és sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Total Commander
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest