- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz
Intruder2k5 #17755 üzenetére
de pont ezért nem teszik meg mert akkor mindenki menne vissza lassabb csomagba mert az olcsóbb...
szívesen megnéznék egy országos statisztikát százalékos arányban hivatalos UPC forrásból
hogy a teljes ügyfélbázis milyen arányban oszlik el a mostani 4 darab netes csomag eseténnem lennék meglepődve ha a két alsót összeadva 70% körüli értéket kapnánk míg a legnagyobb 120-as csomag 5%-ot sem érne el...
-
TeeJay
félisten
válasz
Intruder2k5 #17746 üzenetére
54GB óránként 120megabit esetén ha csutkán jön végig
6óra sem kell és már game overbár szerintem ezt nem úgy kellene számolni ahogy nézik
sebesség alapján
egy hónap áll 30napból
teszem azt 120megabittel 54GB óránként magyarul naponta 1296GB, havonta (30nap) 38880GB
tehát 38TB letöltést lehet alkotni ilyen internet előfizetéssel
akkor a kedves szolgáltató ne tekintse már hardcore felhasználónak azt aki az elméleti hálózati áteresztő képességét havi szinten kevesebb mint 1%-ban használja csak ki... (388,8GB lenne az)
HC szerintem max onnantól lehetne valaki ha mondjuk 50%-ban csövön járatja egész hónapban
de az is majdnem 20TB lenne a legnagyobb csomagnálna szóval ezért marhaság a 300gigás korlát mert azzal azt mutatná a szolgáltató a lakosság felé
hogy ad gyors netet de ha már 1%-ban ki mered használni havi szinten akkor game over van és kapod a lassítást... -
TeeJay
félisten
válasz
Intruder2k5 #17751 üzenetére
márpedig szerintem ez lesz
azért vezették ki az összes régi csomagot hogy csak a 4 maradjon
10/1, 25/1,5, 50/5 és 120/10
ha ezt emelni akarnák nehéz lenne... olyan nagy lenne a sebességemelés az új 50-100-150megás csomagokkal hogy nem lehetne hogy leosztani az eddigi előfizetők helyére
akinek eddig drága és gyors csomag volt alig kapna többet akinek meg legolcsóbb leglassabb az majd 5x gyorsulást az 50/5megás csomaghoz? kétlemitt tuti az lesz hogy bejön az extra csomag 5.-nek 200+ letöltési sebességgel
-
Breeze
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #17746 üzenetére
Üdv! legutobb ide beirta a Upc hogy már nincs ez a korlátozás hülyeség
10 mbit-nél sincs már ha jól tudom
-
Mysterion
tag
válasz
Intruder2k5 #17735 üzenetére
Kösz Neked is és Hoorus-nak is a válaszokat, azért ez kicsit megnyugtatott. 1-2TB nem megy el nálam, a statisztikákat elnézve nagyjából 400 giga volt az előző havi forgalom. Ezek szerint próba szerencse alapon megy, hogy korlátoznak-e vagy sem. Majd akkor meglátom, úgyis csak 1 évre írtam alá nekik, ha korlátoznak, akkor jövőre felmondom, aztán legfeljebb a T tárcáját tömöm újra pénzzel.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Intruder2k5 #17720 üzenetére
Osztrákoknál még 100Megabitet írnak.
Breeze: 5-65Mhz visszirányos erősítőket kellene kicserélni nagyobb sávszélességet tudókra. -
Grawens
senior tag
válasz
Intruder2k5 #17715 üzenetére
Azért azt nem mondanám, hogy az alsó 60, a felső meg 250. A kettő között azért ott a 120.
-
jerry311
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #17712 üzenetére
Ja, mert ha neked lenne szolgáltató céged, akkor nyilván a legszarabbul fizető alsó kategóriás ügyfeleidnél emelnél a szolgáltatás színvonalán, akik meg legtöbbet fizetnek, azok le vannak sajnálva.
Persze majd szépen begyűrűzik az lentre is, különben az alapcsomag még mindig 512/128 lenne...
-
BrownB
tag
válasz
Intruder2k5 #17712 üzenetére
Sajnos lehet, majd meglátjuk. A feltöltési sebességre leszek igazán kíváncsi.
-
jerry311
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #17709 üzenetére
Nekem van layer 3 switchem.
-
HofiZoli
senior tag
válasz
Intruder2k5 #17704 üzenetére
A switchek is alkalmasak háló létrehozására.. persze nem a 800 ft-os kategóriáról beszélek, viszont drága sem kell hozzá. Nekem egy tp-link gigabites switch van 3 éve, és megy. peace
Jó ideig routereztem, de jobb a 3 egymástól független ip. -
HofiZoli
senior tag
válasz
Intruder2k5 #17701 üzenetére
én pl még sosem másoltam át az asszony gépére (mellettem van kb 2 méterre) és a gyerekére (másik szoba), 20-50-100 gigát, de zenét hallgatok róluk, filmet néznek az enyémről.. tehát működik. Sosem adtam semminek ip címet, mindössze megengedtem a gépeknek hogy "láthatják egymást".(beállítottam egy jelszót amit az első csatlakozáskor megadtam mindegyiknél és működik..) Tudom én vagyok a hülye, de megy.
update: 25-28 MB/s a másolás sebessége. Kipróbáltam ha már beszéltünk róla
-
kabelmania27
félisten
válasz
Intruder2k5 #17701 üzenetére
Igen, úgy nem másoltam még, kihúzott modemmel másoltam.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Intruder2k5 #17699 üzenetére
Pedig működik ha megpingelem a másik gépet 0vagy 5alatti pinget mutat.
-
HofiZoli
senior tag
válasz
Intruder2k5 #17697 üzenetére
nem így van, de itt ebbe nem mennék bele...
-
HofiZoli
senior tag
válasz
Intruder2k5 #17695 üzenetére
switchen is működik a háló.
-
canniball
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #17688 üzenetére
Ezekről nem tudtam.
-
canniball
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #17685 üzenetére
"...kimondottan visszautasítottam, amikor le akarták cserélni!"
És mire fel ez a nagy ellenállás? Ha lecserélik legfeljebb letiltod a wifijét és ugyanott vagy, nem? -
kabelmania27
félisten
válasz
Intruder2k5 #17685 üzenetére
Mitörténik ha az illető sima modemet szeretne az említett csomagok esetében?
canniball: Nem szeretne szolgáltató által felügyelt routert. -
FefeeX
veterán
válasz
Intruder2k5 #17622 üzenetére
most megint nem az igazi...
visszajelzés meg eddig nem érkezett...
és azért nem írtam egyből, mert most is telefonálni próbáltam először, csak nem sikerült... -
Breeze
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #17609 üzenetére
Megnyugtatlak nekem is van *** szerelő ismerősőm!És 34 fokban sem volt gáz...simán ment a net és minden más...nem rég cseréltek erősitőket és azóta mintha még jobb lenne minden!
-
FefeeX
veterán
válasz
Intruder2k5 #17612 üzenetére
hát, itt csak t-kábel van másik...
de szerencsére nemsokára költözünk
-
FefeeX
veterán
válasz
Intruder2k5 #17610 üzenetére
no, igen, csak amikor kattintás után 10-15 másodperc mire történik valami, az elég gáz... és nincs hűségem sem
-
FefeeX
veterán
válasz
Intruder2k5 #17605 üzenetére
na, írtam a UPCnek mert ez már elég siralmas... hívtam is, de mikor a hátralevő idő legalább 10 perc...
-
Breeze
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #17551 üzenetére
Üdv! Nekem [57] az érték és nem szakad meg a net
-
FefeeX
veterán
válasz
Intruder2k5 #17603 üzenetére
egyszerűen nem tudom, mi a fenét csinálhatnék még... szétszedtem, a csillapítót leszedtem, próba, visszatettem, próba
ugyanaz...
és a durva az egészben, hogy tegnap streamingben néztem itthonról 1080p filmet FTP-n keresztül, csak van pár oldal, ami durván be van halva innen (melóból, szintén UPC pedig nincs)
Dögöjjekmeg ha értem...És ugyanaz van kábelen asztalin (Win8), MacBook Air wifin, Sony VAIO wifin (Win7) meg iPaden is... Tehát nem kliens oldali, ennél változatosabbat nem is lehetne összeállítani
Lehet holnap veszek egy másik routert, háthaMég router nélkül ki tudnám próbálni, úgyis fennáll-e a probléma...
és így is ugyanaz...
akkor nem is router...
1043ND Tp-Link DDWRT-vel... 3600 vagy 4300 jönne helyette, de így lehet mégsem...
-
FefeeX
veterán
válasz
Intruder2k5 #17599 üzenetére
tracert-ben semmi nem változott, és az ipconfig /all-ban nem találom hogy lenne DNS szerver...
és egyelőre ugyanolyan szar mindenaszongya DNS servers : 192.168.1.1 ...
-
FefeeX
veterán
válasz
Intruder2k5 #17596 üzenetére
kábeles persze... wifin vettem észre először, de az volt az első, hogy kábelen is csinálja, vagy röpül a router
-
kabelmania27
félisten
válasz
Intruder2k5 #17551 üzenetére
Nekem 15-el is elment télen. Az is fontos, hogy hanyadik osztó után van a modem.
-
jerry311
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #17547 üzenetére
Azt veszik komolyan, amiiért az ÁSZF szerint fizetniük kellene.
Ping hibára talán 1500 msec felett reagálnak... -
Kami11
őstag
válasz
Intruder2k5 #17545 üzenetére
A múltkor járt erre egy UPC-s szerelő (valóban UPC-s volt nem külsős), pontosan ezt a kérdést tettem fel neki én is, amire azt válaszolta, hogy a központban kellene valamit állítani (talán a szoftveren módosítani), hogy több feltöltési csatorna menjen, de mivel nincs vele gondom -úgy hogy a fiam folyamatosan skyp-ol online játék közben- így különösebben nem erőltettem a dolgot. Azt tanácsolta, ha nagy lesz a lag jelentsem ping hibának -hozzátette ezt amúgy nem veszik komolyan a UPC-nél- és akkor lehet kiküldik orvosolni a hibát, mert ezt ő csinálja.
-
Jégkokó
veterán
válasz
Intruder2k5 #17537 üzenetére
Most az elöbb elment megint a net és megnéztem de nem jött be a modemn oldala se olyankor.Meg néha amikor elmegy a net akkor a modem összes ledje kialszik majd egyenként szépen lassan visszajönnek.
-
Jégkokó
veterán
válasz
Intruder2k5 #17535 üzenetére
Sajnos elég gyakran, sőt mostanság egyre sűrűbben van ez a hiba.
-
Jégkokó
veterán
válasz
Intruder2k5 #17533 üzenetére
Az asztali gép közvetlenül a upc routeréra van kötve, és ugyan azt a hibajelenséget produkálja mint a másik gép is
-
Jégkokó
veterán
válasz
Intruder2k5 #17531 üzenetére
Ez a upc álltal adott wifis egybe cucc.Erre van egy powerline adapter kötve és az emeleten a másik felén van egy wifi router.Régebben olyat csinált hogy csak a weboldalak nem jöttek be majd a hálózat ikonján megjelent egy sárga felkiáltójel és azután semmi hálózat nincs
-
Jégkokó
veterán
válasz
Intruder2k5 #17529 üzenetére
Power Level:
Channel 1: 49.2 dBmV
Channel 2: 47.9 dBmV
Channel 3: 0.0 dBmV
Channel 4: 0.0 dBmV -
Jégkokó
veterán
válasz
Intruder2k5 #17527 üzenetére
Power Level: Signal to Noise Ratio:
Channel 1: -3.7 dBmV 38.9 dB
Channel 2: -3.3 dBmV 39.2 dB
Channel 3: -3.1 dBmV 39.3 dB
Channel 4: -2.7 dBmV 39.5 dB
Channel 5: -3.9 dBmV 39.1 dB
Channel 6: -3.4 dBmV 39.3 dB
Channel 7: -3.2 dBmV 39.5 dB
Channel 8: -2.9 dBmV 39.6 dB -
kabelmania27
félisten
válasz
Intruder2k5 #17516 üzenetére
Igen, ekkora szintű lemondástól egyik szolgáltató sem fog tönkremenni. Ilyen szintű letöltéshez szükséges megfelelő szintű konfiguráció és routerek megléte.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Intruder2k5 #17513 üzenetére
Igaz, van olyan társasház ahol többen váltottak van ahol kevesebben, már ahol három szolgáltató elérhető.
-
jerry311
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #17503 üzenetére
Egy ideig nekem is csak véleményem volt, aztán láttam belülről is.
-
jerry311
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #17501 üzenetére
Nagyon kicsi azoknak az aránya akik tényleg szolgáltatót váltanak, nem csak a szájuk nagy. Az emberek lusták vagy köti őket a
lánchűségszerződés.
A piac is szépen fel is van osztva, sok helyen csak egy értelmes szolgáltató van.
Legalább akkora verseny is van, mint a mobilszolgáltatók közt. Ja várjál, ott nincs is verseny, inkább kartell.
Tudatos vásárlóból is kevés van. Főleg olyanból, aki túljut a garantált sávszélességen...
Megpróbálhatsz meggyőzni, de nagyon össze kell szedned magad, én ezt az "üzleti modellt" láttam belülről is működni. -
jerry311
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #17499 üzenetére
Hogy ez miként működik valójában, az csak és kizárólag a szolgáltató oldali traffic shaping eszköz tudásától és annak beállításától függ. Ha a szolgáltató nem tud vagy nem akar bővíteni, netán allergiás a p2p-re, akkor bizony nagyon érzékenyre állítja a medvecsapdát. Emiatt néhány heavy user elmegy máshoz? Kit érdekel? Csökken velük a hálózat terheltsége és a maradó felhasználó, akinek addig lassú volt a böngészés, majd örül, hogy gyorsabb lett.
Egyik szolgáltató sem szereti a heavy usereket, csak a hálózat terheltségének függvényében mindegyik máshogy reagál.
-
jerry311
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #17493 üzenetére
Csakhogy egy átlag user nem VPN-t használ, csak a torrent kliens titkosítását...
Attól hogy az adat és header titksoított, az IP és port nem, márpedig a nagy adatmozgással járó high port - high port kapcsolat jó eséllyel valamelyik fájlmegosztó... És ennél tovább a szolgáltatót nem feltétlenül érdekli, mehet a shaping.Ha valóban VPN-t használ valaki, akkor sincs gond. A legtöbb, egyéni előfizető által is elérhető, VPN egyik végpontja ismert. Ha a kapcsolat egyik vége ez az ismert VPN szolgáltató, megint lehet lassítani.
Egyébként meg, egyáltalán nem kell felismerni és lassítani a p2p forgalmat. Sokkal könnyebben és egyszerűbben megoldható, ha a már felsorolt, ismert protokolloknak ad elsőbbséget egy szolgáltató. Így aztán végképp a hajára kenheti a user az összes titkosítását, mert a rendszert csak az érdekli, hogy a szomszéd fizetős FTP-s letöltése elsőbbséget élvez a teljesen titkosított, ismeretlen protokollon beszélgető kapcsolattal szemben.
-
TeeJay
félisten
válasz
Intruder2k5 #17478 üzenetére
akkor én utóbbi 2évben minden hónapban büntiben lettem volna
mióta 50/5 mega van, júniusban eddig csináltam 370GB feltöltést és még van pár nap hátra -
nova001
senior tag
válasz
Intruder2k5 #17489 üzenetére
most jo levettem a tüzfal szintjét
köszi
-
nova001
senior tag
válasz
Intruder2k5 #17485 üzenetére
semmere se
-
nova001
senior tag
válasz
Intruder2k5 #17483 üzenetére
amit mit csináljak mert semmilyen torrent nem fut
-
válasz
Intruder2k5 #17475 üzenetére
Én már megkaptam és továbbra is van benne Bridge mód.
-
canniball
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #17450 üzenetére
...vagy hogy meggyőzze a leendő ügyfeleket hogy eleve ne is gondolkozzanak hűség nélküli szerződésben.
-
RockHaRD
addikt
válasz
Intruder2k5 #17463 üzenetére
routeren semmit nem kell beállítani?
O.o
routert is factory reseteltük a biztonság kedvéért
-
jerry311
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #17452 üzenetére
Valamilyen szinten mindenhol működik, nem akarnak sem ügyfelet veszteni, sem kevesebbet keresni egy előfizetőn.
-
SkyLaci
őstag
válasz
Intruder2k5 #17413 üzenetére
titkon remélem hogy talán gyorsítanak valamit, leginkább a felöltési sebességen, és ezért korszerűsítik a hálózatot, ami miatt kimaradások voltak.
-
Draken
őstag
válasz
Intruder2k5 #17367 üzenetére
Köszi! Esetleg erről a upc oldalán valami tájékoztató?
-
TeeJay
félisten
válasz
Intruder2k5 #17354 üzenetére
ez lett az enyém
-
mlinus
őstag
válasz
Intruder2k5 #17345 üzenetére
szerintem kábelmániának van egy adatbázisa, ami tartalmazza az összes kábelnetes prohardver tag jelszintét
-
canniball
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #17338 üzenetére
Mondjuk elsősorban nem az áron akadtam fenn, hanem azon hogy egyszer ezt írják máskor azt. De azért persze nem lenne rossz ha tényleg lenne némi verseny, mert megnéztem az Invitel kínálatát is és az alapján erről jelenleg szó sincs...
-
jerry311
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #17307 üzenetére
-
TeeJay
félisten
válasz
Intruder2k5 #17298 üzenetére
azok a magas fehér szekrények azok lennének ami mellett van villanyóra is?
olyan nálunk is van az utca elején úgy 400méterre tőlünk de én azt gondoltam az csak a kábeltévé-hez erősítő szekrény és internethez nem sok köze van
na olyan nálunk is van a faluban legalább 2 szerintem -
kabelmania27
félisten
válasz
Intruder2k5 #17290 üzenetére
Most ilyenek az értékek, adási feljebb ment a szokásos 42-43ról 44,5-45-45,5re tavaly nyáron 46volt a max, lehet idén is eléri vagy meghaladja.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Intruder2k5 #17286 üzenetére
De, az is jó lesz, régen kérdeztem tőled jelszintet.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Intruder2k5 #17280 üzenetére
Azért kérdezem tőle, mert érdekel, hogy a Kinizsi utcához közel mennyi a ds frekik közötti eltérés.
-
Kroni1
veterán
válasz
Intruder2k5 #17211 üzenetére
Nem csak azzal, D-Link, TP Link, és még tudomisén hány gyártó terméke közül mindegyikkel ugyanez van.. Ha csak próbaképpen is de mindenképp szeretnék egy ilyet, aztán ha végre normálisan működne minden akkor nem kéne nekem ez, ha már ugyis megvan a Linksys akkor azt használnám, mert amúgy villámgyors és nagyon jó a kezelése, szolgáltatásokban meg a gyári FW is bőven nagyon állat..
-
TeeJay
félisten
válasz
Intruder2k5 #17205 üzenetére
nekem küldhetik
még most sem aktív a webmail úgy meg nem tudom hova akarják küldeni ha megszűnt az email fiók
hívjanak fel telefonon ha nagyon bajuk van de mivel még sosem volt itt korlátozás mióta van internet
így annyira nem foglalkozok ezzelpedig fognak emelni ha jól olvastam 2015-16 felé jön majd a DOCSIS 3.1 ahol valami brutális 10/2,5gigabites sebességet fognak osztani a hálózaton
igaz ott megszűnik a 8MHz-es kiosztás, helyette lesz fixen 200MHz és új fajta moduláció
egészen gigabites sebességig mehetnek majd vele -
TeeJay
félisten
válasz
Intruder2k5 #17202 üzenetére
én 1,1TB-ot csináltam és semmi lassítás nincs
bár vicces is lenne itt a Kinizsitől pár utcára lassítani kellene
hamarosan meg már 8/4 sávon megy az 50/5-ös csomag
még kevésbé fogom a hálózatot elfoglalni -
vince
őstag
válasz
Intruder2k5 #17194 üzenetére
dd-wrt-vel dolgozik nálam is, nagyon kellemes csalódás a router (a gyári szoftvere alapján valami gagyira számítottam), jónéhány éve szolgál hiba nélkül
-
vince
őstag
válasz
Intruder2k5 #17192 üzenetére
ok, így legyen
nem szívesen költenék ~20K-t egy gigabites routerre
-
Kroni1
veterán
válasz
Intruder2k5 #17186 üzenetére
Oks, koszi a segitseget, remelem sikerul meglelni a hiba forrasat..
-
Kroni1
veterán
válasz
Intruder2k5 #17184 üzenetére
Egyszer mar leteszteltem de most megint arra is ravetult a gyanu arnyeka.. holnap azt is megnezem otthon!
-
Kroni1
veterán
válasz
Intruder2k5 #17179 üzenetére
Igazad van, eddig csak az biztos h a torrent kliens mukodese kozben van, es csakis akkor ha routert rakok a modemre. Es ezt csinalja minden eddig probalt routerrel, amelyek mind mukodtek mashol akar sokkal nagyobb kapcs szammal es komoly terhelesnel is. Most meg utorrent be es mar nulla terhelesnel is..
-
vargalex
félisten
válasz
Intruder2k5 #17174 üzenetére
Szia!
Amíg a WAN-LAN throughput határát el nem éri, addig mindegy kellene, hogy legyen. Illetve nyilván egy normális rendszer le kell hogy tudja kezelni. Nálam sincs semmilyen gond a DIR-825-ön több ezer kapcsolat esetén sem. (Ahogy ugye nálad sincs.)
-
válasz
Intruder2k5 #17170 üzenetére
igen, ezt írtam is neki korábban, amikor még az ea2700 is képben volt; link
(az első mondatban a második hivatkozás az ea2700, csak elírtam, de a link jó) -
Kroni1
veterán
válasz
Intruder2k5 #17165 üzenetére
Szerintem sem, főleg h az előző lakásban 1000 kapcsolatra volt állítva a leggyorsabb Diginet-es netcsomag, és a legolcsóbb routerekkel se volt gond! Itt meg csak UPC van, és kb. 4-5 routerrel is ez a gond. most 200-ra visszavettem, összesen 10 dolgot seedelek de azt se nagyon töltik és megint csinálta..
-
Kroni1
veterán
válasz
Intruder2k5 #17162 üzenetére
500-on van most, ami nem szabadna, h túl sok legyen neki sztem. Mindenesetre letesztelem 200-al is hátha akkor már nme lesz probléma..
Ha jól tudom a router 1042 kapcsolatot tud kezelni egyszerre..
"maximum simultaneous connections 1042"
-
canniball
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #17127 üzenetére
Kíváncsi leszek mikor lesz errefelé Invi-optika, már ha lesz egyáltalán... És ha lesz önállóan elérhető lesz-e ésszerű összegért.
ADSL az bizony nekem sem kell. -
TeeJay
félisten
válasz
Intruder2k5 #17139 üzenetére
megtörtént felhívtam őket
futár fogja hozni a modemet hamarosan, modemet kapok mert a wifis kütyü az emelt szintű szolgáltatás
a régit meg be kell vinnem valamelyik ügyfélszolgálatra...
webmail meg azért nem ment mert sosem volt még használva és zárolták, most kértem új jelszót mindenhez és újra aktiválták, na kíváncsi vagyok hány korlátozós mail-t kaptunk eddig -
Kroni1
veterán
válasz
Intruder2k5 #17131 üzenetére
Hát mivel sajnos még mindig nincs már szolgáltató a környéken csak UPC, itt nincs nagy árverseny nálunk.. (Bp XIV ker) De ha lejár nyáron a hűség akkor a netet az 50-esről átrakom a legkisebbre, ugysem netezek már szinte. A maradékból meg asszony kap egy mobilnetet, hogy menet közben is tudja használni..
-
Kroni1
veterán
válasz
Intruder2k5 #17129 üzenetére
Hát behúztak volna.. De amint meghallottam egyből le is mondtam mindent. Igazábol amugy is lemondtam volna, mert akkor volt akciója a Diginek: alá is irtam egyből a 100/50-es netre meg TV+Telefonra havi 3000-ért! Azok voltak a szép idők!
-
canniball
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #17123 üzenetére
Nem is csak 2-300Ft-tal: a jelenlegi Trio M-nek megfelelő csomagunk van, így ez egész pontosan 24 hó rablánc esetén (amit baromi soknak tartok) 490Ft/hó, 12 havi elkötelezettség esetén 990Ft/hó plusz lenne.
-
Kroni1
veterán
válasz
Intruder2k5 #17104 üzenetére
Ha tényleg nem kell regisztrálni semmit akkor az jó hír, ezek szerint elképzelhető hogy egy másik tipussal is működne a UPC fibernet?! (Kérdés az is, hogy van-e még ezen a Cisco-n kivül ilyen eszköz..)
Még vacilálok, hogy próbáljak-e keresni akkori ilyen 3925-öst, illetve hasonló kombó készüléket, vagy inkább hagyjam a francba és vegyek egy routert. Funkciók terén nekem több mint elég lenne a tudása..
-
vargalex
félisten
válasz
Intruder2k5 #17102 üzenetére
Meg aztán úgysem tud olyan funkciókat az EPC3925, amit egy jó kis alternatív firmware.
Ezért is írtam, hogy úgyis bridge üzemmódba kapcsoltam volna.
-
Kroni1
veterán
válasz
Intruder2k5 #17104 üzenetére
na akkor rákeresek lehet..
-
Immy
őstag
válasz
Intruder2k5 #17086 üzenetére
Nézd, nem torrentezek és nem nézem a youtube-ot hd-ben. Ha valamit hú de gyorsan leakarok tölteni, akkor meg tudok várni. Én csak azt mondom, hogy nem használnám ki a rendelkezésre álló sávszélességet.
Nyílván jobb ha a weboldalak 1másodpercel gyorsabban betöltenek, de az internetezési szokásaim már nem abból állnak, hogy állandóan fullHD képeket böngészek egész nap.
15k-ból meg elviszem a bnőmet inkább 3szor vacsorázni -
Immy
őstag
válasz
Intruder2k5 #17083 üzenetére
Vidéken a 2megabites internet is tökéletesen elegendő, nincs igényem nagyobbra. De mivel a UPC-nél a 10megabites a legkisebb így nyilván azt választanám. Ha nem esnék gondolkodóba az 5GB korlát miatt.
10vs25mbit között 1250Ft különbség van havonta. Éves hűség esetén ez nekem +15000Ft-ot jelentene...
-
Jégkokó
veterán
válasz
Intruder2k5 #17076 üzenetére
Ez elég nehezen lenne lehetséges, ugyanis az első indulásánál engedélyezni kell a tűzfalat neki.Igy ez a lehetőséget 100% ban kizárhatónak tartom
-
Sanya
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #17035 üzenetére
egyelőre úgy néz ki, hogy megjavult, lement a ping
-
Sanya
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #17033 üzenetére
kurvajó. Akkor magyarázd el, hogy debrecenben miért rossz, nálad meg miért jó a net?
-
Sanya
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #17031 üzenetére
upc nekem is jó, de az upc-n kívüli területek elérése borzalmas
-
Sanya
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #17028 üzenetére
ma reggel viszont kifogástalan
-
rappit4
őstag
válasz
Intruder2k5 #17025 üzenetére
Igen, meg volt. Az egész faluban nincs net se tv, már dolgoznak rajta.
-
JEEMBO
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #16992 üzenetére
Nemtom, én azt látom, hogy itt is ugyanezen időintervallumokban elment a net...
-
válasz
Intruder2k5 #16988 üzenetére
Ők kérték a bekötést de a UPC elfelejtett számlázni nekik miután megtörtént a létesítés. Mondjuk elég furcsák ott az állapotok náluk, nem részletezném mert eltartana egy ideig elmondani/leírni de a lényeg, hogy ők kérték, a UPC megcsinálta de nem számlázta.
-
válasz
Intruder2k5 #16986 üzenetére
Az egyik ismerősömnél pl be volt rendesen húzva a kábel, UPC-s emberke csinálta meg, még anno amikor bejött a UPC Magyarországra de soha nem fizetett semmit sem de ennek ellenére full analóg csomagja volt HBO-val együtt. Hogy fent tartsa ezt az állapotot kénytelen volt DSL netre előfizetni, hogy nem derüljön ki a számlázás elmaradás.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #16983 üzenetére
Mi egy időben lemondtuk a kábelt tv-t teljesen upc-től, kb 1évre, telefont és netet nem, a tv meg ment tovább (nem bronze, de az alapnál több csatorna), annak ellenére, hogy többször is szóltunk nekik, persze nem volt számlázva.
Amikor ismét előfizettünk a tv-re kérdezte a szerelő, hogy eddig is volt-e adás, mert az tök normális. -
Breeze
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #16952 üzenetére
Üdv! nem ide tartozo téma de a upc-nél annyira hülyék és botok, hogy felénk a kerületben(19) mikor anno átvették a Fibernet-től az egészet itt maradt és még a mai napig sokan "igyen" tv-znek
igaz én nem mert nekem digital adás van hd boxal
-
ksav
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #16967 üzenetére
Szia!
2 nap alatt 5 modem járt nálunk.
Nem értem hogy ha a telefon a rossz akkor a szomszéd modeme miért jó?
Nagy talányok ezek.
Más fajta modemet nem adnak csak nagyobb csomaghoz állítólag. -
Kanczy
veterán
válasz
Intruder2k5 #16971 üzenetére
Hát, a használat egy dolog, de azt nem tudtam, hogy legális is. Régen mintha lett volna valami külön kiemelt korlátozás, hogy csak egy gépre való használatot engedélyez a szerződés, de lehet, hogy csak rosszul emlékszem.
Mindenesetre köszönöm a segítséget, nemsokára rendelem is a netet
-
pluhi
tag
válasz
Intruder2k5 #16947 üzenetére
Épp ez az info kell ahhoz, hogy értelmesen lehessen a UPC elé állni...
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #16947 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy ha kiiktatom az egyik splittert, akkor ugrik egy tv.
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest