Aktív témák
-
kungzi
veterán
mikor lejárt a hűségem akkor is az akcióban lévő árat fizettem, utána mikor módosítottam lefele, akkor 4k-val olcsóbban kaptam meg a csomagot, most pedig megint módosítottam és további 2k-val olcsóbban veszem igénybe a szolgáltatást
a 120-asnál fizettem 12500Ft-ot, most pedig 6700Ft
most van digital gold + hd dvr + 25mbit/s-os net + bronz telefon
-
Tido
aktív tag
-
jerry311
nagyúr
Óóó dehogynem.
Én még emlékszem arra az előfizetőre, aki panaszkodott, hogy jó ez az internet, csak nem sok friss dolog van rajta. Kiderült, hogy majdnem egy éven át csak a kezdőlapnak beállított chello.hu-t nézegette. Érezni lehetett a meglepődött sokkot a hangjában, amikor megtudta, hogy létezik más weblap is.
Kismillióan meg csak emailre és böngészésre használják. Ők se nézegetik naponta a sebességet.
A sebességre érkező panaszok száma minimális. Talán 100-ból egy hívás. -
TeeJay
félisten
pont ezért nem fognak emelni
a csomagkivezetés pont ezért volt hogy csak 4 maradjon és a legnagyobbat lehessen extra sebességre emelni ami marad szép magas áron... ha kell 200+ megabit letöltésre fizesd meg
aki azt hiszi a 10-25megás előfizetők amiből a legtöbb van az országban majd ingyé kap 50-100megabitet az el van tévedve35lakásos társasházban vagyok és mikor történt a 30 megás ügyfelek kivezetése 6 lakásba hozott az MPL-es futár ED3 modemet az enyémmel együtt. magyarul csak ebben az épületben volt 6 olyan előfizető akinek 30megáról 50-re emeltek 60megás is volt biztos pár meg 120-as
de úgy gondolom a nagy része 10-25megabiten van ami olcsó és megfizethető
amúgy sem kell netezni ettől több -
Az MPL nem futár cég, ez a Magyar Posta csomag részlege, a nagy méretű küldeményeket viszi ki, semmiben sem különbözik a leveleket kiszállítóktól, csak a küldemények nagyobbak/nehezebbek, ugyan az az infrastruktúra vissza ki a posta épületig, itt történik a szétosztás gyalogos/biciklis és furgonos szállításra.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Persze, van normális postás is, de nekem sikerült ebben az ügyben több hülyét is kifognom (állítólag három nap három különböző nemkézbesítő kézbesítő tojt arra, hogy kihozza a csomagot). Ez nekem három napi szabadságomba került, mert egyik majom sem ismeri a számokat, a betűket, a címeket Budapesten, a kaputelefon vagy a mobiletelefon gombjait.
-
AtHoS
nagyúr
"Hogy honnan tudta, hogy közünk van egymáshoz, azt nem tudom"
Te nem szoktál beszélgetni a postással?
Mifelénk egy területen egy ember dolgozik. Idő kérdése és rutinból nyomja ki hol lakik, milyen rokoni kapcsolatok vannak, stb... Lehetőség szerint nem visznek vissza küldeményt, mert teljesíteni kell kézbesítési %-ot is. Persze ez olyan esetekben érdekes, mikor egy aláírást be kell ám szerezni a sikeres kézbesítéshez. -
Kroni1
veterán
Hat akkor ilyen modem-routerem ingyen nem lesz, max 600-ert 1 honapig probakepp, hahta akkor mondanak valamit a hibajelensegre..
Viszont a trio M-et azert megkothetem?! Vagy meglevo elofizetokent meg ez is hatranyosan erint majd vajon?! Mert en nagyon szivesen megszuntetnem mar ezt az elofizetest, akar hosszabb idore is, ha nem csak ez az egy nyomorult szolgaltatonk lenne..
Az az fp60 inkabb olyan 50/10-es nek tunik, ami nincs is ha jol tudom!
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged