- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
Aktív témák
-
kabelmania27
félisten
Rendben vannak az értékek. Van nálad ilyen csillapító?
mlinus: Adatbázis nincs. Aki nem képet linkelt annak nem tudom visszakeresni a jelszintjét, ha képfájlt töltött fel fájlnév_felhasználónév_dátum formátumban van lementve a képfájl, de előfordul hogy átnevezés nélkül van meg.
Intruder2k5: Aki a jelszint kép mellé töltött fel osztós képet az megvan, aki csak leírta pl hogy kettes splitter, azt nem tudom fejből. Akinél többször volt gond és kibeszéltük az osztást, arra emlékszem pl nálad kettes-négyes-kettes van. -
kabelmania27
félisten
Ezek tökéletes értékek. Milyen osztóval van elosztva a koax? Van csillapító valahol? Próbáld meg a jelszintet így megnézni: http://192.168.100.1/_aslvl.asp felhasználó név admin jelszó W2402 aztán ok, aztán ugyan ezeket írd be acces level maxérték ok, után kiírja set succes majd 192.168.100.1 signal és log fülek tartalmát másold be. Signalfülből elég a signal to noise ratio értéke is.
-
-
Lehet, hogy Neked elegendő, én ezzel nem is óhajtok vitába szállni, de az, hogy "Vidéken a 2megabites internet is tökéletesen elegendő" elég furcsa megállapítás! Például én is vidéken lakom, de nekem biztosan nem lenne elegendő... Na persze, ha nincs más, akkor a kényszer nagy úr, de szerencsére van!
-
-
Szia!
A 25-öst nem tudod megfizetni?
Sajnos a UPC szavára nem lehet adni, már nagyon sokan panaszkodtak, hogy előfizetéskor járt volna nekik három hónapig emelt sávszél, de ezért is úgy kellett ütni az asztalt, aztán hó végén megint visszavették a normálra, ekkor megint ugatás, és így tovább...
Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest