- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
válasz
SkyLaci #18746 üzenetére
A ping a válaszidőt méri, vagyis, hogy egy adott címre kiküldött kérésre mennyi idő múlva érkezik vissza onnan a válasz! Méréskor figyelj arra, hogy a netet ez alatt az idő alatt ne használd más célra, főleg nem letöltésre, mert így hamis eredményt fogsz kapni! Egyébként hálózat diagnosztizálásra szokás használni, súlyosabb gondok esetén vannak kimaradások is, amikor nem kapsz választ minden csomagra! Windows-ban nyiss egy parancssort, és oda írd be, hogy...
ping www.bix.hu
-
rayoliviero
veterán
-
kabelmania27
félisten
válasz
SkyLaci #18368 üzenetére
Tudom hogy semmi köze a jelszintnek a problémához de biztos ami biztos alapon nézz rá a 192.168.100.1 címen.
TeeJay: Invitel hálózatból is akad néha.
mate3553álam viszi, ismerősnél 25-ös netnét nem csak a youtube, hanem más stream-ek is akadnak.
Más dns-en keresztül sem jobb? -
-
Breeze
aktív tag
válasz
SkyLaci #18208 üzenetére
Üdv!Én tapasztalatból tudom,hogy ha van digital tv előfizud(de sok esetben nem kötik ki a kábelt akkor sem ha nincs előfizud) akkor az analog is jön mivel azt nem tudják központilag ki/be kapcsolni, érthetöbben ha be van kötve a kábel akkor van analog tv-d,premium csatonák(hbo stb) kivételével minden jön
-
Mate
nagyúr
válasz
SkyLaci #18172 üzenetére
Igen, meg jó lenne ha elő lehetne fizetni havi 1000-ért csak sportcsatornákra. De nem így működik jelenleg a világ.
Digivel összehasonlítani szintén nem olyan egyszerű. Ha csak a sebességet és árat nézed, akkor jobbnak tűnhet. Viszont ügyfélszolgálat, hibaelhárítás stb. azért már árnyalja a képet.
Nekem lehet lesz 240-es net, viszont felesleges a 20-as feltöltés. Fizessünk elő felesben és megkapsz 10-et feltöltésre
-
Mate
nagyúr
válasz
SkyLaci #18170 üzenetére
Nem, nem kell semmiért fizetni. Fizetni akkor kell csak, ha nem akarsz órákat ülni a gép előtt. A lehetőség mostantól adott, hogy hamar végezz. Rajtad áll, hogy élsz-e vele (fizetsz) vagy sem.
De azért szidni bármely szolgáltatót, mert az általad (szinte a legkisebb) előfizetett csomagban nincs számodra megfelelő feltöltési sebesség....
-
Mate
nagyúr
válasz
SkyLaci #18168 üzenetére
20-as feltöltési sebességnél nem kell órát várnod a gép előtt, hogy feltölts 100 képet.
Egyébként meg az, hogy torrent miatt nem emelik tovább szerintem baromság.
Egyfelől aki torrentezik tudja, hogy szerverrel nyomul a legtöbb feltöltő. Másrészről pillanatok alatt lehetne korlátozni a dolgot. Mivel külön mérik a fel/le töltést lehetne simán feltöltési korlát. Ha eléri a felhasználó megy a lassítás. Ennyi az egész.
-
Tido
aktív tag
válasz
SkyLaci #17923 üzenetére
Ez az ÁSZFben van feltüntetve, elviekben sebességed 10%ra korlátozhatnak mint fel mint letöltési sebesség terén, és az össz sebességet tartalmazza. Ügyfélszolgálaton odasugták, hogy inkább a felfele oldalon nézik. De azt is hozz kell tenni, hogy legutoljára én akkor kaptam ilyen lassítást, mikor még 768kbit-es net volt, 15e ft volt az előfizetés, és 30 azaz harminc GB volt a limit
Sőt ha úgy vesszük régen a fénykorszakban a hálózatól kimenő forgalmat számolták csak.. Volt olyan DC++ csatorna, ahol csak Chellosak _ UPC leánykori neve- mehettek fel, mert nem növelték egymás mért forgalmát
-
-
-
válasz
SkyLaci #17414 üzenetére
Ezek hiú remények maradnak majd szerintem! Legalábbis belátható időn belül én nem számítok ilyesmire!
Valamit egyébként biztosan csináltak, mert nálam például eddig két feltöltési csatorna ment, a múlt heti pause óta meg megy mind a négy, és a jelszintek is jobbak lettek valamivel!
-
válasz
SkyLaci #17412 üzenetére
A kimaradások okáról szerintem diplomatikusan csak annyit mondtak, hogy "központi hiba" okozta, de rajtad kívül jelezték mások is, az exRubis topikban!
Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Építő/felújító topik
- Hardcore café
- DUNE médialejátszók topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest