- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Aktív témák
-
válasz
Jégkokó #20977 üzenetére
http://ugyfelszolgalat.upc.hu/app/answers/detail/a_id/32
A jelszavát az adatvédelmi törvények értelmében nem tudjuk Önnek levélben megadni, ezért kérjük lépjen kapcsolatba munkatársainkkal a 1221-es ügyfélszolgálati telefonszámon, ahol a megfelelő azonosítás után kollégáink megváltoztatják Önnek. A későbbiekben ez a jelszó lesz használható a levelezéséhez, az adatmódosításhoz, a webtárhely eléréséhez és a forgalmi adatok ellenőrzéséhez. Köszönjük megértését.
-
TeeJay
félisten
válasz
Jégkokó #18448 üzenetére
arról nem beszélve hogy beépített antennás és azok sosem lesznek olyan jók mint amire te magad rakhatsz antennát... ráadásul bár tud 5GHz-et is de úgy írják hogy párhuzamosan nem tud menni a 2,4 és 5GHz tudtommal... ez az otthoni egybe modem router csak azoknak jó akik cseppet sem értenek hozzá illetve max 1 laptop esetleg 1-2 telefonon tableten használják a wifi-t
aki töltögetni is szeret vagy hozzáértő inkább maradjon a Cisco modem + saját router párosnál
egy TP-Link WDR3600 15-16ezer körül kapható 5év garanciával, az full gigabites és 2x2:2 MIMO-s N-es wifi van benne 128RAM ami elég komoly -
válasz
Jégkokó #17539 üzenetére
Ez esetben én is a tápra szavazok, próbálhatod másikkal, ha van kéznél azonos feszültségű, azonos polaritású, és legalább akkora áramú mint a gyári! Ha nincs, akkor írd meg a hibabejelentőnek, hogy ezt tapasztalod! Szakad a net, és ilyenkor elsötétülnek a LED-ek, újraindul a modem!
-
kabelmania27
félisten
válasz
Jégkokó #17539 üzenetére
Milyen osztóval van elosztva a koax? Van csillapító?
-
blakey
titán
válasz
Jégkokó #17536 üzenetére
Egy gondolat, bár banálisnak tűnik, de sajnos előfordulhat, nálam ez is volt.
A cisco epc3925-höz nem a saját adapterét adták, hanem a kisebbiket és ez ugye akkor derül ki amikor egy másikra cserélnék.
Szóval a kisebbel nehezebben tud csatlakozni és ha sikerül is neki akkor előfordul, hogy megszakad a kapcsolat. Mint írtam, csak egy gondolat.
-
-
-
-
válasz
Jégkokó #17530 üzenetére
Hmmm... Hát igazából még ez is belefér, ez sem indokolja a szakadást, ráadásul megy két feltöltési csati is, tehát még csak az sem lehet, ami elő szokott fordulni, hogy egy megy összesen, és amikor az kiesik a szinkronból, akkor szakad a net!
Használsz routert is a modem után? Nem lehet, hogy azzal van a baj? Egyébként ez milyen modem? 3208, vagy 3925-ös kombó?
Nekem is hasonló számok vannak jelenleg, és stabil a net!
-
-
-
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Jégkokó #17148 üzenetére
De mi értelme ennek a levélnek? Bár van pár link a levélben, melyek ilyesmi email-pont-upc-pont-hu/t/2373111/29778490/15743222/10/ oldalakra mutatnak. Lehet a szövegezés a csali, hogy ide kattintson a júzer
Más:
Tegnap kaptam otthonra egy postai levelet a UPC-től. A lényegi részt idézem:
"Termékkínálatunk korszerűsítésével ezért most egy rendkívül kedvező lehetőséggel kedveskedünk Önnek: a jelenlegi internet csomagja helyett 2013. május 1-jétől a jóval nagyobb adatátviteli sebességet biztosító Fiber Power 120 csomagot bocsátjuk az Ön rendelkezésére - változatlan áron!"Gondolom a részletek az apró betűs részekben rejlenek így idézem a levél alját:
"Jogi tájékoztatás:
Amennyiben a szerződésmódosítás hátrányos rendelkezéseket tartalmaz, Ön az értesítéstől számított 15 napon belül további jogkövetkezmények nélkül jogosult felmondani Szerződését. Amennyiben Ön kötelezettséget vállalt arra, hogy a Szolgáltatást meghatározott időtartamig, az ebből eredő kedvezményekért veszi igénybe, úgy a Szerződését csak akkor mondhatja fel az értesítéstől számított 15 napon belül, ha a módosítás az igénybe vett kedvezményeket érinti, mely esetben a UPC nem jogosult a határozott időtartamú Előfizetői Szerződésben rögzített hátrányos jogkövetkezmények alkalmazására. Amennyiben Ön e jogával nem él, és a következő számláját befizeti, úgy tekintjük, hogy a módosítást ráutaló magatartással jóváhagyó jognyilatkozatot tett. A hatályos ÁSZF szövegét ügyfélszolgálati irodáinkban, valamint a www.upc.hu honlapunkon közzétesszük."
Meglepő és nagyon csábító az ajánlat. Ilyen marketinggel ritkán találkozik az ember UPC-vel kapcsolatban. Csak nem ismét fejlesztették a hálózatot vagy ilyen levelet nem mindenki kap?
Csak úgy tűnik eléggé erőltetik a ráutaló magatartásos jóváhagyásra áttérést.
-
-
-
-
blakey
titán
válasz
Jégkokó #16796 üzenetére
Én nem ezt tapasztalom, bekötés után egy hétig még megvolt a wifi-s routerem, de gondoltam, hogy ha ilyen modemet kapok, akkor hátha jó "csupaszon" is és nem kell még egy világító eszköz. Nagyon jó a tapasztalatom, A lakás minden pontján megfeleő a jelerősség, persze a környezettő is függ, nyilván gyengébb mint egy 3 antennás router (de nem annyival mint gondolná az ember), de nálam még a legtávolabbi szobában is 3 falon keresztül Jó a jelerősség. Ezek után feleslegesnek tűnt a plusz router így el is adtam.
Wifin keresztül nekem ez a max:
Az átlag 75 és 88 között van wifin. Most 120-as a net.Hozzáteszem, hogy nekem lakáson kívül nem kell net, szóval ez nem szempont, ahol használom ott teszi a dolgát és stabil. Neked is egy AP, repeater kell ami a jelet tovább erősíti.
-
JEEMBO
aktív tag
válasz
Jégkokó #16592 üzenetére
Közvetlenül rácsatlakozva, úgy, hogy amúgy megy a net, egyáltalán nem látszik a modem webconfig felülete a böngészőben? Érdekes....
Engem ott viccelt meg, hogy addig nem engedett be, amíg vágólapról illesztettem be a tökéletes jelszót. Miután kézzel beírtam tök ugyanazt, már jó lett....
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Jégkokó #16386 üzenetére
Ez a programok és az operációs rendszer optimalizációjától is függ.. Meg mostanra már olyan magas a feltöltés is, hogy az általad említett eset nem okozhat problémát. A bittorent topikban is van egy leírás pl a cfosspeed nevű programól, és elég jól körül van írva az egész.
-
DjPremier
aktív tag
válasz
Jégkokó #6553 üzenetére
Hát kevés,7db DVD film és annyi lehet számolni.Mert kilehet játszani van olyan torrent kliens.A P2P-t igenis korlátozzák benne van az ÁSZF-ben,megvan szabva mettöl meddig van.Nem fogok a net mellett külön ftp serverért fizetni.A hülyék a tuloldalt laknak.
Prego 1221 :-)
-
dezz
nagyúr
válasz
Jégkokó #3813 üzenetére
Ha nem tudnád, torrentnél a letöltők is feltöltők, azaz a letöltés közben a komplett darabokat már osztják is vissza.
Naszóval, akkor ide még nem jutott el az infó? Minden jel szerint p2p korlátozás van jelenleg a Chellon (de nem mindenhol, hanem egyes területeken, ahol épp bővítés van - plusz jobban korlátozzák a külső hálózatokkal létesített kapcsolatot, mint a belsőt), de a UPC tagadja.
[Szerkesztve] -
-
LaliPapi
tag
válasz
Jégkokó #3813 üzenetére
Lehet, hogy nem vagyok egy torrentszakértő, de tapasztalataim alapján ilyen arányoknál régebben közel teljes sávszéllel tudtam tölteni, és közel teljes sávszéllel töltöttem fel is.
Limitáltam a feltöltést, egyenes arányban csökkent egyidejűleg a letöltési sebesség is.
No comment.
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Diablo IV
- Steam Deck
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- BestBuy topik
- Crypto Trade
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest