- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Magisk
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
Casanova* #2736 üzenetére
Ha épp ráérek,én megyek szívesen...persze a tippek jól jönnek,de írtál is most is újat ezzel a passz/dobással,én eddig smg-s szerkóval belevetődést nyomtam,mert a dobás piszokul nem ment,nyilván a vacak gépem miatt,mert ugye a pontnál azért jellemzően abálnák az embert,és rendszeresen félremegy a laggolás miatt...
Na jó persze,amikor a sok tdm-es marha és a kemperek mellett eljut az ember a pontig...Az a rossz,hogy az ember ha úgy tolja,ahogy kell,pubon simán csak mínuszosan tudja megtenni,hiába nyer a csapat...és persze a topban vigyorognak a 3-as KD-sok több ponttal,ezért nem erőltettem a dolgot,minek küszködjek,ha még csak nem is haladok,és semmi respect?
Volt valami cod-rész,ahol értelmesebben lőtték be az objektíva és kill-pontokat annó,ide is az kéne.Ott emlékszem,voltam top 1 kill nélkül is...itt meg maximum kiröhögik az embert,mit pedálozik ez a marha.De ez a többiben is eléggé igaz,hogy cloakolni és kempelni sajna kifizetődőbb..
SR-ben is úgy indul a csapat,hogy kínomban viszem a bombát,mert otthagyja mindenki a p...ba,szopjon aki akar,megy minenki a bevált kemphelyre.Fasorba sincs az élmény a jó kis cod4-es drukkolós SD körökhöz képest,megint kéne vissza,hogy a sima kill érjen bagót.Bombahordozó,bombadefuseoló kill?NA az OK,érjen sokat+plantolni,defuseolni és ennyi.Support assist pontokat szintén felspanolni,mert akkor már a csapatért tettél valamit.Nem flame-dolog,de pl.a BF-ben simán bevállaltam reconnal a drónnal a felderítősdit a csapat kedvéért,mert 1.anyáztak minket,hogy WH-sok,közben csak tudtam,merre kell az ellent keresni és felfedni a drónnal,2.nyertünk,és top 1 pontom lett ezzel.Itt valahogy nem érzem ezt a fajtát.OK,az UAV-ra lehet 100pontért kieget tenni,ami ha jól emlékszem,10 pont helyett 50-re teszi az assist pontokat,ami jó,de ennyi.
-
törölt tag
válasz
Casanova* #2729 üzenetére
Uplink = UT2k4 Bombing Run
Ennyire sokan játszanák? Próbálgattam egy-két játékmódot, de már most halott az egész. Moshpit-en van talán váltakozó mod, azon próbálgatok ezt-azt. Na majd később rálesek! Ranked-on belefutottam egy-két ilyen meccsbe, szegény csapattársaim nem is értették a játékmódot
-
válasz
Casanova* #2620 üzenetére
Mit tud? Eddig csak bleedert láttam, illetve jelenleg is azt használom AK-bol.
Bar valaki írta, hogy nerfeltek szóval lehet le kéne cserélnem valami lézerre ahogy latom mindenki azzal rohangál.
Egyébként új nv driver tényleg javított a dolgokon most mar elején sem szaggat. Végül is csak 2 nv driver és vagy 5 patch kellett, hogy eljussunk idáig -
Tomko78
őstag
-
MaesTroll
tag
válasz
Casanova* #2509 üzenetére
Full ninjasághoz én még odatenném a Cold Blooded perket is! Nincs piros név feletted, és az a hang sem mondja be pl Detroit mapon, hogy ' Enemy in the school ' :p
Am nehéz full ninjának lenni Parabolic Microphone miatt. Azt hinnéd az vagy, de ha vki használja a PM-t akkor supressorral is lát :S
-
freestailo
őstag
válasz
Casanova* #2506 üzenetére
értem, csak sok értelmét nem látom, mert ha nem suhansz akkor látnak egy uav-vel, namármost sztem csak azt nem látják hogy exo mozgásokat csinálsz. Ahhoz hogy full ne látszódj kell a (asszem)low profile perk, amivel nem lát a uav (kivéve ha suhansz meg ilyenek), és kell ez a blast supressor is.
1. low profile-al nem lát a uav kivéve ha "suhansz"
2. blast supressorral meg azt se látja a júéjví ha ugrálsz meg suhogatsz, de ha simán mozogsz még látható vagynekem legalábbis így jött le.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Casanova* #2439 üzenetére
Ha ráérek(márpedig vasárnaptól rá fogok),én is bennelennék akár TS-es miskulanciákban is bénázni...
De annyi azért kellene,hogy ne csak SR legyen a téma,mert én pl.a KC-t és a DOM-ot szeretem,és 10órával még tényleg nincs se mapismeretem,se a felszerelés optimalizálva...Ehhez nem várható valami host tool?Mármint kitenni a csalókat..gondolom itt is él,hogy ha 4-5en együtt megyünk fel,ide jön a hostság
-
-
laceszgamer
addikt
válasz
Casanova* #2399 üzenetére
Szerintem vagy keddi vagy csütörtöki nap fog jönni a patch. Én abban reménykedek, hogy megoldjak a pár nehezen vagy egyaltalán nem betöltős pálya bugot, mert haverral emiatt nem tudunk normálisan partyban jatszani, mert ha őt nem tölti be akkor addig malmoznia kell amíg benn vagyok vagy nekem kilépnem és uj meccset keresnünk.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Casanova* #2311 üzenetére
Olyannak kéne,aki aktiv is.Én sajna irtó sokat dolgozom este 10-11ekig is,de régen működött az ötlet.És végülis csinálni bárki tud,de alapvetően kell legalább 2 AKTIV admin.Én most is csak stikában fórumozok melóból,és tuti estiges leszek,és a lapin sincs Steam,most is csak azért,mert Teamvieweres melóm lesz majd...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen egeret válasszak?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Magisk
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest