Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sirandrish

legenda

válasz ent #10121 üzenetére

remek kis szösszenetet hoztál össze ismét:)

Hát énis nagyon jól éreztem magam a PH-val..és az igazat megvalva nagyon bánom hogy megpróbáltunk rálépni a CB-s WARok rögös utjára mert talán ott kezdődött a csapat vége....de ezen már nem lehet és nem is szabad változtatni...Tsunami ugyis melózik meg PUBol inkáb..Kisa is más Klánba találta meg azt amit nálunk nem....Zeee szintén uj Cod4es srácokra lelt uj munkatársai személyében, Saint ugye nem tud mostanság játszani....CsZ is inkább CoD2....Napster szintén zenész...Bagarja...hát igen..Bagarja...ő vele vajon mi lehet?:)..te pedig...hát reméljük az a csapat csupa olyan elszánt tagból áll mint te:)

Tomi(kiflee) és én azért még együtt maradtunk ha a többeik szét is szoródtak és ugye ki is egészültünk eddig 2 emberkével...Force és kavics személyében...

A vicces jelenetek nekem is rengeteg felejthetetlen percet okoztak és Ent nyugodt lehetsz rajtad is kacagtunk eleget...TÁBORNOK...csak egy a sok közül..."teszem B, teszem B teszem B":DDD

Az hogy néha beugranál warozni szvsz nem gáz és szívesen lát mindenki..

1 szó mint 100...hiányzik a régi csapat de talán mindenkinek ugymond ugródeszka volt az első PH-s klán és talán mindenki meg is tudta mit is szeretne ebben a játékban ugymond elérni...és azt is remélem hogy minden volt tag hasonló szép emlékekkel zárja le ezt a fejezetet...

a Béke legyen veletek!

ui.: Nem is vagyok szabad-száju:DDD

Új hozzászólás Aktív témák