- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
Akkor nekem azért nem sikerült heti max. 3 óra játék mellett nem?
Értékelhető bizonyíték nélkül butaság, de mindenki azt hisz a dologról amit akar, az én dolgom a tényszerű tájékoztatás.Azért nem hinném hogy azért, mert éppen téged valamivel megbántottalak (amiért bocsánatot is kértem btw), félretájékoztatnám az érdeklődőket. Időigényes a folyamat, ennyi.
-
TommyS_27
senior tag
Ugyan kár, hogy nem előbb jutott eszünkbe ez a lehetőség
Meg se merem nézni a KD-m
Amugy azt vettem észre, hogy a woodland-hoz(injured killek) javitottak/könnyitettek valamit.
10 injured kill kellett még és egy meccs alatt meglett.Szóval nézzetek rá majd akinek nincs meg, mert igy lényegesen egyszerübb lett.
-
TommyS_27
senior tag
Egyet értek szerintem is simán teljesithető normál időbeosztás mellett is. Én munka és egyéb elfoglaltságok mellett napi max 3 óra játékkal(hétvégén 5-6) megcsináltam kevesebb mint 2hét alatt. HQ Domination módokkal. (azért a shipmentes 100+ killek meg multikillek sokat dobnak a tier emelkedésben)
(#8853) Deck Thx!
Mindjárt vége a szenvedésnek
aztán Damascus. Majd utána jönnek a Battle passos fegyverek aranyozásai. Azokhoz még nem volt kedvem hozzányulni.
hetvegen akkor tudok segiteni (free kill lenni
) azoknak akik szeretnek huzni a pajzsot
-
lacus83
senior tag
Félre értés ne essék én is húzásra használom a Shipmentet ,főleg ilyenkor mikor dupla xp is van.A hét közben ritkán játszom idő hijján,hétvégén pedig jól esik hentelni,Shipmenten pedig lehet is.
Remélem Pass2 hoz új pályákat is,nálam a kisebb pörgősebb pályák a nyerők.
pl domról is ezért szoktam le.astro12 Nincs.A 50+ baj?Nálam az átlag a 108+
-
dombi81
senior tag
Ezekkel semmi probléma, hiszen ide illik, a játék része, és az illik-en van a hangsúly. De megfordítom a dolgot. Mi volna ha egy COD játékból való szereplő tűnne fel valamelyik sorozatban, hát nem őrület lenne?
Úristen, ilyenkor mindig fogom a fejem egy röpke másodpercre. Vagy megfordítom a dolgot.
Ha Donald Kacsa ugrándozna és a falon futkározna egy COD-ban, lehet az sem tűnne fel sokaknak, közönnyel nyugtáznák. Na itt ezzel van a baj. Bármit betesznek a játékba, az jó.
-
raggg
senior tag
Én csak simán azt nem értem ,hogy lehet ennek a szintnek akár a közelébe is kerülni kontrollerrel. Nekem az előző COD volt, ahol komolyabban elkezdtem kontrollerrel bohóckodni (singleplayerben pötyögtem néha előtte, de az azért lényegesen más... az R6-ot megvettem, kb. 1 órát bírtam vele multizni, bár ott azért a toxic közösség is rádob), és 1 év után kb. ugyanazon a szinten vagyok
Amúgy nem zavar, 30 évesen már főleg... csak simán nem érzem, hogy innen már lenne nekem feljebb. Hát ilyen Nuke meg stb., hagyjuk.
-
piero86
aktív tag
Gondolom akkor te vagy az egyik aki szerint nincs csaló a játékban.
Youtubon meg kismillió videó van a csalásokról és még linkek is vannak hol lehet beszerezni.
Hiába próbálok játszani, mostanában teljesen ellehetetlenül az egész. Az elején elég jól ment, de az utóbbi időben teljesen kész... Csak felhúzom magam rajta és elmegy a kedvem az egész játéktól. Vagy csak ilyen balszerencsém van, hogy engem dobál össze ilyen f....opókkal folyamatosan.
Na de akkor offoljuk ezt a témát. -
BusinessGuy
őstag
A gyökér véletlenül sem neked szólt hanem az olyan videósoknak akik verik a mellüket a maxolásért és nagy pofával hirdetik hogy most ilyenkor mi van mit csináljanak..
A K/D-t is lefosom,a játék élményéért játszom. Nem azért hogy maxoljak vagy k/d jó legyen.
Még csak azt sem írtam nem fogadom el, szimplán leírtam hogy lehet valakinek ilyen gyorsan meg minden. Bocs ha félreérthető vagy sértő voltam. -
Segal
veterán
Eleinte én is így álltam a dologhoz de miután végeztem az összes olyan fegyverrel amitszeretek meg használok úgy éreztem hogy most csak azért csinálni egy fegyvernél az idióta feladatokat hogy meeglegyen a gold amit utána használni sem fogok, semmi értelme nincs. Engem már a platina sem érdekel pedig smg-ből nem is állok messze tőle de az sem tetszik.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest