- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
regener
veterán
válasz
Tomko78 #7544 üzenetére
Próbáld már ki hogy elindítod az ISLC-t a háttérben, akkoris kifagy-e.
Beállítások:
The list size is atleast: 1024 MB
Free memory is lower than: 2048 MB
ISLC Polling rate (ms): 2000Majd nyomsz jobbra egy Start gombot és lerakod kicsire (az óra mellé megy le, nem lesz a tálcán).
-
dombi81
senior tag
válasz
Tomko78 #7548 üzenetére
Már arra gyanakszom szándékosan építették bele ezt AMD kártyáknál, 8GB rammal, 1080p-n nem dobálja ki az egyik ismerősöm 1070-essel, de még engem sem 2080-assal 2k-n. Valakinek egyéb tapasztalat 8gb vga-val? Kicsit nevetséges, hogy 1920x1080-on ne volna elég a 8GB vram. Nem a kártyád hibás? Másnak is kilépked 5700xt-vel?
-
ates2
senior tag
válasz
Tomko78 #7444 üzenetére
Nálam ugyan ez csak 19 148 az error kod,memory leakel a game VGA résznél elvileg,
Probáld meg a texture quality-t normálra rakni,hátha.
Olvastam forumon hogy ez valakinél jo volt,megjegyzem én low/normalon tolom és nem jó :p
Pár kör GW után engem is kidob mindig. Szóval elégé random szarság. -
RazoR
veterán
válasz
Tomko78 #7062 üzenetére
Én rendszeresen lesüllyedek addig
A .725 volt ez első fegyver ami arany lett, el lehet ítélni de nem olyan egyszerű a 2 skulóval játszani.
Itt a 2. videóm, ebben nagyrészt a .725-el megyek.
(még feldolgozás alatt van azért 1080p-s) -
BandiHUN
veterán
válasz
Tomko78 #6866 üzenetére
Nekem is még 3 kell,a Famas jól áll,de az M13 valami katasztrófa,még HC-n is egyszerűen gyenge,hiába tűpontos.Tegnap kezdtem,még nincs hozzá FMJ,hátha azzal jobb lenne.M4-re még crouch kill kell+a kieg nélküliek,az is kész.Ezzel a Famassal nincs,csak pár killem,mumus lehet.
Raksikkal kéne bíbelődni,de kéne egy dupla weapon XP,annyira univerzális az RPG,hogy az maradt bent,szerintem marad is,míg maxolom a tiert. -
Laby
őstag
válasz
Tomko78 #6798 üzenetére
Ja, ezt mi is tök utáljuk... A filter-be beállítom a HQ, Hardpoint, Dom, Dom 10v10, KC módokat, majd először amelyik módra bedob, onnantól csak azon játszunk mindig.
Totál érthetetlen, mert elvileg minden egyes játék után egy zsír új lobby-t indít ha jól tudom. Pont ezért megesik az is hogy egymás után kétszer ugyan az a pálya van, de az még nem is zavar, de az egy játékmódban ragadás elég nagy gyökérség. -
craftsman01
senior tag
válasz
Tomko78 #6548 üzenetére
Én is így vagyok vele,37 éves fejjel,végre egy olyan cod ami hajaz a 4-re azzal nagyon sokat játszottam.
Ez picit bonyulultam mármint a fegyver kiegíszítők miatt. Meg én is az a gamer vagyok aki játszik vele, nem a hibákat keresem. Egyszerűen csak tolom oszt kész próbálom a feladatot csinálni hogy most kempelnek vagy nem kit érdekel vagy pont vannak olyan hibák ami a szeró miatt van én ezeket észre sem veszem MERT ÉN JÁTSZOM VELE.
-
redhunter
senior tag
válasz
Tomko78 #6548 üzenetére
Sztem nem olyan sok ember van aki kinlódik,a nagy többség csak egyszerüen játszik a játékkal és kész ,nem kezd el sirni minden miatt.Tény hogy vannak hibák de akkor is az elmult pár év legjobb codja lett.Az meg hogy v.ki nem képes a perkeket és azok tulajdonságait elolvasni az szimplán user error.Érdekes én nem vagyok nagy fps gamer ,90 % ban mindig az első 3 között vagyok,legyen szó domination,hq ,tdm vagy bármilyen játékmódról.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Tomko78 #6375 üzenetére
Sajnos ilyen,a németek,lengyelek,hollandok,franciák rajta ülnek a szeróikon...énnekem is gáz,mert 60 alatt nincs pingem sose,vidéki kisvárosban lakom,ez van,mégha stabil is a net mindenre,és csomagvesztés sincs,de Pest ott indul,hogy 17-20 ping,és még onnan ki tudja,milyen úton megy a kapcsolat.Egyébként a lentebbi módszerek adnak előnyt,de elég jó a Tracker perk is,ami mutatja a lábnyomokat,még nem használtam,de uccsó' killcamokban láttam párszor,elég hosszú a távja+ideje(nem tudom,hogy áll a ghost+cold blooded kombóhoz),sőt azt is mutatja,hogy már lelőtték az illetőt,aki a nyomhoz tartozik,és felesleges utána indulni.
A lobbyváltásnak meg 2 rossz hozadéka van,az első,hogy ahogy tolsz 1-2 jobb kört,szépen bepakol erősek közé,a másik,hogy amikor belejössz és feltolod a skilled a végére,az megmarad másnapra,amikor lerogynál pl.fáradtan,és nyitsz 2-3 szopós körrel.Plusz hogy átlagon akar tartani a játék,lényegében 1-es K/D és winrate a célja.Nagyon ritkán kerül be pl.friss hús,de szerencsére überpró is ritkábban van.Tegnap pl.volt egy magyar klánnal jó szoros meccsünk,és 3 körön keresztül őket kaptam ellenfélnek,mindig kiegyenlített volt a küzdelem.De inkább jellemzőbb a tök más csapat sajnos.Meg a kilépkedések,amit nem tölt utána,volt köröm,amit rögtön az első B-s összelövés után 3-anfolytattunk csak DOM-ban,és végig nem adott senkit mellénk,persze odaát egy 5 fős premade.Nem is foglaltunk inkább,csipegettük az ellent, "hagytuk,hogy megtörténjen"... -
BandiHUN
veterán
válasz
Tomko78 #6372 üzenetére
Már kicsit több fura van,aki így tolja,szerencsére aimbot még nem játszik...ritka a vitatható eset.Egyébként van valami High target perk,amit még bár nem próbáltam,de mutatja elvileg a lövöldöző ellenfeleket valahogy vagy ilyesmi,plusz van olyan fegyverkieg,amivel meg lehet jeleníteni az emberek nevét messziről,és akkor FMJ-vel könnyen leszedhet jórészt takarásban is.Plusz azt hiszem,talán a felfedő gránátnak is mindegy,van-e ghost+cold blooded,annó csak kipróbáltam,de behozta az ellenfeleket a pont körül falon át szépen.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Tomko78 #6363 üzenetére
Én 32 colon tolom,és hidd el,rá lehet húzni A-ról a raktárban hátul kempelő csóka fejére reddottal is
Mondjuk filmic MSAA-t vagy mit használok,semmi rece high textúra,100% 1920x1080 pre-render,igen szép a gém,és 60 körül egy mezei 1050TI-vel.Árnyékok is felcsavarva,szidnak is,pedig simán látni az árnyékból,hogy valaki jön
-
Nagy.Úr
tag
válasz
Tomko78 #6363 üzenetére
Először a FOV-ra gondoltam, de 90-es értékkel nem hiszem, hogy túl sok lenne. Én is ugyanakkora képernyőn játszom egyébként, kisebb mapokon nincs ilyen gondom, de most pl vacanton sok hosszú rész van ahol egyszerűen nem látom az ellenfelet. Brightness sincs alacsony értéken, direkt feljebb húztam most, de ugyanaz a helyzet.
-
ЯΞD
senior tag
válasz
Tomko78 #5926 üzenetére
Meg azért tegyük hozzá azt is nem biztos, hogy 1000 CP lesz a kövi pass! Ők se hülyék. Simán lehet valami csomagba építik kapsz egy kis ezt azt meg a passt és 2500 CP lesz. Így hiába farmolsz ki 1500-öt még kell vegyél megint 1000-et hogy meglegyen... Persze ez csak teória.
-
JSaN
addikt
válasz
Tomko78 #5883 üzenetére
en high-en volt, most kiprobaltam normalon. Sajna igy is laggos akcio kozben, annyit vettem eszre hogy este 10 utan javul a helyzet. Gondolom nagytobseg elmegy aludni igy aztan a neten es jatekban is felszabadul nemi csatorna, masra nem tudok gondolni.
De hagyom normalon mert igy meg 100-110fps-em van most. -
dombi81
senior tag
válasz
Tomko78 #4659 üzenetére
Én ezt értem. Ezek grafikonok, szépek, semmi több. Ugyanúgy mint Te, hidd el, 2001 óta AMD párti voltam, akár prociról, akár VGA-ról volt szó. Viszont a valóság mindig rácáfolt. Nekem sem fűlik a fogam + x euro kiadásához, mint ahogy másnak sem. De sajna Nvidia-val még soha nem volt gond, hiába drágább.
Szerintem pontosan tudod miről beszélek, nem mai motoros vagy. Ezt valaki vagy megérti, vagy "küzd" egész életében.
Nincs kedvem részletezni. Ez van.
-
dombi81
senior tag
válasz
Tomko78 #4653 üzenetére
De ha nálad ilyen jelenségeket produkál, nálam miért nem? Pillanatok alatt elfogy a 8gb vram 1080p-n is, ha úgy configurálod? Nem inkább az AMD nem adott ki még életképes meghajtóprogramot hozzá? A beta az beta, ez pedig nem félkész, így akarták. No de mikor fog kijönni hozzá végleges driver? Nem szabad AMD vga-t venni. Tudom olcsóbb, jobb, ár/érték kategória, stb.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Tomko78 #4653 üzenetére
Valami nem kóser,mert nekem is High-en van az első,mellé bekapcsolva az árnyék,fény cache,és csak 3.5GB a VRAM használatom.Nem lehet nálad a skálázás 100 felett?Én mondjuk levettem 90-re,mert nem igazán látszik+élsimítás,és nyertem 10-15 FPS-t vele,miközben az élsimítással nem buktam,így lett a 70ből 80-90 is.Füst az,ami leöli,de az is csak kb.40,szóval még nem látni igazán,jól elharcolok a megszórt ponton is,nem akadozok le érezhetően.
-
dombi81
senior tag
válasz
Tomko78 #4390 üzenetére
Napközben, fentebb valaki csatolt egy linket a a játék alatti vram használatról. Ehhez hasonlót: [link]
Az, hogy épp akkor felugrik 16GB-ra, ki tudja(?), szerintem szimpla bug. Nálam nem lépked ki. De nem szeretném ha valaki hozzám vágná, mert neked ilyen meg olyan géped van.
A játékot sajnos így írták meg, elég rosszul. Azt valaki nekem is megmagyarázhatná, mi a túró indokolja az ekkora vram használatot?
Szerintem semmi, mert nincs benne semmi extra, kaptafa-egyszerű lövöldözős játék.
A kilépkedések nagy hányada emiatt van, tuti biztos.#4392): anomália. Direkt így van megírva a játék.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Tomko78 #4345 üzenetére
Nekem még csak 1 van,de bele-belekapkodok a küldikbe,mikor mihez van kedvem...még csak tegnap lettem meg az 55-tel,meg sokszor jobb lövöldözni...de idővel...még csak 2 hete tolom a gémet
SD-t told HC-n...ölni kell és kész,ha nem tetszik,nem bombázol(más se teszi),bár ennyi gond lenne.Nem olyan nagy számok a feladatok,inkább idő,meg eltéríti az embert a szokásos játékától...
-
BandiHUN
veterán
válasz
Tomko78 #4340 üzenetére
Csináld a missziókat!
Engem(vagyis nem engem
)most pl.nagyon feldobott a 25 taposóaknás kill
Öröm volt nézni,milyen vakok az emberek,meghogy lehet HQ-ban uccsóként elvéreztem,de egy 3 killes Afterlife szép kollektív röhögést eredményezett,meg is nyertük a kört.Most semtex-el kell annyi estére,biztos az is jó lesz egynek.Meg húzom az AK-t,még friss,alig 250 kill van csak vele,mellé raksivetős huncutkodás,dupla lethalos perk természetesen,nem lát se UAV,se streak,nyugi van,már elég jól tudom vakon a spotokat,pontokat,fieldnek betettem a legutolsó ládás drónt,durva minigunt is kaptam már belőle
Szereti a csapat is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- PlayStation 3
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amatőr csillagászat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest