Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• raggg

senior tag

Nekem annyira nem jött be a Crash, régen is "csak" szerettem, de azért nem volt a kedvencem soha. A Vacantot inkább várom, ami egyébként az új Ground War map egyik részében megtekinthető :)

Ránézésre *va jól néznek ki ezek az új pályák - és a felújított Crash is, de nekem már túl színes, túl élethű. Sajnos a játékélmény rovására megy. Nehezen veszem észre az ellenfeleket, sokszor az irányzékból csak a piros nameplate-t látom és azt lövöm, csak tippelve, hogy kb. hol lehet az ellenfél feje. Egyébként idővel persze megszokod, hogy mik azok a részletek, amiket figyelni kell, melyik ablak mögött állhatnak és melyik az, ami csak "dizájn", jellemzően melyik szeméthalom/doboz/hordó mögé szoktak bebújni és melyik az, ahova amúgy nem lehet, csak ott van a pályán. De én még mindig a letisztultság híve vagyok, szerintem nagyon sokat számít a jó színek és fények kiválasztása. Ezért is lett ilyen népszerű talán a Shoothouse. Abszolút letisztult, nincsenek túl sötét részek és jól kivehetőek az ellenfelek, de mégis van pár csalóka búvóhely. (Junkyard hátsó kocsi mögött pl.)

A másik, a hangok. És itt nem a hangos trappokra gondolok, hanem az egész játék hangkeverésére. Egyszerűen borzasztóan hangos. Nem úgy hangos, mint amikor felveszed a hangerőt, hanem úgy, mint a mostanában divatos zenék, 20-20k hz között ordít minden. Én inkább a TV hangrendszeren játszom, és vállalhatlan este, pedig direkt tettek be egy "midnight" keverést, még az is brutál hangos. Nekem anno a BF3-4-ben volt az az élményem, hogy tök jól átadja a gépek, repcsik, tankok zaját, a harctér hangulatát - és még mindig nem olyan zavaróan hangos mint az új COD. Ízlések és pofonok persze. Egyébként még jól szórakozom a játékkal, csak úgy, hogy már olyan 98 óta játszom multis játékokkal van némi elképzelésem róla, hogy mi működik és mi nem, és olyan érzésem van, a csapat aki ezt a játékot csinálta, sokkal szűkebb tapasztalokkal rendelkezik, mint azok, akik már tényleg 20 éve online lövöldöznek.

Új hozzászólás Aktív témák