- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
A májerségről annyit, hogy pl Digistruct Peak 8. szintjén félúton van az kisebb arénás szekció, ahol a 4db Assassin jön egyszerre.., 3napig próbáltam megcsinálni, esélytelen volt. Aztán Tinás dlc-ben az egyik Tubby skeleton dobott egy op7es legendary cat classmodot 130%-os smg bonusszal.., azzal és a jóöreg 72es electrocitys sandhawkal végül csak sikerült átverekednem magam rajtuk, nem tudom hányszor állhattam neki összesen, harmincszor biztos

Néztem közben youtubeos videókat, mások simán hentelték a 4 assassint, szóval elég béna voltam.
Mondjuk az egyik videoban láttam op8as sandhawkot, valami gatyarobbantó statokkal, csak sajnos én még előtte kipörgettem azt a dlct amiben quest reward így op-osom már nem lehetett.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.24-ig garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest