Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
- Google Pixel topik
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
válasz
tibee77
üzenetére
Teljesen egyetértek a hozzászólásod második részével, de én nem is írtam sehol hogy editorral tápolom fel a karaktereimet.
Csak az anyagi gondjaikat oldom meg, ennyi. Így is van bőven kihívás...hiába meg tudom venni a cuccot, nem terem minden bokorban jó.Amúgy nyilván a gyűjtögetés is beletartozik a játékhoz, az olyan ládákat ahol esélyes a lőszer vagy a fegyver/mod/pajzs stb én is szeretem nyitogatni. De vannak külön még pénzes ládák is ugye, amiben semmi más nincs az esetek 99%-ban csak pénz...na ezektől kapok agybajt, mert ott, akkor semmi hasznát nem veszem. Vagy az egymás mellé beállított szekrények, amit sorra kinyitok, aztán jön a csalódás, hogy semmi nincs bennük csak pénz...akkor még vedd fel az a nyüves pénzt, persze ha sok szekrény van egymás mellett egy gombnyomásra fel sem veszi mindet. Na neee.
A lőszer viszont ugyebár mindig jól jön, a felszereléssel is szeretek bíbelődni. Viszont a sima gyűjtögetés, amiről tudom, hogy na majd valamikor, valahol jó lesz a megszerzett pénz, csak lassítja nekem a játékot. Szóval turkálni szeretek, de gyűjtögetni nem annyira. 
fi:zi'k: Hát ha jól gazdálkodol akkor biztos elég. Nekem nagyon sokáig csak úgy volt elegendő pénzem, hogy az értéktelen felszerelést vittem az automatákhoz eladni. De ez minden volt, csak nem élvezetes.
Különben meg elég, ha egyszer lemaradsz egy vágyott fegyverről a pénzhiány miatt, máris könnyebben nyúlsz majd az editorhoz.
Alapvetően amúgy szerintem az a baj, hogy a fegyverek vételi/eladási ára között nagyon nagy a különbség. Számtalan fegyver volt amit megvettem, aztán ezért vagy azért mégsem szerettem, miután kipróbáltam. Aztán adhattam el hugyért-szarért, a pénzem meg rohadt gyorsan leapadt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Steam topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Akko, Gateron, Haimu x Geon kapcsolók
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak az anyagi gondjaikat oldom meg, ennyi. Így is van bőven kihívás...hiába meg tudom venni a cuccot, nem terem minden bokorban jó.