- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
válasz
tibee77
üzenetére
Teljesen egyetértek a hozzászólásod második részével, de én nem is írtam sehol hogy editorral tápolom fel a karaktereimet.
Csak az anyagi gondjaikat oldom meg, ennyi. Így is van bőven kihívás...hiába meg tudom venni a cuccot, nem terem minden bokorban jó.Amúgy nyilván a gyűjtögetés is beletartozik a játékhoz, az olyan ládákat ahol esélyes a lőszer vagy a fegyver/mod/pajzs stb én is szeretem nyitogatni. De vannak külön még pénzes ládák is ugye, amiben semmi más nincs az esetek 99%-ban csak pénz...na ezektől kapok agybajt, mert ott, akkor semmi hasznát nem veszem. Vagy az egymás mellé beállított szekrények, amit sorra kinyitok, aztán jön a csalódás, hogy semmi nincs bennük csak pénz...akkor még vedd fel az a nyüves pénzt, persze ha sok szekrény van egymás mellett egy gombnyomásra fel sem veszi mindet. Na neee.
A lőszer viszont ugyebár mindig jól jön, a felszereléssel is szeretek bíbelődni. Viszont a sima gyűjtögetés, amiről tudom, hogy na majd valamikor, valahol jó lesz a megszerzett pénz, csak lassítja nekem a játékot. Szóval turkálni szeretek, de gyűjtögetni nem annyira. 
fi:zi'k: Hát ha jól gazdálkodol akkor biztos elég. Nekem nagyon sokáig csak úgy volt elegendő pénzem, hogy az értéktelen felszerelést vittem az automatákhoz eladni. De ez minden volt, csak nem élvezetes.
Különben meg elég, ha egyszer lemaradsz egy vágyott fegyverről a pénzhiány miatt, máris könnyebben nyúlsz majd az editorhoz.
Alapvetően amúgy szerintem az a baj, hogy a fegyverek vételi/eladási ára között nagyon nagy a különbség. Számtalan fegyver volt amit megvettem, aztán ezért vagy azért mégsem szerettem, miután kipróbáltam. Aztán adhattam el hugyért-szarért, a pénzem meg rohadt gyorsan leapadt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 4
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- HP ZBook 17 G6 i7/ 2X32GB 64GB RAM / 512 SSD / RTX 4000
- Dobozos ASUS TUF Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 (8 GB)
- Új 2k Gamer PC Ryzen 5 5600/RX 6700 XT 12Gb/32Gb DDR4/500Gb - 1Tb SSD/2-4 Év gari
- Új 2k Gamer PC Ryzen 7 5700/RX 6700 XT 12Gb/32Gb DDR4/500Gb - 1Tb SSD/750-850W 2-4 Év gari
- Ryzen5 3700x 8core / GTX 1660 Super / SSD 500gb / HHD 2tb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak az anyagi gondjaikat oldom meg, ennyi. Így is van bőven kihívás...hiába meg tudom venni a cuccot, nem terem minden bokorban jó.