- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajusz15
senior tag
Sziasztok.
Elég sok órát beleöltem már a játékba, viszont egyvalamire még mindig keresem a választ: UVHM-ban vagyok, 50-es szinten kezdtem el, és ugye ilyenkor az ellenfelek is itt körül vannak. Minél előrébb haladok és ahogy nő a szintem, úgy növekedik ugye az ellenek szintje is. A fő gondom az lenne, hogy pl itt az elején mint írtam 50-es ellenek vannak, ha magamat kimaxolom 72-esre, és visszajövök ide, még mindig 50-esek lesznek az ellenek, azaz olyan szinten amikor én jártam itt, de én szeretnék úgy küzdeni velük, hogy ők is 72-73-as szinten vannak, a cuccok miatt amiket dobnak, mert ugye ilyenkor azok is 50-es körüliek, viszont én már 72 vagyok. Ez főleg boss-oknál jönne jól. Éppen ezért nem mentem még pl az oázisba sem, mert ha megjelenek a jelenlegi 52-es szintemmel, akkor a végén a szeráf védelmező is 52-es körül lenne, én viszont ha kimaxoltam magam szeretném megnézni, hogy milyen 72-es cuccokat dob, de addig az oázist azért vinném, hogy fejlődjek. Ez csak egy példa, vagy egy másik, hogy Flynt legyőzése után a kék tüzes fegyver pl mennyit sebez 72-es szinten, de ezt nem tudhatom meg, hiszen a játék elején van, így csak 50-es szinten marad..
Remélem nem írtam le nagyon össze-vissza és érthető amit szeretnék. Van erre valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen egeret válasszak?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Suzuki topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Próba
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- iPhone 13 128Gb független akku: 100%
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest