Hirdetés
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
fi:zi'k
üzenetére
A BL1-nek az elején a HANGULATA és a hozzá tartozó zene üt...talán ez a fő erény.Nomeg persze azért ottvan,hogy tényleg minden eshet mindenhonnan,mindenkitől,a BL2-ben ugyan kevesebb a Legendary cucc,de a legtöbb csak bizonyos ellentől szerezhető be,ez nem feltétlen jó dolog,pl.én piszokul meguntam,hogy a Lyuda sniper kábé 150 próbára se esett,kivétel még amikor kezdtem a BL2-t,de akkor kis szinten...
A másik meg hogy szerintem túl nagy a szakadék a narancs és a kék/zöld/lila cuccok között használhatóságban,ráadásul kevésféle is.Például nagyon hiányoznak az 1 revolverei(Defiler például),az az igazi pontos,fejre nagyot durrantós fajtából
Engem zavar,hogy mivel elég jól célzok,a BL2-t nem igazán tudom így tolni valami erős holmival,mindent sorozni kell.A sniperek meg ugye,hogy mindig,mindenhonnan kiszúrnak első lövésre,elég félresikerült ötlet.
Az E-Tech cuccok meg vagy lassúak,vagy a lövedék lassú,vagy kicsit sebeznek,az 1 Eridiánjai sokkal jobbak voltak!Magukat az Eridiánokat is hiányolom...az 1 idejében sokan szerettek volna egy teljesen eridiános részt,"kristályváros",ilyesmi...hát aki átvette a BL-ek gyártását,kukába is dobta az egészet szinte.Közben az 1-nek is ott veszett el a hangulata,amikor az ember jobban belebotlott a Lance-ekbe...pedig a Mad Max-feeling...
A robotosdi,nomeg a 2 ilyen részei meg már végképp nem is érdekes igazán,hol is van ez már a psychóktól,badassoktól,skagektől,sivatagtól,lepukkant házaktól,tákolt "bázisoktól"...a 2-ben ami jó lett még,az a The Dust,ami visszahoz egy kicsit a régi hangulatbó(és azért van pár "vadnyugati" kaland is itt,bandaháború,családi leszámolósdi,vonatrablás,italszállítóról hordó szerzés,ilyenek...szerencsére elég sok The Dust-os alküldi van)l,még talán azt mondom,a Scarlett DLC is egész jól passzol.BÁR én izé vagyok,ott csináltam volna VÍZZEL a területet.Sokszor látunk pályaszélen,meredélyekről nagyobb vizeket mindkét részen,a bolygó "térképe" is sok vizet mutat,arról nem is beszélve,hogy milyen jó lett volna némi "valódi" kalózkodás,"halóbázisok",haverokkal csónakba be,és irány némi meglepetéstámadás-bossosdi fellopózni egy ilyenre

A terep adott volt,csakhát a lebegő izéről bárholle lehet szállni,és sétálni,vízen érdekesebb lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Engem zavar,hogy mivel elég jól célzok,a BL2-t nem igazán tudom így tolni valami erős holmival,mindent sorozni kell.A sniperek meg ugye,hogy mindig,mindenhonnan kiszúrnak első lövésre,elég félresikerült ötlet.