Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz fi:zi'k #6963 üzenetére

A BL1-nek az elején a HANGULATA és a hozzá tartozó zene üt...talán ez a fő erény.Nomeg persze azért ottvan,hogy tényleg minden eshet mindenhonnan,mindenkitől,a BL2-ben ugyan kevesebb a Legendary cucc,de a legtöbb csak bizonyos ellentől szerezhető be,ez nem feltétlen jó dolog,pl.én piszokul meguntam,hogy a Lyuda sniper kábé 150 próbára se esett,kivétel még amikor kezdtem a BL2-t,de akkor kis szinten...
    A másik meg hogy szerintem túl nagy a szakadék a narancs és a kék/zöld/lila cuccok között használhatóságban,ráadásul kevésféle is.Például nagyon hiányoznak az 1 revolverei(Defiler például),az az igazi pontos,fejre nagyot durrantós fajtából :D Engem zavar,hogy mivel elég jól célzok,a BL2-t nem igazán tudom így tolni valami erős holmival,mindent sorozni kell.A sniperek meg ugye,hogy mindig,mindenhonnan kiszúrnak első lövésre,elég félresikerült ötlet.
    Az E-Tech cuccok meg vagy lassúak,vagy a lövedék lassú,vagy kicsit sebeznek,az 1 Eridiánjai sokkal jobbak voltak!Magukat az Eridiánokat is hiányolom...az 1 idejében sokan szerettek volna egy teljesen eridiános részt,"kristályváros",ilyesmi...hát aki átvette a BL-ek gyártását,kukába is dobta az egészet szinte.Közben az 1-nek is ott veszett el a hangulata,amikor az ember jobban belebotlott a Lance-ekbe...pedig a Mad Max-feeling... :DDD
    A robotosdi,nomeg a 2 ilyen részei meg már végképp nem is érdekes igazán,hol is van ez már a psychóktól,badassoktól,skagektől,sivatagtól,lepukkant házaktól,tákolt "bázisoktól"...a 2-ben ami jó lett még,az a The Dust,ami visszahoz egy kicsit a régi hangulatbó(és azért van pár "vadnyugati" kaland is itt,bandaháború,családi leszámolósdi,vonatrablás,italszállítóról hordó szerzés,ilyenek...szerencsére elég sok The Dust-os alküldi van)l,még talán azt mondom,a Scarlett DLC is egész jól passzol.

BÁR én izé vagyok,ott csináltam volna VÍZZEL a területet.Sokszor látunk pályaszélen,meredélyekről nagyobb vizeket mindkét részen,a bolygó "térképe" is sok vizet mutat,arról nem is beszélve,hogy milyen jó lett volna némi "valódi" kalózkodás,"halóbázisok",haverokkal csónakba be,és irány némi meglepetéstámadás-bossosdi fellopózni egy ilyenre :D
    A terep adott volt,csakhát a lebegő izéről bárholle lehet szállni,és sétálni,vízen érdekesebb lett volna.

Új hozzászólás Aktív témák