- Sony LinkBuds Clip – trendigazodás
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MARV6969
tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
így van ha más fegyverre teszed, máris illegális lesz, tehát bankos...

én mostanában azzal szórakozom, (hogy miután én is végigtoltam néhányszor legálisan a játékot minden küldijével együtt), hogy letöltöttem game save-ket, kipróbálgattam a cuccokat, és utána kitörpöltem-kittapasztaltam a saját verziómat. én nem azért készítem ezeket a black cuccokat hogy duelezzek (amit amúgy sem szeretek, bár könnyen lehet duplikálni dolgokat a duellel...) hanem magáért a "fegyverek szeretetéért"
meg persze amikor már eleget szórakoztak velem a különféle Invicible-k, akkor ezekkel rövidre zárom a mókát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4TB Gen4x4 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest