- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
MARV6969
üzenetére
De gondolom ha más fegyóra teszed,máris "illegál" cucc lesz belőle...aminek a mellékhatása,hogy mindig a bankba kell tenni,és elkocogni Sanctuary-ba kivenni minden játék elején...
Vannak egyébként jó kis fegyók alapból is,igaz én mozt kezdtem a big game hunt-ot,hát a többihez képest ezt picit túllőtték a srácok...az első faluban kicsináltak,mint a sz@rt ilyen teleportálós lángoló sámánok,stb...ráadásul még nincs járgány,és simán elkutyagoltam egy órányit már,marha nagy terep.A másik két DLC tetszett,igaz a kalózosban lett volna még potenciál bőven,és az Oasisba tehettek volna pár élő NPC-t,így elég hülye hangulatú az a rész a nyálzó elmeháborodottal,aki hullákba tett hangosbeszélőkkel közjátékozik...sajna a missziók alatt beszélőkkel se találkoztam,a Scarlett-et meg igazából nem tudom,mi lelte,mert ugye az ember megöli a Rakk-ját,de utána eltűnik...aztán már a nagy döggel kell harcolni.Kicsit összecsapott,látszik,hogy sok előmunka,aztán nagyon hirtelen csapták össze rá a sztorit,almisszió se sok van.Szép terep,stb...jó ötletek...de félő,nem nagyon lesz miért visszanézegetni.Cucc ott se esett igazán,semmi narancs holmi,a Seraph cuccok meg csak pár féle eleve,kábé mint a Torgue cuccok és amit a kulcsos ládák adnak,szépek,egész jók,de nonpluszultra,na jó,az Interfacer...de az meg nem kicsit OP az alap ellenfelekre.Igaz az invincible-ek meg irtóra eltúlozottak,most próbáltam ki a Terramorphoust vagy melyik is az a robot a Scarlettben,ezt se tudom,mások hogy ölik,én 1 segédjét MAJDNEM ki is csináltam,hát basszus...vagy 10 perc alatt.Ehhez képest gáz,hogy van vagy 20féle fegyóm,de akármit veszek elő,1-2 lövés mindenki más...a cooptól meg azért ódzkodok,mert ugye 1-2 jobb holmi 4 emberre,és most akkor kié is legyen?
Annó a Crawmerax is nehéz volt egyedül,de meg lehetett csinálni,loot is jött...
Új hozzászólás Aktív témák
- CNC topik
- iPhone topik
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 5600U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Annó a Crawmerax is nehéz volt egyedül,de meg lehetett csinálni,loot is jött...