Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Két kinyithatós Oppo is érkezhet idén
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Én csak véletlenül estem be ide,és olvasgattam, amikor megláttam ezt a hszt. A második résszel nem játszottam, de a játék első részét ismerem, szóval nem vagyok teljesen hozzá nem értő borderlands témában, viszont remélem, nem fogok nagy hülyeséget mondani. Ha igen, akkor előre is elnézést.
Ezt a milliós buherált pajzs meg fegyó ügyet nem lehetne elkerülni úgy, hogy a gearboxnál lennének a statisztikai adatok, a játék meg csak kliens lenne? Ha jól tudom, a Diablo is hasonló elven működik már, meg sok mmo-ban a játék maga csak egy váz, a számolgatást a szerverek végzik. NPC-k, satöbbik . . . a world of tanksnál pl. minden a wargamingnél megy, ott nem tudsz csalni, mert fizikailag képtelenség, a statok, az egységek jellemzői, sebzés, stb. mindent ők számolnak, ahhoz őket kellene meghackelni, hogy valaki előnyhöz jusson. OK, ez nem mmo, és biztosan kellene némi számolási kapacitás, de itt nem is kellene mindent számolni, elég lenne csak annyi, hogy a játék a fegyverek meg egyéb cuccok, akár ellenfelek elhelyezkedését és jellemezőit illetően a készítők szeróihoz fordulna. Onnan meg könnyen tudnának javítani, módosítani akármit, max. egy patch kellene előtte a klienshez. Loot, ellenfelek szintjei, akármit meg lehet ígycsinálni. Vagy akár eventeket is csinálhatnának az online közösség részére, dinamikusabbá és élőbbé lehetne tenni az egészet.Vagy ez a szerós dolog nagyon lehetetlenség?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S24 FE dual sim független Garanciális hibátlan készülék korrekt áron!
- Eladó Konfig I5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 192SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér (100%) - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest