- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tome.jr
addikt
válasz
BandiHUN
üzenetére
Valószínű a patch túljutalmazta az elveszett kulcsok károsultjait.

Egyébként a láda kapcsán nagyjából egyetértek veled. Saját tapasztalaim alapján csak alacsonyabb szinten van értelme kinyitni, egy idő után a loot-ból jobb esik. Összesen kétszer volt olyan kulcsos fegyverem ami az adott szinten brutálisan jó volt, egy magas fire rate-es holografikus célkeresztes pisztoly és egy e-tech smg. Akkor nagyon ramaty felszerelésem volt, sorra haltam, ezekekkel viszont lehetett aprítani rendesen. Mondjuk az e-tech smg ette a lőszert rendesen, 2 golyó elment 1 lövésre, de megérte mert letaroltam vele mindent.
Illetve amikor ellőttem a 250 kulcsot egymás után valahol lvl 40 környékén, na ott adott über cumókat, csak a lelkiismeretem nem engedte őket felhasználni. Az egy különösen jó széria volt, olyan shotikat adott amiket még lvl 50-en is megirigyelne az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston DDR3 ramok 4GB
- iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4509, 100% Akksi
- Dell ALienware AW3225QF 32" 4K QD-OLED Gaming Monitor 27% áfás - 3 ÓRA ÜZEMIDŐ!!
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs