Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
proci985
üzenetére
Jaja, én figyelem a mozgásukat, mellettem meg vigyázban áll a két Super Badass Loader, és megvárják, amíg befejezzük a pingpongot a surveyorral

Egyébként persze, én is így rendeztem le őket soloban, egyszer be is ragadt az egyik végére hagyott, hasonlóan, mint tegnap. Annyi volt a különbség, hogy nem volt annyira mélyen a szikla mögött, ezért az explosive splash damage elérte. Belelőttem az összes rakétámat, gránátomat, egy teljes tár explosive assault rifle-t, és mintegy 1400 skulót a Haroldból. Nem mosolyogtam a végén
Igen, Boneheadet a kapuból a leghatékonyabb. Viszont ha berohansz közéjük kombájn jelleggel, az sokkal viccesebb. Amikor majd 4-5 jön, az már nem lesz annyira humoros

Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4166, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest