Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

válasz gbors #11393 üzenetére

ja, mondjuk igaz, tiszta unrealtournament deathmatch kis palyan sok bottal es egy flak cannonnal:)

viszont a gunzerkeres eszrevetel jo volt, ahhoz kepest zer0val nem birtam op2 fole menni, ahhoz kepest salvadorral epp op7en vagyok. omgwth elotti utolso reszen egy 81 badass skag + slag spiderant + 2 badass surveyor kombonal akadt meg eddig a kari (a spideranttal kiutottuk egymast a surveyorbol meg nem tudtam second windelni), ha az ott lemegy akkor omgwthnak tul sok eselye nem lesz. saturn ket loves volt a pimpernelnukem komboval.

a 4 fejvadasz necces, foleg a rat aki sokat mozog es nehez telibekapni pimpernellel. viszont egyebkent kb olyan a jatek, mint zer0val tvhm, esznel kell lenni meg varni kell a cooldownokra, de egyebkent menni fog ez. plusz offhand pimpernellel zero utan egesz jo vagyok tavolrol vadaszni, a loszer regen miatt meg ladat se nyitogatok mar, salvadorral sniperhez felesleges.

ja meg lehet slayer of terramorphus helyett legendary gunzerker kene a cooldown reductionnal. sherifs badge helyett meg valamelyik seraph ko, bar vegulis a DPUG + grogg van bent a pimpernelnukem mellett ha eletet kell tolteni / kozelharcba keverednek. ill dukino anyja eddig mar spawnolt egyszer femborukent, az valamiert tul jol birta a pimpernelt.

surveyorok ellen viszont meglepoen jo a pimpernel. cserebe gunzerk nelkul nagyon rosszul sebez a kari, bar DPUHval jellemzoen egy ellenfelet meg le lehet csapni. de sokat kell futni:).

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák