Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gbors

nagyúr

válasz proci985 #11394 üzenetére

az OP7->OP8-cal az volt a fő probléma, hogy egy csomó harcnál bedobott az OP6->OP7-hez képest még egy csoportot. amikor egyedül próbálkoztam, akkor jellemzően a nagy rakás Doc Mercy-nél megakadtam (úgyhogy respect, ha már a vége felé jársz :R ), amikor pedig hárman toltuk, akkor ugyanott zakóztunk egy hatalmasat, ahol Te is írtad, csak nekem összejött egy utolsó pillanatos Second Wind, és így egy nagyon vicces OMGWTH harccal meglett a dolog (szerencsétlen teljesen meg volt zavarodva, hogy én 2 méterről lövöm, a többiek meg fentről :D )

a fejvadászoknál Oney szokott lenni a fő probléma - mint kiderült, nem tudtam róla, hogy explosive resistant, úgyhogy hiába erőltettem a Haroldot (később 2 Haroldot :D ), nagyon necces maradt a harc. mostani fejjel a Texas Quad / Slag Interfacer kombóval esnék neki. Wotot meg fenn lehet tartani Second Windhez.

nekem bevált a Slayer of Terramorphus mod, különösen, ha sokat futsz - 9-es Incite és 5-ös Bus That... skillel iszonyúan begyorsulsz, ha seggbelőnek és gunzerkelsz :) amikor kellett a nagy tűzerő, akkor feltettem a Chaotic Evil Monkot, de azzal azért könnyebb volt letérdelni.
    relicből én igazán ütőset nem találtam - a Blood of the Ancients, amit használtam, inkább kényelmet adott, mint hatékonyságot. lehet, hogy nem kísérleteztem velük eleget, a 430 órába nem fért már bele :DDD

"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."

Új hozzászólás Aktív témák