- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 90 - modellalkat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz proci985 #11394 üzenetére
az OP7->OP8-cal az volt a fő probléma, hogy egy csomó harcnál bedobott az OP6->OP7-hez képest még egy csoportot. amikor egyedül próbálkoztam, akkor jellemzően a nagy rakás Doc Mercy-nél megakadtam (úgyhogy respect, ha már a vége felé jársz ), amikor pedig hárman toltuk, akkor ugyanott zakóztunk egy hatalmasat, ahol Te is írtad, csak nekem összejött egy utolsó pillanatos Second Wind, és így egy nagyon vicces OMGWTH harccal meglett a dolog (szerencsétlen teljesen meg volt zavarodva, hogy én 2 méterről lövöm, a többiek meg fentről )
a fejvadászoknál Oney szokott lenni a fő probléma - mint kiderült, nem tudtam róla, hogy explosive resistant, úgyhogy hiába erőltettem a Haroldot (később 2 Haroldot ), nagyon necces maradt a harc. mostani fejjel a Texas Quad / Slag Interfacer kombóval esnék neki. Wotot meg fenn lehet tartani Second Windhez.
nekem bevált a Slayer of Terramorphus mod, különösen, ha sokat futsz - 9-es Incite és 5-ös Bus That... skillel iszonyúan begyorsulsz, ha seggbelőnek és gunzerkelsz amikor kellett a nagy tűzerő, akkor feltettem a Chaotic Evil Monkot, de azzal azért könnyebb volt letérdelni.
relicből én igazán ütőset nem találtam - a Blood of the Ancients, amit használtam, inkább kényelmet adott, mint hatékonyságot. lehet, hogy nem kísérleteztem velük eleget, a 430 órába nem fért már bele"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest