Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lisztok
kezdő
Sziasztok!
Régóta tervezek autót venni, de eddig nem sikerült rászánnom magam az aktív nézelődésre, illetve amiket eddig kipróbáltam az nem nyerte el a tetszésem. BMW-kben még csak utaztam, vezetni nem vezettem (hátsókerekes autót sem, ha ez számít).
Vágyam mindig is BMW volt, többször is próbáltam magam lebeszélni róla, de valahogy nem tudom elengedni. Azért próbáltam/próbálom magam lebeszélni, mert nem tudom anyagilag megengedhetem-e magamnak. 3 millió körül (ez kb. fél évnyi jövedelmem) vennék autót (ebbe nem számítom bele az átírást), tehát E szériás példányok férnének bele a keretbe. Igazából az E90 és E60 között vacilálok. Nem elvárás, de örülnék az automata váltónak is. Nem tudom ilyen összegből mennyire lehet normálisnak mondható példányokat kapni a mai elrugaszkodott árak mellett. Lehet?
Dízelt jobban szeretek vezetni, de az én használati szokásaim mellett úgy gondolom egy benzinessel jobban járnék. Várhatóan heti 1-2 alkalommal mennék "nagyobb" távot (100-150 km), illetve kisvárosban szaladozáshoz használnám az autót. Viszont pozitívumot nem igazán találtam az ilyen korú benzinesekről (főképp a 20i-k után nézelődtem), illetve minden BMW-s ismerősöm dízel párti (30d). Szóval tanácstalan vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ageia PhysX ppu - az első fizikai gyorsítókártya
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max hosszú garancia + gyorstöltő, azonnal vihető
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Jura Impressa C50 automata kávéfőző
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest