Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Yettel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hentes555
senior tag
Sziasztok!
Egy 2017-es Toyota Auris ügyében szeretnék segítséget kérni, ON topik, mert BMW N47 motor van benne, csak D4-D néven
Múltkor, mikor járt az autó klímával, és kiszálltam, fura csörgő hangot hallottam a motortér felől, de csak amikor a klíma kompresszor bekapcsolt. A hiba a következő videón látható, remeg a szíjfeszítő: [link]
Az autót végig márkaszervizben volt szervizelve, most 315.000 km van benne. Megnéztem a szerviztörténetet, kereken 240.000 km-rel ezelőtt cseréltek utoljára hosszbordás szíjat.
Az lehet, hogy ez a jelenség csupán a kopott/régi szíj miatt van vagy itt komolyabb gond lehet?
-
brumi1024
veterán
3/M3 is frissult. Bar ezt ujnak hivni eros, a 4-es valtoztasainak fele (uj hatso lampa) kimaradt, szoval igazabol sporolos aremeles lett a vege.
-
chess001
aktív tag
-
kardkovacsi
senior tag
válasz
brumi1024
üzenetére
Igazából az volt, hogy kaptam egy i4-et másfél napra. Az első fél óra alatt az Xs aksijából 50%-ot kivett a carplay, mondom akkor kell a töltő. Aztán nézegettem a i4-es fórumot és szembejött, hogy sokan panaszkodnak rá, így utána olvasva (addigra már rég megrendeltem az autót) nem sok értelme van. Mondjuk 88e volt mínusz 15%, nem egy nagy tétel.
Majd az asszony töltheti ott a telefonját én meg kábelezek
-
Mauzes
addikt
válasz
kardkovacsi
üzenetére
Egyetértek M-es csomag és nagy felni kapcsán.
Előny:
- jobban néz ki, nem vitásHátrány:
- kevésbé komfortos rossz úton (ergo Mo. 90%-a)
- többet fogyaszt
- sok pénzbe kerülVan aki erre optimalizál, van aki meg arra, de ne gondoljuk már az egyik döntést felsőbbrendűnek.
-
válasz
brumi1024
üzenetére
13Pro-t az 530e is rendesen melegíti.
Eddig úgy vltam vele, hogy nem cserélem újabbra, mert be se fér, talán a 15Pro Max még épp hogy tok nélkül, de mivel kezd a 13Pro hülyeségeket csinálni, és elmúlik 3 éves, év végén jön a 16Pro Max, arra váltok, akár befér a padra, akár nem, max én is kábelezni fogok... -
brumi1024
veterán
válasz
kardkovacsi
üzenetére
iPhone 13 Pro Maxot, 14 Pro Maxot és a 15 Pro Maxot is rendesen melegíti, szerintem kb semmire nem jó (akku kinyíráson kívül). iX-en aktívan hűtött, nem véletlen. Könyöktámasz alatti rekeszben töltöm vezetékesen, az a 14 órás utakon sem volt problémás. Utólag én nem venném meg.
-
kardkovacsi
senior tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére

Mint mondtam nekem nem ér az M csomag 1,3M-et főleg, hogy még a hatótáv is romlik miatta és jön vele csomó olyan dolog amit nem szeretek benne pl. az antracit tető meg az a vastag kormány. Tény, hogy a kívülről jobban néz ki, főleg a felnik tetszenek. Abból is a 860M-es 19-es. De azt lehet utólag venni rá
és akkor a 17-es aero felni marad télinek.
Mondjuk az enyém azért messze lesz az alaptól ami techet lehetett bele rendelni az benne lesz (Park Assist Plus, Driving Assist Plus, HK hifi, Laser lámpa, memóriás motoros ülés). ami utólag valszeg nem volt értelme belerakni az a vezeték nélküli töltés mert nagyon sok helyen írják, hogy megfőzi a telefont. A vezeték nélküli töltés eleve melegíti a telefont és a carplay meg sok procit használ ezen a nagy kijelzőn így a kettő együtt már túl sok. Bár egyesek írták, hogy a legújabb telefonoknál (amiben gyorsabb proci van) ez már nem probléma. -
FIREBLADE78
addikt
válasz
kardkovacsi
üzenetére
Múlt héten Pesten vasas pálya mellette töltöttem a tean. Ott volt egy osztrák full alap i4. Legkisebb felni, no m pakk. Egyből te jutsz eszembe. Amúgy nem volt szép
-
ArthurShelby
addikt
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Nyilván ízlések és pofonok, de nekem nem tetszik. A futurisztikusságon túl nem tud/akar semmit.
Nekem még a Claus Luthe korszak volt a kedvencem (pl e30, e36, e38, és szerintem az e39 is kicsit ide tartozik) -
törölt tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Ez szubjektív nyilván, de nekem egyszerűen elavultnak tűnik. 10 éve lett volna menő. A hátulja meg egyáltalán nem jön be, nekem nem tetszenek ezek a szárazföldi hajó jellegű megoldások.
-
törölt tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
De hát ez egy eltúlzott G14. Nekem nem tetszik különösebben.
-
Mauzes
addikt
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Elég jó, de a grumpy face abrázat kicsit furcsa. Meg hogy miért kell vagy a maszknak vagy az oldalsó nyílásnak hatalmasnak lenni, mintha valami szabály lenne.

Itt "élőben" amúgy sokkal jobban látszik, hogyan is néz ki.
-
CharlieDrop
veterán
A BMW nem felejtette el, milyen a jó dizájn.
-
abrtom87
tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Tesókkal inkább nem üzletelek. Ár alatt se adnám tovább, mert saját vásárlás, mindig figyelve volt rá, megvannak a számlák, új rajta kb minden, le van polírozva, stb. 5 millió körül adnám el, alatta nem nagyon.
-
KAMELOT
titán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Jó pízért bármelyik tesó átveszi.
Kérdés, hogy ő hajlandó e olcsón adni?! -
chess001
aktív tag
válasz
Chris0321
üzenetére
Dehogy, nem vettem magamra, szerintem jól is csináltad, hogy másik fórumba irányítottad.
A második rész miatt írtam csak, először viccesen próbáltam én is azt szemléltetni, hogy hiába BMW fórum, de azért bőven vannak olyan kérdések, amire itt (vagy akár bárhol máshol) érdemben soha nem fog választ kapni az ember. De nem azért, mert régi a kocsi... -
abrtom87
tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Pár km és utána.
-
abrtom87
tag
válasz
üzenetére
Megvolt.
CharlieDrop Az is megvolt.
-
abrtom87
tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Már vettünk EV-t, Mercedest, újat. Ezt el akarom adni, de check enginnel nem lehet sajnos.
CharlieDrop: 290900 2A8300 ezek a hibák mindig. Külföldi fórumok ajánlásai alapján mindent cseréltünk ami hiba lehet. Szelepek, szelepvezérlők, csövek, tömítések, szenzorok … hiába. 250K km, de újonnan vettük anno, szűrő-olajcsere 10e km után szigorúan, csak prémium diesel végig. Vezérlés 165-nél lett cserélve.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
abrtom87
üzenetére
hű, gondolom neked nincs semmi meg a hibakódolvasásból?
Az N47 nem egy ördöglakat, egyébként.
Ezen kívül nézd végig az N47-es bejegyzéseket, van pár. A hűtőkazetta takarítása fontos.
Ja és nem tudom mennyi km, de 8 kiló, az lófing N47 esetében. Ha csak egy vezérlést cserét nézel 1-2 aprósággal már milliónál jársz.
-
abrtom87
tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
N47D20C 318d. EGR, EGR hűtő márkaszervizben, számlával lett cserélve.
-
abrtom87
tag
válasz
tasiadam
üzenetére
Köszi. Múlt héten szoftveres önellenőrzéssel egy másik szerelő kitűnő eredmény produkált, a számítógép semmilyen szivárgást nem látott sehol. Nem tudom. 800 ezret költöttem az autóra tavasz kezdete óta, ez a hiba, az a hiba, ezt cseréljük, azt cseréljük … aztán még mindig világít a check engine. A motoron, körül már nincs gyári alkatrész, minden cserélve lett, szívósor, stb. kitakarítva, mindig azzal a szöveggel, hogy most végre meglett a hiba oka. 4. nagyon ajánlott szerelőnél tartok sajnos. Nem hibáztatom őket, mert egyik sem rosszindulatúan állt hozzá, segíteni akartak, de 8K után se jó az autó. Utólag lehet, hogy márkaszervizbe kellett volna vinni, nem tudom. Most intercoolert is cseréltessek … az előző három szerelővel beszéltem, mind 3 szerint hülyeség, észrevették volna. Az egyik szerint alapjáraton fújkálni és intercooler hibát biztosra mondani …..
-
abrtom87
tag
Intercooler kilyukadásnak mik a jelei? Elvileg teljesítmény csökkenésnek, dadogásnak, sípolásnak, magas fogyasztásnak kellene lennie, nem?
Most ezt állapították meg a szervizben, befújtak valami sprayvel és az alapján. Viszont én semmit se vettem észre az autón! Csere munkadíjjal 120 ezer …. lenne. -
chess001
aktív tag
válasz
Chris0321
üzenetére
Alapvetően az a gond, hogy a téma összefoglalóban nincs egy rövid leírás, hogy miről, kinek szól a fórum, mert akkor nem jönne boldog-boldogtalan szerelés-festés leírásokért, cikkszámokért.
Pontosan úgy reagáltál, amire gondoltam: fingod sincs a témáról, de írtál valami offenzív hülyeséget.
Senki más nem írt ilyet arra az E46 kérdésre és te meg kb. mindenkinek beszóltál, hogy nem szokás, mert öreg a kocsi. Nem, nem azért, hanem, mert senki nem akar-tud hülyeségeket irkálni. Amúgy szerintem túltárgyaltuk. -
chess001
aktív tag
válasz
Chris0321
üzenetére
Több szinten el vagy tévedve és még hangot is adtál neki:
"itt nem nagyon foglalkoznak ilyen régi autókkal."
Nekem E36 is van, elég sok E46-ot is tartalmaz, foglalkozom is vele amennyit tudok, de nem vagyok szerelő, pláne nem jós.
De múltkor én kaptam felfüggesztést, amikor karosszériást kerestek és mondtam, hogy másik topic, úgyhogy még jól megúsztad...
A bukós epoxi jól hangzik, mutasd már meg a fejeden!
-
tasiadam
veterán
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
Pedig lehetne is akar egy ujracsapagyazott motorod es egy pumpad is
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Ma már a szerviz se szerviz..
Kb 1hónapja elvittem egy "neves BMW" szervizbe, hogy nézzenek rá, hogy hideg indítás után mi a jó isten sípol vagy zúg hangosan kb 1-2 percig...aztán azt mondták, hogy valószínüleg motorblokkot kell bontani mert típus hiba az N42 csapágyasodás meg stb...végül mondtam, hogy akkor ne legyen belőle semmi, aztán hosszú külföldi fórumozgatások után meg lett a hiba ami nem más mint a szekunderlevegő pumpa!
Meg is rendeltem az újat, kicseréltem és köszönik szépen a motorblokk csapágyak jól vannak... és mindez 60e Ft-omba került meg pár óra fórumozgatásba nem pedig milliókba.
-
Chris0321
veterán
válasz
chess001
üzenetére
Azért zajos, mert nem ragasztottad le epokszival. Utána már nem lesz vele problémád.
Egyébként többször volt már itt e46-os kérdés, nem egy témában. Nem igazán kaptak érdemi választ volt olyan, hogy csak én válaszoltam nekik, hogy keressenek inkább Facebook csoportot.
-
KAMELOT
titán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Tudod, hogy van?!
Aki siet, az már elkésett
-
KAMELOT
titán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Sietsz valahova, hogy annyival kell menned?
-
Chrys_
addikt
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
"Az alábbi képen látható 13-as jelölésű szonda volt már cserélve pár éve úgy, hogy az kilőve"
Pedig a "h. Kat" az a lambdaszonda a katalizátor után (hinter dem Katalysator).
-
KAMELOT
titán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Beálsz kamion mögé adaptív tempomattal akkor még kevesebb lesz.

-
kardkovacsi
senior tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Ez a fránya fizika ilyen
a sebesség növelés több mint négyzetes fogyasztás emelkedést okoz. Ez arra jó ha véletlenül bajba kerülsz és nincs a közelben töltő 100-al elég sokáig el lehet evickélni.
Szerencsére a Shell elég sok recharge töltőt rakott az országban, amihez jó a mi töltő kártyánk így ott tudsz tölteni. M3-ason is van több, sőt Debrecenbe egy 300-ast tettek, Nyíregyházán is alakul. Tudom te nagyon jársz arra, de az a része eléggé gáz töltők tekintetében az országnak így sokat javult a helyzet. Mondjuk a Lurdy háznál lévő Shell benzinkúton is van egy HPC-jük, az neked ideális. -
brumi1024
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Applikacio -> BMW ConnectedDrive Store a jarmuadatok es a beallitasok alatt. Fooldal also harmada kb.
-
Chris0321
veterán
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
Hello.
Lehet jobban jársz ha valamelyik Facebook e46 csoportban kérdezel rá erre a hibára, itt nem nagyon foglalkoznak ilyen régi autókkal. -
Rossi
addikt
TikTok-on népszerű BMW szerelő srác is csinált egy 8.000 km-t futott M4 Competition-ön osztómű és diffi olajcserét, és egy dolog, hogy ugyanazt az olajat írja elő a BMW, mint a mezei 30i, 40i, 50i modellekbe (korábban még valami "booster-es" olaj volt előírva jelentősen eltérő viszkozitással), de mindhárom leengedett olaj fekete volt a gyári zöld és világos "olaj" szín helyett.
-
kardkovacsi
senior tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Újonnan 250K ha kéred az autóba. Nincs olyan nagy felár.
Gondolom a radar benne van csak aktiválni kell. -
brumi1024
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Nem tudom mit takar az aktív (nem adaptív?) tempomat, de nekem a ConnectedDrive store ír egy Driving Assistant Plus ingyenes tesztelési lehetőséget. Nem tudom kipróbálni, mert nekem benne van, de azzal talán ki tudod próbálni.
-
KAMELOT
titán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Opciósan megvehető?
Atya ég! -
FIREBLADE78
addikt
Opciósan megvehető a az aktív tempomat. 340k. Nincsen már havi vagy éves opció erre? Lehet nem tetszene. Sóher vagyok ennyiért venni látatlanban.
-
KAMELOT
titán
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
Már azt hittem új kocsit rendelsz!

-
HELLAFLUSH
őstag
Sziasztok egy kis helpre lenne szükségem megint, mert most rendelnék be sokmindent a vashoz jövőhétre.
Alany E46 N42B18,
Az INPA 1db hibakódot dob vissza de azt rendszeresen X km után.
Az alábbi képen látható 13-as jelölésű szonda volt már cserélve pár éve úgy, hogy az kilőve mert akkor a hibakód is más volt...viszont az én autómon lévő 12-es jelölésű szonda az nincs rajta a rendszeren már mint helye nincs neki, mert nincs is ott a menet...amit nem is értek mert akár mennyi robbantott ábrát megnézek róla mindegyiken ott van a menet a szondának.
Az én esetemben lehet, hogy az ábrán lévő 3-as jelölésű szondát kellene cserélnem?
[link]
-
KAMELOT
titán
válasz
kardkovacsi
üzenetére
Én értem amit írsz.
-
kardkovacsi
senior tag
válasz
KAMELOT
üzenetére
Félreérted. Ez másról szól. Ez financiális, attól még az autó teljesen jó tud lenni. Sehonnan se tudod meg, hogy volt-e vele valami áfa csalás, nem lekérdezés függő.
Amit ki akartam emelni, hogy azért kerül itthon kevesebbe az autó mint kint mert csalnak vele. Nem azt rövidíti meg aki megveszi ezeket az autókat hanem azokat akik eladnák a sajátjukat, mert tele van a piac áfa csalt autókkal.
-
KAMELOT
titán
válasz
kardkovacsi
üzenetére
Erre most jöttél rá?!?!

Ezért a legjobb vásárolni szalonból használt kocsit, mert ott le tudsz mindent kérdezni.
Amikről te beszélsz
1. Törött volt és megcsinálták (alapból nagyon olcsón adják az ilyeneket)
2. ÁFA csalás
3. Elúszott az árvízben
Vigyázni ilyennel, mert hiába olcsó utána meg jön az, hogy kiürült a pénztárca és kocsid sincs. -
H.Ezredes
őstag
válasz
herdsman12
üzenetére
Kézi váltónál és diffinél is gyárit vagy Motult, de a kéziváltóhoz a gyárit ajánlom. Ahogy Ummon is irta télen nehezebben kapcsolhatóak a fokozatok amíg el nem kezd melegedni az olaj. Így inkább a gyárit ajánlanám diffibe meg Motul
-
Ummon
csendes tag
válasz
herdsman12
üzenetére
Váltó olaj az engem is érdekelne, ott a kapcsolási érzetet jelentősen befolyásolja az olaj tényleges viszkozitása még akkor is, ha hivatalosan mindegyik 75W-80 kategória.
Diffinél szerintem bátrabban lehet választani neves gyártók 75W-90 olaját, ha hozza a gyártó olaj ajánló oldala is.
Én Fuchs-ot töltöttem a váltóba és a diffibe is. Elvileg a gyári váltó olaj hidegen folyósabb, mint a Fuchs. Télen érezhetően nehezebb kapcsolási érzet van vele, amíg be nem melegszik.
-
tasiadam
veterán
válasz
herdsman12
üzenetére
Castrol pl?
-
válasz
kardkovacsi
üzenetére
Az X3 SUV, az Arteon egy kupésított limuzin, fasorban nincs a kettő abból szempontból, hol van a tömegközéppontjuk. Lehet akármilyen fasza az X3 futóműve, a súly és a magasság megeszi.
-
kardkovacsi
senior tag
Csalóka ám ez, mert úgy érzed mennyire stabil és a súly miatt mégis sokkal alacsonyabb a kanyar sebesség.
Horváth András tesztelt egy i5 M60-at és pont a videóban volt, hogy király a csillió száz lóerő, de az autó 2,5T és nem tud menni a kamerás autó után a kanyarokban ami valami Renault hot hatch volt fele annyi lóerővel. Egyszerűen elvitte a súly az autót. -
Rossi
addikt
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Nem tudom, én VW Arteonnal megszokott tempókkal mentem be az elején kanyarokba az X3 M40i-vel, aztán párszor volt meglepi, hogy ez a kasztni itt ennyivel nem fog befordulni...
-
kardkovacsi
senior tag
Nem tudom figyeltétek-e de elég sok autónál itthon alacsonyabbak a használt árak mint Németországban. Valaki panaszkodott a facebook csoportban, hogy sok villanyautónál is ez a helyzet vajon mi az átverés benne. Páran mondogatták az áfa csalást a kommentek között és akkor eszembe jutott van egy ismerősünk, aki szeret azért a zavarosban halászni, mesélte, hogy ő mindig így "áfa nélkül" hozza be az autókat, átfolyatják valami cseh cégen, majd hirtelen lekerül az áfa az autóról. Még panaszkodott is, hogy nem tudott olyan 330e-et venni amilyet akart mert egyes kereskedők nem hajlandóak ezeknek a kamu cégeknek eladni az autóikat, mert érdeklődhet náluk a helyi adóhátóság.
Szóval fasza, más csal te meg szív ha az itthon vásárolt autód akarod eladni használtan.
-
kardkovacsi
senior tag
Ha esetleg valakit érdekel, 4.39-es ISTA [link] regelni kell, meg reply-olni egy thanks-et és ott a torrent fájl.
-
törölt tag
válasz
kardkovacsi
üzenetére
Nyilván.
-
kardkovacsi
senior tag
válasz
üzenetére
Tudom, lehet trükközni az NMC-vel miből mit teszel bele többet vagy kevesebbet, hogy mondjuk gyorsabban tölts de nincs olyan, hogy egyszer csak 2x akkora akkumulátor lesz ugyanannyi helyen.
i3-at nem hoznám ide, már rég volt amikor kijött az utolsó 120-as verzió belőle. Akkor még jobban fejlődött az akku technológia, de mostanra azért lelassult. i4. 3 éve gyártják, ugyanakkora aksival. Talán jövőre lesz upgrade. Biztos nem 125-re fog ugrani a 85-ről mint amikor az i3 esetén volt az első upgrade
egyből laza 50%. -
törölt tag
válasz
kardkovacsi
üzenetére
Ó, ettől sokkal komplexebb a dolog. Kismillió kémia lehetséges az NMCn velük is, rengeteg gyártástechnológiai megoldás, packaging, lehet sorolni.
Hogy a Tesla mit szerencsétlenkedik, az nem igazán mérvadó. Nézd meg az i3-at. Kijött 2013ban 22KWhval, 3 évvel később kapott egy 33KWhs akkut, 5 évvel később meg egy 42eset.
-
-
-
törölt tag
válasz
chess001
üzenetére
A fejlesztési célokat a projekt indítása előtt fixálják, a széria gyártás előtt 5 évvel, van amikor még többel. Onnantól kezdve nem igazán van nézelődés hogy mi lenne a jobb. A másik meg az hogy ugyan valóban van minden héten valami hír az új csodaakkuról, de azok egy része csak elméletben működik, a maradék meg laborban, bélyeg méretben, csilliókért. A megfizethető, tömeggyártható megoldások száma meglepően alacsony.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parkside szerszám kibeszélő
- Elektromos autók - motorok
- Milyen notebookot vegyek?
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- BestBuy ruhás topik
- Projektor topic
- Építő/felújító topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- Thule tetőcsomagtartós kerékpárszállító
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Dualtron Popular dual motor 14Ah, szervizelt, +új gumi
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Döntően azért nincs válasz az ilyen kérdésekre, mert nem tudjuk rá a választ, nem ismerjük annyira a típust.