- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
whitezo88 #30054 üzenetére
Ejszaka mikor Mo. -ra ertunk, 1 fok volt. Kint Angliaban meg meg mindig 3-10 fok kozott van a homerseklet. Sot, mielott indultunk, 2 nappal elotte meg hajnalra fagyott, indulaskor meg 3 fok volt, es szakadt az eso.
H.Ezredes: Jah, hat tervben van egy jo autos kamera. Nyaron mar meglesz. Nagy elmeny, imadom, mert kint siman csinalod ezt konvojban, intelligensek a soforok.( kiv. az Audisok)
Az X6 az 200 folott kezdett elmaradni, addig azert maximum par metert vertem ra. Az S3 volt a legkemenyebb. Azzal nem birtam 240-ig....fej fej mellett mentunk, de nagyon durvan fustolt, szoval biztos az is huzva volt. 275-ot mentem akkor gps szerint(nem mertem tobbet tartosan, mert a telik 240-ig jok), es a kovetesi tavolsagbol akkor mentem el mellette. Szoval az is brutalisan ment.
Csak bird tankolni....
Nyarim otthon var, elvileg ma jott meg. 4db friss, ropogos Continental SportContact 6, de visszatertem a gyari merethez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- MultiPro Go FDP22.130GY
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest