Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One UI zápor szórta meg Európát
- Google Pixel topik
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeZol
őstag
válasz
FET-MEN #22083 üzenetére
Nálam izzós, kb. 2 évente ki is ég mindig vmelyik oldal, hálistennek 3 perc alatt cserélhető az izzó.
Érdemes külföldi oldalakon utánaolvasni, hogyan oldható meg a téma, általában képek is vannak.
Egy ideig én is keresgéltem jégfényt, de sokkal kontrasztosabb a sárga fény+xenon, meg maga a sárga fény is jobban passzol sztem. Vannak színezett üvegű izzók, azzal a legfilléresebb megoldani, de akár komplett lámpacserével is lehet. De tuti van más megoldás is, google-t ajánlom
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- ÚJ, BONTATLAN Bespoke AI Jet Ultra álló porszívó 400 W - GYÁRTÓI garanciával
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest