Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • saguaro

    tag

    válasz MPowerPH #12795 üzenetére

    Hahun ez a legjobban felszerelt, legszebb példány.
    Tényleg olyan, mint a képeken.
    Mint kiderült, egyik ismerősömnek a szomszédja pár éve, korrekt tagnak ismeri, azzal foglalkozik, hogy kintről hoz be autókat(van rendes állása havonta kb 1szer kimegy pénteken, vasárnap itt az autó, néha-néha beszámol, vagy itt is vesz tuti darabokat), de a Mondeo a sajátja volt.
    Ennél extrásabb autót nem találnék, szebbet is maximum újban, illetve több pénzem se nagyon lenne rá. Automata kell, leginkább dízel, bár a 2.5 V6 benya jó lenne, de normálisan felszerelve, garantáltan sérülésmentes, tuti km-rel, 2003 utáni, szép állapotban, ennyi pénzért, nincs. :(

    Volt egy tag, lebeszéltük, hogy mivel képeken 101%-os az autó, ha a futás is 101%-os, és bemegyek vele Audihoz, megnézetni, azt mondják frankó, akkor megyek a kp-val, orra elé teszem, és hozom a kocsit. Mivel nem a szomszédban volt, hanem 200km, nem akartam kiruccani, hogy majd holnap hozom a kp-t, hanem egyszerre akartam intézni, ugyebár nekem sincs korlátlan időm. Megbeszéltük, hogy mikor-hol találkozunk. Reggel beszéltünk, du. 4-re mentem. Ott vagyok a városba, mondom neki, 10 perc és ott leszek. Közli velem, hogy egy ember letette elé a foglalót, már késő, de az autót még megnézhetem, de elkelt. Sajnos nem viccelt. Nem bírt annyit kivárni. Az, hogy a kereskedő 50k-t nem enged, az felb#szta az agyam.
    De ha a szervízkönyv valós lenne, megadtam volna még azt is. De mint kiderült, a benzineshez egy dízel szervízkönyve van, ugyanazzal a tollal, írással kitöltve, ami 7 év alatt nem fakult, kopott egy kicsit se. De még így is megvenném a kocsit, ha 300k van benne, akkor is, mert szép. De nem adja. Pedig mondtam neki, hogy tudom, hogy kamu a könyv. Akkor se. Pofám leszakadt rajta.

    Van ez az autó:
    [link]
    Akinek a száma megvan adva, Audi szalonban eladó. Neki ismerőse szólt, hogy van ez az eladó autó, passzolja el. Péntek reggel hirdetést feltette, kép nélkül. Beszéltem vele, hogy megnézném az autót, mert telefonba is csupa jót mondott, de azért kép kéne. Képet este feltett. Még jobban tetszett, de este 11kor nem hívtam fel. Szombat reggel hívom. Mondja, hogy itt a kocsi épp, behozta a srác, kiírta a computer, hogy szerviz azonnal szükséges. Meg fogják csinálni a kocsit hétfő reggelre, így nem tudja/akarja megmutatni. Holnap kell hívjam, hogy menjek, nézzem meg. Attól félek csak, hogy szervizbe kilőtték a gépből, hogy szerviz szükséges, de a hiba maradt. Ha meg van csinálva, megmutatják, hogy mit cseréltek, és a kezembe adják a régi alkatrészt, illetve a szerelők azt mondják, hogy az autó jó, nem kell költeni, megbízható, ezt veszem meg. Ha nem, akkor holnap délután megyek a Mondeo-ért.

    [ Szerkesztve ]

    Az ember annyit ér, amennyit változtat a világon - Marlowe

Új hozzászólás Aktív témák