- Íme az új Android Auto!
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Fotók, videók mobillal
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoaryFox
őstag
Megkaptam nagy nehezen a Motion+-t (hosszú történet, most nem írnám le), eddig tetszik, amit hallok, erősen meg kellett EQ-zni hozzá, hogy jól is szóljon, de legalább maga a hangszóró tárolja, így "set it and forget it"
Hátránya eddig nekem egyedül ez az ujjlenyomatmágnes borítás, de nem nézegetni, hanem hallgatni kell -
HoaryFox
őstag
Sziasztok!
DOSS Soundbox XL-em elhalálozott, keresem az utódját.
Ami a legfontosabb: sztereó és AUX bemenet. Hátizsákban lenne hordozva, így nem kell ultrakompakt. Legfőképp monitor előtt, irodában lenne használva.
Hangzásban tudjon legalább annyit, mint az elődje.
Árat olyan kb. 30-40 ezerre lőném be.
Külföld nem para, de jobb lenne itthonról (vagy legalább EU-ból)
Előre is kösz a segítséget!
-
HoaryFox
őstag
válasz
HoaryFox #14474 üzenetére
Sikerült a művelet, bár elég kókány lett, de hát benne van, senki nem látja
Először nem akart felébredni a BMS, nem adott ki magából feszültséget, de adtam neki töltést a hangszórón keresztül, így már feléledt, azóta is működik.
Eddig egy 8 órás műszakot nem bírt ki, most úgy 3 naponta töltöm
Mondjuk nem is csodálom, hogy már nem bírta, a két 2.200 mAh akksi már eléggé a végét járta, egyik tudott ~1.200 mAh-t, másik alig ezret.
BT hangszóró kérdés így egy darabig lezárva részemről -
-
HoaryFox
őstag
No, eljött az upgrade a Doss Soundbox XL számára, az akksija már nem az igazi, ha a végén van, már nem is villog a piros LED rajta, hanem egyszer csak pukk, lekapcsol
2x2200 mAh 18650-es cella van benne BMS-sel, most e helyére rendeltem 2 Samsung 3500 mAh-s 18650-s cellát, majd beszámolok róla, hogy ment, ha érdekel esetleg valakit -
HoaryFox
őstag
válasz
gtamate2 #7333 üzenetére
" ahogy olvasom újkorában is 4-5 órát bír, ..."
Érdekes, mert az enyém ha koppig van töltve, akkor egy műszakot simán kibír ilyen fél hangerő körül BT-n keresztül zenét hallgatva.
Hordozhatóság meg hát na, beteszem hátizsákba, érzem, hogy benne van, de messze nem olyan vészes.
-
HoaryFox
őstag
Létezik olyan, hogy BT-n keresztül jobban szól a hangszóró, mint egy alaplapi (Realtek) hangkártyával meghajtva AUX-on? (DOSS Soundbox XL)
-
HoaryFox
őstag
Sziasztok!
Néhány oldalt visszaolvastam, meg is nézegettem 1-2 BT hangszórót, de még nem tudok dönteni, ezért segítséget szeretnék kérni:
Felhasználás elsősorban laptop kihangosítása, motorszerelés, munka közben "szóljon a nóta".
Keret: 30k (100 EUR) környéke a max.
Zenei műfajok: minden isRock, metal, trance, DnB, house, techno, jazz(tronica), rap, hiphop, stbstb.
Vízállóság, ütésállóság nem szempont, nem szoktam dobálni a cuccaimat
Külföldi rendeléstől nem zárkózom el..
Amit eddig néztem: Blitzwolf BW-AS2, DOSS SoundBox XL.
Ezer köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Íme az új Android Auto!
- One mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- További aktív témák...
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- Újszerű Meta Quest 3 (128gb), 1 év garanciával +kiegészítőkkel
- Asus Prime B560M-K + i5 1500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest