- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Térerő gondok, tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z.É.T.
őstag
válasz
Czimby #15513 üzenetére
Köszi, nem néztem korábban ezt a videót, hasznos volt számomra
Nem kételkedem, hogy ár/érték arányban kiváló a MBP, mindemellett nekem tutira nem jött volna be a közel teljes oktávnyi kiemelés (4-8KHz) és a basszus hirtelen elfogyása miatt.
Ezeknél a hordozható boomboxoknál nekem két aspektus fontos:
- relatív halkan is legyen némi érezhető basszus és egy kicsit se tolakodjon (háttérzene)
- relatív hangosan legyen némi basszus (ne csak 80Hz körül) és ne visítsonEbben a kettőben - ami ugye majdnem ugyanaz a kívánalom különböző hangnyomás mellett - valószínűleg nem jeleskedne, így kihagyom, de másnak simán lehet kiváló vétel.
(nagyon szűk sávban lévő pukli, főként, ha az nem rezonancia, egy parametrikus EQ-val könnyedén simítható - pl UAPP plugin - közel oktávos tüske az már nem igazán)
Volt most nálam Sencor, meg valami Aldis izé, szörnyűek voltak nekem. Valószínűleg ezt a nyarat elengedem - financiális okok miatt - és jövőre inkább mégis rámegyek egy PB 110 - 310 - 710-re, ahogy a büdzsé kiadja.
Hasznos topik!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest