- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
silver10 #15517 üzenetére
+1
Így van! Ez és a passzív membránok melegben történő megszorulása javításra került (azóta merem én is ajánlani). Jó kis hangszóró ez annak, akinek a sima Boom kevés. Ha viszont még több kell (főleg basszusban, nagyobb hangerő mellett), akkor ott van a Tribit Stormbox Blast.#15514 Z.É.T.
"relatív halkan is legyen némi érezhető basszus és egy kicsit se tolakodjon (háttérzene)"
Ezt a "sima" Boom szépen tudja. A múlt héten "teszteltem" társaságban. 50% fölé nem is nagyon mentünk hangerőben, mivel ez nem a klasszik kerti-party volt, hanem a sütögetős / beszélgetős fajta. Oda tök elég. Ennél olcsóbban jobbat szerintem nem kapsz.... esetleg ez a Mifa Wildbox a 2.11-es fw.-vel (ld. Czimby által link-elt doksi), de erről semmilyen tesztet, videót nem találtam. Sajna Alan nem tesztelte ezzel, csak egy régebbivel, aminél épp, hogy romlott a hangzás.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest