- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
silver10 #15517 üzenetére
+1
Így van! Ez és a passzív membránok melegben történő megszorulása javításra került (azóta merem én is ajánlani). Jó kis hangszóró ez annak, akinek a sima Boom kevés. Ha viszont még több kell (főleg basszusban, nagyobb hangerő mellett), akkor ott van a Tribit Stormbox Blast.#15514 Z.É.T.
"relatív halkan is legyen némi érezhető basszus és egy kicsit se tolakodjon (háttérzene)"
Ezt a "sima" Boom szépen tudja. A múlt héten "teszteltem" társaságban. 50% fölé nem is nagyon mentünk hangerőben, mivel ez nem a klasszik kerti-party volt, hanem a sütögetős / beszélgetős fajta. Oda tök elég. Ennél olcsóbban jobbat szerintem nem kapsz.... esetleg ez a Mifa Wildbox a 2.11-es fw.-vel (ld. Czimby által link-elt doksi), de erről semmilyen tesztet, videót nem találtam. Sajna Alan nem tesztelte ezzel, csak egy régebbivel, aminél épp, hogy romlott a hangzás.
Új hozzászólás Aktív témák
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest