Hirdetés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z.É.T.
őstag
válasz
Czimby
üzenetére
Köszi, nem néztem korábban ezt a videót, hasznos volt számomra

Nem kételkedem, hogy ár/érték arányban kiváló a MBP, mindemellett nekem tutira nem jött volna be a közel teljes oktávnyi kiemelés (4-8KHz) és a basszus hirtelen elfogyása miatt.
Ezeknél a hordozható boomboxoknál nekem két aspektus fontos:
- relatív halkan is legyen némi érezhető basszus és egy kicsit se tolakodjon (háttérzene)
- relatív hangosan legyen némi basszus (ne csak 80Hz körül) és ne visítsonEbben a kettőben - ami ugye majdnem ugyanaz a kívánalom különböző hangnyomás mellett - valószínűleg nem jeleskedne, így kihagyom, de másnak simán lehet kiváló vétel.
(nagyon szűk sávban lévő pukli, főként, ha az nem rezonancia, egy parametrikus EQ-val könnyedén simítható - pl UAPP plugin - közel oktávos tüske az már nem igazán)
Volt most nálam Sencor, meg valami Aldis izé, szörnyűek voltak nekem. Valószínűleg ezt a nyarat elengedem - financiális okok miatt - és jövőre inkább mégis rámegyek egy PB 110 - 310 - 710-re, ahogy a büdzsé kiadja.
Hasznos topik!

Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX 360 + Kinect 500GB HDD + 2db. gyári kontroller 111db. játék telepítve
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
- Abit alaplapos Tricod házas Retro számítógép 2004-ből és hardver csomag
- PS5 dualsense kontroller hibátlan
- 2 db Xbox One kontroller Venom akkuval
- Endgame Gear gamer egerek /XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete)/
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest