- iPhone topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
haris
őstag
-
LanyUs
őstag
Dehogy védem! Multi cégek nem a barátaim, nincs semmi érdekem hozzájuk, csak nyerészkednek rajtam. Nem vagyok fanja se, de ha beszarik megint ott leszek majd, hogy nincs egyetlen értelmes nyakba akasztható hordozható hangszóró sem, főleg olyan, amit Magyarországon megvehetek. Nincsenek extra igényeim, de a fenti kettő feltétel igencsak leszűkíti a kört. És akkor még nem beszéltem arról, hogy leesik
Nem szeretek háti/oldaltáskát és nem szeretnék külföldről sem rendelgetni. Röviden ennyi. A 100%-os hajtásról csak ugyanazt tudom mondani, ha nem elég 80%, akkor veszek nagyobbat.
-
laskr99
addikt
-
LanyUs
őstag
Ismeritek a Peugeot meghibásodás ökölszabályt. Több millió eladott példány -> ezáltal több hibás példány. Ezzel csak azt a tézist szeretném megvilágítani, hogy az Extreme valószínűleg több milliós eladása esetén több hibás példány kerülhet elő, mint egy újonnan tervezett Dockin esetében, aminél majd a jövő dönti el. A full hangerőről pedig tudod mi a véleményem
Az szerintem már nem rendeltetésszerű használat. Egyszerűen ha nem elég egy eszköz 70-80%-os hangereje, akkor kell venni nagyobbat és így felfelé...
-
prime_adam
aktív tag
Erre én is kíváncsi lennék. Megint van jó áron JBL Xtreme, de nem merem megvenni, mert sokan azt írták, már fél év után is tönkre mehet benne az akku vagy elektronika.
Vennék mást is, de hordozhatóságból és praktikusságból azért elég jól össze van rakva (és most ez az elsődleges cél, hiába szól jobban egy HK GO + Play).
-
SunMount3r
nagyúr
Igen az is szempont, hogy lehetőleg itthon is kapni lehessen (valahogy mégis több a bizalmam), mert a maxi gagyi "vízállónak hazudott" Kínából rendelt bizonytalan hangszórókat szeretném elkerülni.
Ez árban jó lenne, de talán egy kicsit nagyobb jobb még lenne és az Amazonon azt írják, hogy nem valami hangos.
Azt is írják az Amazonos válaszokban, hogy kb. 50feet= 15m lehet a hatótávja. Ezen a képen 33feet=10méter-t jeleznek, míg ezen már 66feet=20métert. Jó lenne ezt is pontosan tudni, mert egyelőre csak annyi biztos, hogy Bt 4.0-ás. Rájöttem, hogy az is opció, ha a Laptop-omról stream-elem Bt-n és kb. 15m hatótáv kellene hozzá.
Amúgy az van még egy pár ilyen az Amazonon, még nézelődöm ott is, csak a tuti vízállóság azért szempont marad...
Köszi!
-
LanyUs
őstag
Teljesen egyetértek Veled. Tudod Sokakat, köztük engem is riaszt műszaki cikkeknél a külföldi beszerzés. ( Egyszer rendeltem életemben Angliából Hoka futócipőket, azzal nem volt gond ). Sajnos ez a Dockin egyik hátránya. Nem is értem miért nem csapott le rá még egyik viszonteladó se. Ha jól emlékszem akcióban néha ki lehet fogni SB40-et 50e körül, most Extreme 60e körül, de a feeling, hogy bevágom a Balaton vagy medence közepére a hangszórót, akkor Boombox. Aki ilyet csinál ott már úgyse a minőség, hanem a teljesítmény kell
-
haris
őstag
Az édesapjának keres hangszórót, nem hiszem hogy olyan hangon fogja hallgatni, hogy bármelyik torzítson.
Nálunk mint sokadjára leírom mind T6 mind Mega van. Még a kertben sem hallgatom olyan hangon hogy torzítson.
És az eustock-tól magyar szerviz garanciája lesz. Tudom amazon is garis, de azért mégis. -
mcs
veterán
A Charge közepe és magasa tisztább valamennyivel, de a Sony basszusa sokkal mélyebb. Én személy szerint inkább az utóbbit preferálom jobban.
Furcsállom nagyon, hogy az újabb cd-s rádiók hangzása ugyanolyan maradt azóta is, amióta befutottak a passzív radiátoros bt hangszórók. Anyám Sony-ja és nálam lévő kétkazis Panasonic RX-FT530 is elbújhat az XB30 mellett. -
mcs
veterán
-
bugizozi
őstag
-
mcs
veterán
Nem lehet, hanem biztos, hogy sokkal jobban szólna a szobádban az XB30.
Nálam olyan szinten jó az ágyam mögötti szekrényben, hogy még halkan is erős a basszusa. Hasonló élmény hallgatni az ágyamon ülve vagy fekve, mint egy távolabbra, mondjuk a gépem előtt elhelyezett 2.1et vagy mikro hifit. -
mcs
veterán
Ezeket nem érdemes nyílt terepen tesztelni. Gondolhatod, mekkora meglepetésként ért, amikor hazahoztam az XB30at, és a szobám sarkába rakva lazán megnégyszereződött a basszusa ahhoz képest, amikor a Mediaban nyúztam. Így még az Extra Bass funkció is feleslegessé vált, ami ráadásul nagyobb hangerőn szándékosan vissza is szabályozza az erősségét egyrészt az akksi kímélése, másrészt túlterhelés elleni védelem céljából.
-
joergie
őstag
Ha nem tetszik, visszaviszi/küldi
De ha nagyon akarja szerintem még ott helyben is ki tudja próbálni, csak nem értem akkor mi a kérdés.
Bizonyisten mostmár rendelek egy tribitet amazonról(36eur), hogy tudjuk milyen élőben, mert videón nekem jobban tetszik, mint a tronsmart hangja. -
ramgail2s
csendes újonc
A JBL mindig rettentő drága eszközöket adott el, de ott a minőség a legmagasabb is!
Hát most kinek mennyi pénze van.Ismim másik városban a geekről rendelt 350Ftrt hangszórót hordózhatós mobilt, szép nagy darab, de sztereó nem monó!
A music man bx10et meg érdekes mód elkezdték kiárusítani több high tech üzletben is, 1et fizet kettőt vihet. Anno még fizikus koromban mikor a tanár mondta, vjmi romlandó gyümölcs a hobbi elektronika is, áll áll egyszer csak nem működik. De amúgy ezek filléres hardverek, vasak. Az más, hogy százszoros szórzóval adják el a hazai kereskedők.
A másik, idén egyre és egyre komolyabb hang minőségű lejátszók jönnek ki!
Mindjárt felmegyek geekre és veszek eggyet 253 Ftért! Ami ilyen hordozható blútotyos.Amúgy az elmúlt egy évben ilyen 250.000- 500.000Ftot költöttem el hanglejátszó eszközökre (meg rokonság)! de ennek most április 12én vége szakadt!
Innentől a pár száz ftos tételek is elegendőek, mert amennyire semmik a jótállások és az aksikat mennyire nem biztosítja be a gyártó. Idáig jutott. mély döbbenet. de most komolyan, rátettem töltőre megfolyt az elem bene, a saját akkus eleme, arró a töltőről, amit boltilag adtak hozzá! gusztustalan! németben kint ilyenem nem volt!
Vagy csak ide jönnek a német kuka selejt lom holmik? bár lehet mink meg a nálunk szegényebbekkel tudnánk ezt tenni.. törökök! de hol az mberi méltőság, amikor selejttel kereskednek a kereskedők? -
ramgail2s
csendes újonc
Musicman Bx 10 vagy a bx 15 nem értem minek gyárt le olyan modelleket, amik idejüket múltak..
Nagy np name kínai riválisok 10.000 20.000Ftokért nagyon komoly hangtechnikákat adnak, hordozhatót- , akkust, lcd kijelzőset. Nem egyenesen arányos az ár érték ez temrék csoportban. A felhasználó ellensége a kereskedő, jó példa ez a hangszóró! -
wolfman
veterán
Sohasem hagytam hogy csutkára lemerüljön. Megmondom őszintén, hogy nem tudom mennyire volt benne nafta, mert fel volt töltve előtte, használtam itthon zenére mikor még nem volt beizzítva a hangfalam, utána elraktam. Most hogy elővettem akkor lettem figyelmes a jelenségre.
Mikor új volt, akkor még meglepetés is volt nekem, hogy feltöltöttem, hallgattam egy házibuliban, elővettem pár nappal később és 1-2 órát hallgatva még mindig nem kellett neki nafta. Most meg nem tud betelni. -
Ez régi dolog, mai akksiknak (nem beszélve a gyorstöltés nyírásáról) mind1.
Alul- és túltöltés ellen védettek. Nyilván nem szerencsés lógatni a töltőn feleslegesen. Én hardkór koromban rendszeresen játszottam órákat (értsd 4-6) telefonon, töltőre dugva. Persze izzott, mint egy gofrisütő és nem is szerette. De négy év után is megy. Persze azért elég szarul 🤣Szóval: töltési ciklus számít, a mettől-meddig az bizonyíthatatlan hoax.
Viszont a töltőn hagyás az sucks. -
SunMount3r
nagyúr
"Bírom mikor valakik csak nettes vélemények alapján itélkeznek valamiről"-> Jah, mert amit te most leírtál az mi? És miről szól egyáltalán ez a Topic/Fórum?
És honnan vagy teljesen biztos benne, hogy az ugyan ez a lejátszó volt csak átbrand-elve és nem csak valami copy? Ugyan ez a típus volt egyáltalán, vagy csak valami ami hasonlított a desing-ra?
Én is a saját fülemben bízok a legjobban és állítom, hogy a méretéhez/árához képest nincs rossz hangja, sőt.
Nem vitatkozni akarok, a többiért köszi!
-
SunMount3r
nagyúr
Hát pedig anno én is itteni (lehet másik Topic) ajánlásra vettem és ha megnézed róla az vevő értékeléseket, vagy YT review-öket, akkor mindenütt dicsérik, hogy ilyen olcsón, ilyen kicsiben elég jól szól. És tényleg meglepően jó ezekhez a paraméterekhez képest.
A Tronsmart-ban vonzó a jó kezelőgombsor is. De ha lesz hozzá egy kis teló, akkor főleg arról lenne hajtva.
Kínai? Szerinted a Tronsmart nem ugyan úgy egy rebrand-elt kínai cucc?!
(#4271) haris: De ha van olyanod amit linkeltél és bevált, akkor miért váltanál? -> Írtam: kell a Bt és a kezelőgombjai elég kényelmetlenek (néha azt sem tudom melyiket nyomjam), valamint jó lenne hangzásban is előre lépni. Gondoltam azóta csak jött valami új budget "csoda" a kategóriában...
Akkor lehet az lesz (ha addig nem tudtok jobbat ajánlani), hogy megrendelem és legfeljebb lesz 14 napom letesztelni, hogy megéri e nekem...
-
Krill77
őstag
Még régebben ajánlott valaki egy tescos cuccot sdvel. Mar a neve nincs meg. 15 e volt asszem. Tescoban talál ilyen sd kartyasakat. Vagy emag. De lehet egy xiaomi mi megfelelő lenne. Vagy a blitzwolf f4 nek volt egy klonja, fehér színű. Oluv tesztelte. Nem ugrik be a neve.
-
Krill77
őstag
Lehet csak nem értetted meg a fenti, általad "vitának" nevezett dolgot. A lényeg az, hogy ő "méretéhez kepest" tartja jo vételnek. Én meg erre irtam, h ár/értékben attol meg gyenge. (full áron) Ez nem empátia kérdése. Foleg amikor 8800 ft ert nem 2x hanem 3x jobb cuccot lehet rendelni. Ennek semmi koze az empátiahoz.
-
stewe780
őstag
Extremeaudio-nál az onyx 4 most 49999, szerintem akkor már az az 5 ezer megéri a plusz akksit, amit az új típusba tettek.
Dockin-t nem hallottam még soha testközelből, nem tudom milyen, engem az onyx megfogott, nagyon gyönyörű a hangja, és ahhoz képest nem vadítóan drága, mint a presztízsmárkák kis dobozai. Cserébe viszont a hordozhatósága számomra elképzelhetetlen.
Szerintem megvárom én még azt a 17ezret, hátha lesz valahol ha ténylegesen megjelennek az 2018-as típusok a sonyban. -
Peddy789
őstag
A teljesitmeny jelolese P, ami valoban osszefuggesben avn az aram es feszultseggel, viszont nemertem hogyan jon a mAh -hoz? Nem igazan vagyok meggyozve ezzel kapcsolatban de hagyjuk is.
jbl Charge 3 jelenleg 100euro szalitassal.
sony SRS XB30 amazonrol 79 euro szalitassal ha midnen igaz
A jbl full vizallo ami nekem jobban tetszik, plusz ami igazan donto hogy azt lehet powerbankkent hasznalni ugye? Mig a sonyt ugylatom nem.
Raadasul a sonynak nem microusb a toltoje, ami megintcsak rossz, mert vihetek megegy toltot a telefon melle, megha tonkremegy bonyolultabb potolni. Meg van NFC. Ez a feny nem lenne annyira szar de ez a stroboszkop nagyon nem teteszik mivel epilepszias emberekre konretan veszelyes, van olyan mod ahol az kivan kapcsolva de az rgb uzemel?
Videok alapjan szerintem nincs nagy kulonbseg halgatas kozben, szoval killernek azert messze nem neveznem, de ha 20 euroval olcsobb igy meggondolando valoban
-
stewe780
őstag
Van olyan hozzászólás, hogy egyszerűen képtelen vagyok elmenni mellette, a tiéd most megütötte ezt a szintet.
Tylerddd nyelvoktató hanganyagok lejátszásához keres eszközt. Hangos kell, osztályterembe. Ezért érvelek a hangossága mellett. Nem azért, mert ez a mániám, vagy elsődleges szempont lenne számomra.
A másik, hogy pont az volt a gondja az egyik bt hangfalnál, hogy nagyon dübörög. Szóval értem én, hogy neked ez fontos, de kérlek ne emeld már ki, hogy az x11 totál hiányos a basszusban amikor én is fentebb leírtam, hogy csak középtartományt tud. De ha egyszer neki erre van szüksége, akkor nem negatívum, hogy a basszus totál hiányos.De ezektől függetlenül lehet, hogy a T6 jobban megéri, életemben nem hallottam még, amíg a sony x11-en minden nap nálunk hanganyag megy, beszédhang, konkrétan mesét néznek a gyerekek, és remekül teszi a dolgát a méretéhez képest.
Ja és igen, elég rég voltam osztályteremben, de egy jó kis nyüzsgő osztályhoz bármi kevés lehet. Ha viszont csend van, akkor simán elég a sony x11 is.
-
Peddy789
őstag
Miert kell nezni a feszultseget? Mire gondolsz ezalatt?
Azt irod a dockin 7.4 voltos akkuja melett 6600mAh a kapacitasa. Nade ha nagyobb a feszultseg akkor ugyaz az aram folyik at kisebb ellenallason hiszen i=u/r. Ami logikusan hangzik mivel a dockinban nagyobb a a hangszoro, es ezert kisebb az ellenalas.
Oszinten nem teljesen ertem hogyvannak ezek a dolgok, de nemis tudom hirtelen hoil kellene errol olvaasni, meg lustaa is vaagyok nagyon belemenni.
Az viszont biztos hogy hacsak nem valami energia/hang mutato sokkal jobb valamelytikben, akkor sokkal kisebb tomeg melett a charge 3 hasonlo ideig birja.Vaalahogy arra jutotttam most, hogy jo lehet tuti a dockin, de jelenleg joval dragabb mint a charge3, de ami meginkabb zavar hogy tul nagy, tul nehez. Nekem nemis kell ekkora hangero, ugyse tudom kihasznalni, a hordozhatosag viszont sokkaal fontosabb. Nem megyek sokra egy szupi hangszoroval ha repules melett az egesz taskamat kitolti es semmi mas nem fer el melette, raadasul nehezebb is.
Amazonon talaltam valaki aki irta hogy probalta tvre kotni a dockint de nemvolt az igazi, mas a hangprofil, filmekhez nem tetszett neki. Ez alapjan ha itthon erre nemtudom hasznalni, nemlatom ertelmet a +40euronak, amugyse hallgatok sokat zenet itthon.
-
BadBlade
csendes tag
Köszi a konstruktív válaszodat, elindulok ezen a nyomvonalon
Az egyik ismerősöm irányított erre a weboldalra:
https://mkaudio.hu/termekek/hang/hangfalak/aktivakku_shangfal7268
Csak nem tudom, hogy ezek mennyit bírhatnak kb? Persze használattól függ gondolom... de mégis, csak 2-3 óra vagy hosszabb ideig is tudnak szólni akkumulátorról?
-
laci921225
csendes tag
Szerintem amit a gyártók megadnak üzemidőt legyen az akármilyen márka kamu
Nekem 60%on volt az XB30 hangerő, telefonon maxon és 6 órát ment, hozzáteszem így is kurva hangos volt, most ha itthon használom ennek a hangerőnek a fele is elégJBL Charge 3-ra is 20 órát írnak maxon bír 6 órát kb.
-
fisi
senior tag
Úgy értem hogy pl az asztalon a számgép tetején. van egy műanyag vonalzó, aztán nem csutkán is rezegteti azt, nem azt írtam hogy szétküldi az asztalt de erősen érezhető mikor püffög. Még ha halkra van véve akkor is érezhető a dobolás. Ennyi.
Nyilván nem akarom kikiáltani hú de szuper cuccnak ezt a tronsmartot mert nem az de elfogadható a minősége- nyilván lesz és van sokkal jobb, de engem azért annyira nem hat meg ez a téma hogy ettől sokkal jobban bele ássam magam, arról nem is beszélve hogy ha valahol nem húz az ember egy határt, akkor sose lesz vége- eredetileg a JBL Charge 2+ tetszett meg de a rohadás adjon egy ilyen szarért 40 ezer ft- ot lévén nem vok t- comos..
Arról nem is beszélve lehet eltelik pár év az akkunak nyekk azt sehol utánpótlás akkor kidobom? Akkor már inkább a T6- ot.. -
jeromosi
aktív tag
Sziasztok
20 alatt melyik a legjobb választás?
Nagyon szeretem a mélyeket, és mindenképpen magyar webshopból szeretném venni.
Nem kell hogy nagyon kicsi legyen, mert mindig táskában hordom, de jól szóljon.
Eddig a tronsmart element t6-ot néztem.
szerk: Bocsi, új hsz akart lenni. -
fisi
senior tag
Nyilván nem egy túl nagy szám a Trosnmart de nekem bejön az eddigi 2-6 ezer ft- os bluetooth hangszórókhoz képest- amúgy a basszusról annyit itt rázza a 22 mm- es asztalt a karom alatt épp
van vagy negyed hangerőn
A Divom meg ahol most hirtelen nézem ép 22 ezer az amazonon meg van vagy 41 ezer???
[link]No most ezt nézve sem az azonos árkategória a cucc...
Na találtam 19 ért is Divoomot -no...
-
bigmasterg
addikt
-
fisi
senior tag
Nekem a Tronsmart egész bejött, az eddigi 2-6 ezres kínai hangszórók után egész szépen szól a basszus sajnos kicsit sok. Mivel én mozizni használom ott eljön ez a hiba, ha hallani akarod mit mondanak akkor fel kell rendesen hangosítani de ott meg már ha zene vagy robbanás stb háttérzajok vannak akkor meg majd megsüketülsz idézőjelben..
A többi nagyjából rendben, hozta a kb. 10-15 óra közti üzemidőt.. -
Krill77
őstag
Nem értelek. Ha itthon vetted, a ceg elkuldi az importőrnek es azok megnézik ha megnézik. Talán küldenek egy ujat, talán levásárolhatod. Kirendeltségekkel ne foglalkozz. A bolt sara. Meg ha 1 orat megy, senki nen veszi meg.
Tronsmartot én nem vennék akkor plusz egy hónap gyűjtés es valami jobb.
(félreértések elkerülése miatt : 1 ora működés az tuti hibas. Vagy régi vagy sz*r) -
Krill77
őstag
Akkor az akku bajos. Maxon 1 ora.. Sajnos a divoomok regiek. En is gariztattam egy voomboxot. Ha garis vidd vissza. 4-5 ora kéne maxon!
(ezért sem szívesen ajánlom mar a voombox2 es a charge 2+ t. Regiek. Évek ota allhatnak es az akkumulátornak nem tesz jot.
Egy ideje nem követem Oluv munkáját, nem nagyon tudok semmit ajánlani. Súly alapján meg foleg nem.) -
Krill77
őstag
A divoom utan a tronsmart visszalépés lesz. "jol szol" a vélemények alapján. Hat, olvastam en mar mas véleményt is. Volt itt akinek írtam, h tompán szól. Azt irta nem. Majd vett egy jobbat es utána már ő is tompának hallotta. 10 ert jo amúgy, de a hangminoseg az olyan is.
-
-
Hamuuuu
tag
Köszönöm,Abádszalók tőlem egy kicsit messze van. Hangzást sajnos nem tudtam én se megnézni Sony esetében, mivel kiállítási darab nem nagyon szokott belőle lenni sehol. Ahogy itt visszaolvasgattam, onbeat 500-t sokan ajanlják. Meddig bírja amúgy intenzív zenehallgatás mellett az akku?
Köszönöm az infót egyebként. -
LanyUs
őstag
Tökéletesen igazad van. Ezért van nekem is 1 hálózatos könnyen hordozható és 2 akksis blue hangszóró. Kicsit kiforgattál
De a 100% hajtás esetére írtam a másik hangrendszert te is tudod
Szemezek még a mennyezeti lámpa hangszóró rendszerrel is a konyhába. Követem a fórumot, de nem emlékszem, hogy említette valaki pedig feltételezem az is bluetooth technikán alapszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- iPhone topik
- Apple MacBook
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest