- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- MIUI / HyperOS topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andie
őstag
-
ASch
csendes tag
-
H_Zozo
tag
Sajnos a leírásban az első sor, hogy:
"Note: New stock in CN warehouse are with EIVOTOR Brand"
én is akkor vettem észre, miután megérkezett.
Sajnos nem tudom, hogy a rendelésem előtt vagy után került oda.
Nem tudom, így hogyan lehetne reklamálni, de engem is nagyon zavar az alapzaj. -
ASch
csendes tag
Szerintem ráb@sztunk. Én is ezt az Enusic-ot rendeltem Banggood-ról. Jó lett volna, ha azt kapjuk. Leadzm is jó volt. Ennek a neve: "Eivotor" - olyan k...tt alapzaja van, hogy hihetetlen. Bluetooth-on is és jack-kel is. Pont ma érkezett meg, nem tudom, mit csináljak. Más is így járt:
https://www.youtube.com/watch?v=TrLwucf8a0Y -
darkrock
aktív tag
switcher.oluvsgadgets.net - itt meglehet hallgatni őket.
-
pècsimunkás
addikt
Hangszórórónál mi lehet a baj ? Ha normálisan szólt 3 ève , akkor az ma is jó lehet . Bluetooth , jack van . Mi lehet a buktató ? Mèg esetleg a fentebb látható Silvercrest jöhet szóba . De az Odys mellet szól , hogy, unakahúgom bele tudná rakni a tabletjèt ès a telefonját .
-
Az Enusic Soundcup és a Tronsmart T6 gyakorlatilag egy és ugyan az, csak más a neve!
Különbség talán, hogy a tronsmart tetején fizikailag benyomható gombok vannak, az Enusic Soundcup-on pedig érintősek, de a hangerő szabályzó mindkettőn tekerős!
A legtöbb ember elvárásainak tökéletesen megfelel a Tronsmart T6, illetve az Enusic Soundcup és átcímkézett testvérei!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- BestBuy topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fujifilm X
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,2026.03.14-ig ALZA Garancia,Újszerű Állapotban,Kártyafüggetlen.
- Dell RTX A4000 16GB
- Gigabyte Aero 15XC (RTX 3070, Intel Core i7 10870H, 32GB RAM,1+TB SSD) Beszámítás! JÓTÁLLÁSSAL!
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Érintős, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest