- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
Megjött ma egy újabb Tronsmart T6, a múltkori hibás példányt cserélték, most már tökéletesen szól
Van hangja ahhoz képest milyen kis "sz*r"
A mély is meglepően jó ehhez a kismérethez képest.
-
tomboy0013
veterán
Megrendeltem az Eustock-tól a Tronsmart T6-ot, és van egy gyönyörű alap recsegés a mélynél. Ez másnak is ilyen? Zizeg az egyik oldal mintha lenne valami a hangszórónál. Sosem küldtem még vissza terméket, mi ennek a menete?
-
tomboy0013
veterán
Üdv.
2 Bluetooth hangszóróval szemezek, mindkettőt az Eustock-ról tudnám rendelni. Az egyik a Tronsmart Element Mega, a másik pedig a T6. Akinek mindkettővel van tapasztalata az mit ajánlana? Javarészt elektronikus zenét hallgatnék rajta illetve filmekkel is megpróbálkoznék mert gyanítom a TV-mel szemben ezekben fellelhető némi mély hang. Annyira a hangosság nem lényeg mert csak szobában használnám és azok a szobák sem túl nagyok. Őszintén szólva a T6 felé hajlok (már a kosárban van
) mert van már egy kis háttérkutatásom a témában, de mivel alapvetően nem értek az ilyen eszközökhöz így jobbnak gondoltam ha titeket is megkérdezlek. Mivel csak a Mega-nak van saját topikja így arról olvastam szinte csak pozitív és negatív kommenteket. Nem tudom, hogy a negatív dolgok esetleg a T6-nál is jelen lehetnek-e. Gondolok itt például a hullámzó hangról alacsony hangerő mellett, de olyan is volt ki folyton akadozó zenét tapasztalt Bluetooth kapcsolatnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- MSI Thin - 12450h, RTX 4050 és 16gb RAM + 1tb SSD
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- EK-XRes140 Revo D5 kis extrával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged