- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A OnePlust akarja beelőzni a Realme
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Krill77 #4451 üzenetére
Hát jó de én azért vettem a fáradtságot és alaposan leteszteltem mind. " Nekem legalább van Személyes tapasztalatom." Te meg csak azt a Rizsát mondod amit oluv, olyan vagy mint neki a kihangosítója
Ahhoz képest volt kevés a bass ahogy azt a Divoom onbeat 500 adta. Persze nyilván más környezetbe, szituációba is meg kéne vizsgálni, vagy face-to-face-ban.
Sajnos kevés volt az a pár perc a Media markba hogy teljesen letesztelhessem.
De van a hangzásának egy Sonys beűtése, SRS 300 hangjára enyhén hasonlít.Mondjuk a Tronsmart hangja se tetszett elsőnek, bár rajtam kívül senki se volt a Bluetooth hangszóró részlegbe. Lehet még bejáratva sincsenek
Jó mondjuk számít a méret/Ár. Az biztos az SRS 20 tutira nem tetszett, túl sok a magas benne.
SRS 30 az a arany középút. AZ SRS 40 meg valóban sokkal nagyobb + azért jóval drágább.
Lehet az SRS 30 is itt a szobában sokkal jobb hangot adna.Bár mondjuk szerintem fölösleges maxon üvöltetni ha a hangzása már nem élvezhető. Az Extreme is tiszta vicc 80E-ért árulják és max hangerőn az a hülye hangos betorzít a mély
Ezen a cuccok eleve úgy vannak megcsinálva minél olcsóbban össze dobják aztán jó drágán tovább adják. A profit a lényeg. Itt a FLip 2-őt szídják mint a bokrot!
A hangszóró szerelő csávó szerint 2000 Ft-ot ér ami benne van
Érdekes videó már a beszéd miatt is érdemes megnézni
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- SIEMENS TQ513R01 Teljesen automata kávéfőző EQ500 Integral/Fekete Kivehető víztartály 15 bar
- LG OLED Evo G3, 65,''col, 4K
- Gyönyörű Watch Ultra 2 (GPS + Cellular) 49MM, natural titan, garanciális 2027.11.04-ig, üzletből
- HP Probook 450 G3 notebook eladó
- IPHONE 15 PRO 128GB FÜGGETLEN, GYÁRI GARIVAL 2027.02.HÓIG , ÜZLETBŐL
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Lenovo L14 Ryzen 3 4450U
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest