Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
#88470784 #3972 üzenetére
Nem a végösszeg volt nagyobb, a számlám az eredeti összeg állt. 12410 ft, én egy 20E forintos címlettel fizettem, és a futár 7000 ft-ot adott vissza. Nézegeti az aprókat, én tartom a tenyeremet várom a rupiát
Erre fel beszál a kocsiba és elhúz. Matekból 5-ös voltam szóval ne engem akarjon már hülyének nézni.
Ha a boltba is vissza adnák nézzem ahogy az eladó csaj számol és közbe én is számolom
Mikor már vissza add tudom mennyit add vissza.
Mint ha be lett volna tépve vagy nem tudom mi, de az biztos megmondom én neki ha meglátom még egyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- iPhone14 Pro Max Független , dobozában , Alza Garancia
- Eladó 2tb szerver hdd több db
- OUTLET Áron - Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Mélyen ár alatt!
- Samsung Galaxy S25 Ultra, 12/512, ezüstkék titán
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest