- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Hát azért ha valamit a Dockin vs Extreme példája, azért ha szinte ugyan azt megkapja az ember szinte féláron már nem gondolkozok az ember, Amazon ingyen szállít házhoz németből szóval ez se tartja vissza az embert.
D fine nagyobb akcióba 35E forint, amiért még a JBL-nél egy Flip 3-at vagy 4-et kap az ember ilyenkor szerintem nem is gondolkoznák
Jó nem mondom nincs rossz hangja az extrémnek, csak ára az egyik gond, a másik hogy hát mennyire is strapabíró. Elméletileg a JBL nagy márka stb, akkor a cuccaik is legyenek már azzal egy szín vonalon.
Én azért ha valamit veszek nem 2-3 hónapra hanem hosszú távra. Az SRS 300 3 évig volt nálam, és nem tönkre ment csak nem használtam + ráuntam. Túl nagy volt és nehezen hordozható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog ALLY Z1 Extrem
- Új, bontatlan, iPhone 17 Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest