Hirdetés
- iPhone topik
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Magisk
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peddy789
őstag
A teljesitmeny jelolese P, ami valoban osszefuggesben avn az aram es feszultseggel, viszont nemertem hogyan jon a mAh -hoz? Nem igazan vagyok meggyozve ezzel kapcsolatban de hagyjuk is.
jbl Charge 3 jelenleg 100euro szalitassal.
sony SRS XB30 amazonrol 79 euro szalitassal ha midnen igaz
A jbl full vizallo ami nekem jobban tetszik, plusz ami igazan donto hogy azt lehet powerbankkent hasznalni ugye? Mig a sonyt ugylatom nem.
Raadasul a sonynak nem microusb a toltoje, ami megintcsak rossz, mert vihetek megegy toltot a telefon melle, megha tonkremegy bonyolultabb potolni. Meg van NFC. Ez a feny nem lenne annyira szar de ez a stroboszkop nagyon nem teteszik mivel epilepszias emberekre konretan veszelyes, van olyan mod ahol az kivan kapcsolva de az rgb uzemel?
Videok alapjan szerintem nincs nagy kulonbseg halgatas kozben, szoval killernek azert messze nem neveznem, de ha 20 euroval olcsobb igy meggondolando valoban
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest