- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vbazsi2
tag
Sziasztok! Erről tudna valaki véleményt mondani? [link]
-
Vbazsi2
tag
Sziasztok. Egy tronsmart t6 plust szeretnék rendelni. Szeretnék tőletek kérni egy gyors és nem túl drága forrást, ahonnan hamar megjönne! Előre is köszönöm!
-
Vbazsi2
tag
Vagy esetleg hopestar h20?!
-
Vbazsi2
tag
Még mindig vacilálok... Aukey eclips vagy divoom onbeat 500!? Valaki oluv videói közül nem tudná nekem leszűrni, hogy melyik jobb basszus és hangerő tekintetében? Sajna nincs jó fülesem amivel megtehetném.
-
Vbazsi2
tag
Sziasztok ismét!
Még mindig nem sikerült döntenem... Megtenné nekem valaki, hogy kaszibat kolléga linkjén meghallgatna nekem 3 hangszórót? Sajnos nincs jó fülesem, amivel megtehetném. A kiválasztottjaim: Aukey eclipse, Aukey SK-S1, Blitzwolf BW AS1. Hangzás / basszus / és a hangerö tekintetében szeretném, ha valaki tudna nekem segíteni. Hatalmas köszönet bárkinek aki segít! Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest