- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz tomboy0013 #4702 üzenetére
Nekem T6 van, galaxy s5 telefonom akadozó bluetooth kapcsolat még sose volt. Elég strapabíró kis hangszóró, hát a negatívom teljes hangerőn sokkal gyorsabban lemerül, a másik max hangerőn a basszus torzítása.
De a hangja egész jó és könnyen hordozható, Equalizerrel ha vissza veszi az ember a bass akkor a teljes hangerőn is eltűnik a torzítás. Szerintem jó kis kegyere, más gond nincs vele. Én nekem szinte fél év van meg és bátran merem ajánlani, ennyi pénzért elég jó
5/4 csillagot kap tőlem. Ez se tőkéletes, de ezért a pénzért nem is lehet elvárni.Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
carl18
addikt
válasz tomboy0013 #4705 üzenetére
10+ órát elmehet közepes hangerőn, a maxot nem tudom de 3-4 órát mehet úgy max. De úgy se használod úgy
Na a Harman Kardon 3 megjött tesóméknak, Azért nagyon ki van egyensúlyozva a hangja, van mély, közép, és magas hang is. Nem csak 1-re mentek rá nagyon, nagyon jó a hangja
Akkuról is nagyot szól, de hálozatról még keményebb Szinte duplája lesz a hangereje!
Egyik legjobb hangszóró amit idáig hallottam. Ebből a méretből nem hiszem lehet jobb hangzást kihozni.Kültéren is nagyot szól, udvarba is kipróbáltuk fal tövébe sarokba elég jól lehet hallani
Csak hát a hátrány hogy a alakja miatt nem igazán lehet hordozni.Néztem hogy akkus módba a hangereje a JBL Extreme/Dockin D fine szintjét van.
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
haris
őstag
válasz tomboy0013 #4729 üzenetére
Nem szabad recsegnie.
Szerintem hívd fel őket és kérdezz.
Lehet be kell vinned/küldened a wayteq-hez és cserélik. -
Viktor77
titán
válasz tomboy0013 #4729 üzenetére
Hallgasd azért pár órát, hátha elmúlik. Nekem az XB30-nál volt egy furcsa zörej az egyik hangszórónál, de pár óra múlva elmúlt.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Krill77
őstag
válasz tomboy0013 #4740 üzenetére
Hányadik probléma a tronsmartoknal..
-
zolikaDB
veterán
válasz tomboy0013 #4795 üzenetére
Ha bejárattad, Alan Walker - Faded c. számát lejátszva tudnál egy fél perces videót feltölteni róla valahova?
Kíváncsi vagyok, mit tud mélyben! -
zolikaDB
veterán
válasz tomboy0013 #4801 üzenetére
Hibatlan lenne, koszonom!
-
carl18
addikt
válasz tomboy0013 #4898 üzenetére
Az volt kéznél? MIhez hasonlítsam akkor? A youtubon lejátszott Dockin d fine hangjához ami a 2X160 wattos hifim játszan le?
Eszem megáll ahhoz hasonlítom amivel össze tudom mérni, De a Harman Kardon Onyx Studio 3 is eszméletlen jól szól Tesóméknak azt választottam mert akartak valami jó bluetooth hangszórót.
Tegnap voltam a boltba náluk, de jó hangja van valaminek és a basszust is kurva jó adta. Aztán meg a kicsi onyx studio 3 szólt ott náluk Csak hát a Kör alak vele a baj, meg hogy nagyon kicsi az akkujaHiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
carl18
addikt
válasz tomboy0013 #4908 üzenetére
Én a Divoomot ára tavaly 15,500 volt, a Tronsmart 11,400. Szerintem itt hülyeség azt írni nekem jóval drágább, ennyi volt mind kettő szállítás nélkül. De cserébe sokkal jobb a hangja, + így Online vásárlás esetén az a baj az ember nem tudja kipróbálni. Úgy az igazi ha hallja élőbe az ember, de az online értékelések se zavarnak sok vizet.
Bizonyos embereknek bot füle van, valami teljesen torzít még se tűnik fel neki.
Tesómnak is azt tűnt fel az ö hányadék kínai vacka és a Divoom között hogy " Több a mély"Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óra topik
- LEGO klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Politika
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest