- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Hát pedig anno én is itteni (lehet másik Topic) ajánlásra vettem és ha megnézed róla az vevő értékeléseket, vagy YT review-öket, akkor mindenütt dicsérik, hogy ilyen olcsón, ilyen kicsiben elég jól szól. És tényleg meglepően jó ezekhez a paraméterekhez képest.
A Tronsmart-ban vonzó a jó kezelőgombsor is. De ha lesz hozzá egy kis teló, akkor főleg arról lenne hajtva.
Kínai? Szerinted a Tronsmart nem ugyan úgy egy rebrand-elt kínai cucc?!
(#4271) haris: De ha van olyanod amit linkeltél és bevált, akkor miért váltanál? -> Írtam: kell a Bt és a kezelőgombjai elég kényelmetlenek (néha azt sem tudom melyiket nyomjam), valamint jó lenne hangzásban is előre lépni. Gondoltam azóta csak jött valami új budget "csoda" a kategóriában...
Akkor lehet az lesz (ha addig nem tudtok jobbat ajánlani), hogy megrendelem és legfeljebb lesz 14 napom letesztelni, hogy megéri e nekem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Valami baja van a tápomnak
- Google Chrome
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nyaralás topik
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- Gigabyte H510M-H PC
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- 3 TB WD RED 100/100
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 - 15.6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB -512GB - RTX 3050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest