- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Iphone applikáció problémák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaszibat
tag
válasz
PhaetonV10 #4709 üzenetére
Az ilyen feltételeknek szerintem a Xiaomi Network Speaker felel meg, de az nem akkus, hanem 220 kell neki. Cserébe annyit megy max hangerőn amennyit akarod és szvsz elég jó basszusa is van elfogadható áron. Nekem van és nagyon meg vagyok vele elégedve.
-
carl18
addikt
válasz
PhaetonV10 #4706 üzenetére
Az a baj egy hangszóró se fog teljes hangerőt 8/10 órát menni. Esetleg veszel egy jobbat, és azon vissza veszed a hangerőt 60/70%-ra.
Mondanám válts XB 40-re de ha a hírek igazad, ugyan akkora az akkuja mint a XB 30-nak.Dockin D fine is csuma hangerőn durván 4 órát megy maximum. Esetleg vadász valami olyanra amiben a kialakítása miatt nagy a hely, aztán házilag bővíted az akkut.
Ez az egy a megoldás a 8/10 óra eléréséhez.
Én nem ismerek olyan hangszórót ami tudja ezt, mindegyik gyártó fél hangerőre írja az üzemidőt.Itt a összehasonlítás XB 30 vs Dockin D fine. Én a House/Dance zenével szoktam, ott kijön a basszus különbség. És Maximum volume, mivel neked ez is számít.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- LEGO klub
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Philips LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- GeForce RTX 4060 videokártya teszt: Ada takaréklángon
- BMW topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest