- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jeromosi #7164 üzenetére
Ja értem, ez nálam nem "alapzaj". Azt tekintem annak ami forrás nélkül is hallatszik. Ez inkább minőségi problémának tűnik, ezt ugye ugyanezzel az anyaggal lehetne tesztelni (hogy most egy mp3 kódolás vagy franc tudja mi). Érdemes lenne kipróbálnod mondjuk egy flaccal, BT-n és SD-n külön, Spotify és közvetlen AUX-Innel.
A miénknek van alapzaja (tehát egy nagyon halk alap búgása), de a zenelejátszásnál nincs ilyen sistergő hangja. -
carl18
addikt
válasz
jeromosi #3986 üzenetére
Hát ha szereted a mély hangokat kicsit rakj hozzá, DOSS SOUND XL kapott egy 12 wattos mélynyomót, biztos jól adja a mély hangokat
26-28E körül megy amazonon, a német amazonról tudsz olyan rendelni.
Csak nem tudom van-e most készleten mert nagy rá a kereslet.
Igazat megvallva, nem tudom mekkora az igényed, bár ha valóban szereted a mély hangokat nem a T6 a te embered, + nagy hangerőn elég szépen torzít. Végülis jobb mint a JBL GO meg ilyenek20E forint alatt a Divoom Onbeat 500-on kívül nem tudom más hangszórót ami kapott valódi mélynyomót.
Az összes passzív membránnal rendelkezik, Bár a divoomnak is van egy passzív cucc a hátulján.
De állítólag a Doss Sound xl az egyik legjobb, a Sony SRS X77 felépítését másolja szinte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Apple HomeKit smart home / okos otthon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konteó topic
- Horgász topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Apple MacBook A1278 (late 2009) notebook olcsón !
- P16 Gen2 16" QHD+ IPS i7-14700HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB
- HAVN HS 420 PC ház, Midi-Tower, E-ATX, edzett üveg - fekete
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3490
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- ASUS RTX 5060 Ti DUAL OC 8GB GDDR7 DLSS4 új, 3év garis eladó
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest